Granit レビュー

1,119
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jag såg skålen, som jag senare beställde, i Malmö. Att jag inte köpte den direkt då berodde på att jag inte ville bära den med mig under min promenad genom Malmö. När jag kom hem beställde jag den... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Som kund är jag nöjd med era prisvärda varor och den service som man får i era butiker. Det som drar ner betyget är att ni inte erbjuder möjligheten att beställa från andra butiker och komplettera med... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Tuotteet olivat hyviä, juuri kuvien ja kuvauksen mukaisia. Ne oli pakattu hyvin ja pidin siitä, ettei paketti sisältänyt turhaa muoviroskaa tilatessani kankaisia säilytyslaatikoita (ei helposti rikko... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har köpt anteckningsblock hos er flera gånger nu och dem är i så så bra kvalitet! Sidorna är tjocka och omslagen är hårda, vilket gör att blocket håller sin form trots flera resor i väskan. Bestäl... もっと見る

企業情報

5. 照明専門店
  6. アウトドア家具店

Granit について

当該企業による記述

We believe in form and function that last — designs that work everywhere, regardless of personal style. Sustainable and long-term, in a color palette inspired by the nature around us.

We are not here to fill your home with things. We aim to offer smart, lasting, thoughtful, and comfortable solutions for your home and everyday life — so you can simplify, and make more time for what truly matters.

Our story began in Stockholm in 1996 with an idea: functional and timeless storage solutions designed to create order and simplicity.

Today, almost 30 years later, we have developed a wide range of products for the entire home. Yet the core philosophy behind the Granit collection remains unchanged — inspiring and sustainable functionality that simplifies your life and gives you more time to live. From the very beginning, our motto has been clear: Simplify life.

優良

(1,119)

過去12か月のレビュー数: 1,054

レビューを書く

Pelkästään hyviä kokemuksia

Pelkästään hyviä kokemuksia, sekä netistä tilatessa, että myymälöissä asioidessa. Suosittelen.

2026年7月23日

Hei,

Lämmin kiitos ihanasta ja kauniista palautteestasi!

On mahtavaa kuulla, että asiointi sekä verkkokaupassamme että myymälöissämme on sujunut niin hienosti. Suosituksesi merkitsee meille todella paljon!

5つ星のうち5の評価

Skrivbordsgrejorna hos Granit är…

Skrivbordsgrejorna hos Granit är jättebra. Älskar almanackan med ficka för pennor o annat smått

Hej Marie!

Tack så mycket för dina fina ord! Kul att du älskar våra skrivbordsprodukter och att almanackan med ficka passar dig så bra.

Vi hoppas den gör vardagen lite mer organiserad!

Produkterna motsvarar förväntningarna…

Produkterna motsvarar förväntningarna och bra leverans 😊

Hej Anna!

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är glada att produkterna motsvarade dina förväntningar och att leveransen gick smidigt. 😊

Die Ware (Eisbecher) ist top

Die Ware (Eisbecher) ist top. Auftragsabwicklung und Lieferung zügig und ohne Komplikationen.

2026年6月28日

Hallo Wolfgang,

vielen Dank für deine großartige Bewertung! Es freut uns sehr, dass du mit unseren Eisbechern zufrieden bist und die Auftragsabwicklung sowie Lieferung reibungslos verlaufen ist. Deine Zufriedenheit ist uns wichtig!

5つ星のうち5の評価

Rasche Lieferung, Ware wie abgebildet.

Die Ware wurde rasche geliefert und entsprach der Beschreibung.

Hallo Schmidt,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass die Lieferung schnell bei dir ankam und die Ware deinen Erwartungen entspricht. Deine Zufriedenheit liegt uns am Herzen!

Funkar bra

Funkar bra till bra pris

Hej Thommy!

Tack för ditt fina betyg! Roligt att höra att du är nöjd med både funktion och pris. Vi hoppas att du hittar fler favoriter hos oss framöver!

5つ星のうち1の評価

The rustic look is purely aesthetic

The rustic look is purely aesthetic - quality is garbage. Different stuff I bought from here (rug, storage boxes, ...) broke after a short time.

2026年8月5日
自発的なレビュー

Hi Edvin,

Thank you for sharing your feedback. We're truly sorry to hear about the quality issues you've experienced with multiple items. This is not the standard we aim for, and we understand your disappointment.

Your concerns are important to us, and we're taking this feedback seriously to improve.

Perfekt !!!

Hallo Jeanette,

Vielen Dank für die 5 Sterne! Es freut uns sehr, dass alles perfekt war.

Nopea toimitus

Nopea toimitus. Tuotteet laadukkaita ja vastasivat kuvia.

Hei!

Kiitos palautteestasi! Ihanaa kuulla, että toimitus oli nopea ja tuotteet vastasivat odotuksiasi. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi uudelleen!

Tuote kuten kuvauksessa

Tuote kuten kuvauksessa, tulivat ehjänä perille

Hei Elli!

Kiitos palautteestasi! Mukava kuulla, että tuotteet vastasivat odotuksiasi ja saapuivat ehjinä perille. Toivomme näkeväsi taas pian!

Sehr zufrieden mit der Ware

Bin sehr zufrieden mit der Ware, der Stoff, die Qualität hat mich überzeugt. Würde ich immer wieder bestellen.

Hallo Erika,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass du mit dem Stoff und der Qualität so zufrieden bist. Deine Empfehlung bedeutet uns viel! Wir freuen uns auf deinen nächsten Kauf!

5つ星のうち4の評価

Fina krukor till bra pris på rean

Fina krukor till bra pris på rean. Mer normala priser då eftersom Granit precis som många andra butiker har blivit dyra.

Hej Birgitta!

Tack för din feedback! Vad kul att du hittade fina krukor till bra pris på rean. Vi förstår att prisbilden är viktig och arbetar kontinuerligt med att erbjuda bra värde för pengarna. Hoppas du blir nöjd med dina fynd!

Lieferung und Produkte wirklich top

Lieferung und Produkte wirklich top! Habe Gläser bestellt und die waren sicher verpackt und trotz des Hinweises, dass die Lieferung sich wegen hohes Bestellaufkommens länger dauern kann, war das Paket nach 9 Tagen da. Und die Gläser sind sind wunderschön und tolle Qualität.

Hallo Antonia,

Vielen Dank für dieses wunderbare Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass die Gläser sicher bei dir angekommen sind und dir so gut gefallen.

Wir geben stets unser Bestes, um die Pakete auch bei hoher Nachfrage so schnell wie möglich zu verschicken. Dass am Ende alles gut gepasst hat und du mit der Qualität zufrieden bist, bedeutet uns viel!

Wir wünschen dir ganz viel Freude mit deinen neuen Gläsern.

Pelkkää positiivista

Tuotteet olivat hyviä, juuri kuvien ja kuvauksen mukaisia. Ne oli pakattu hyvin ja pidin siitä, ettei paketti sisältänyt turhaa muoviroskaa tilatessani kankaisia säilytyslaatikoita (ei helposti rikkoutuvaa).
Tykkäsin myös uusien käyttäjien alekoodista, muuten en olisi luultavasti tullut tilanneeksi uutiskirjettänne, josta pidän.

2026年7月20日

Hei Julia!

Kiitos paljon lämpimistä sanoistasi! Ihanaa kuulla, että tuotteet vastasivat odotuksiasi ja pakkaus oli huolellinen. Olemme tietoisia ympäristövastuustamme, joten on hienoa, että arvostat ekologisia pakkausratkaisujamme.

Mukavaa, että alekoodimme toi sinut asiakkaaksemme ja nautit uutiskirjeestämme!

Fin knopplist

Fin knopplist. Hade fått 5 stjärnor om skruvar följt med...

2026年7月20日

Hej Jenny,

Tack för att du delar med dig! Vad roligt att du tycker om knopplisten.

Vi förstår att det hade varit smidigt om skruvar ingick, men eftersom alla väggar är olika (t.ex. gips, betong eller trä) och kräver helt olika typer av skruvar och pluggar, väljer vi att inte skicka med det. Vi vill helt enkelt säkerställa att du får använda det som passar tryggast för just din vägg!

Tack för din fina feedback, och vi hoppas att knopplisten blir ett fint tillskott i ditt hem.

Jättefina varor

Jättefina varor, snabb leverans

Hej Ewa Margareta!

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är så glada att du är nöjd med både våra produkter och den snabba leveransen. Det värmer att höra! Välkommen åter!

Fina sköna stolar.

Hej Maria!

Tack så mycket för ditt fina betyg! Vad roligt att du är nöjd med stolarna och tycker de är sköna. Vi hoppas de ger dig många mysiga stunder hemma!

Snabb service

Snabb service. Lätt att returnera.

Hej Anna!

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att du uppskattade vår snabba service och att du tyckte det var enkelt att returnera. Vi strävar alltid efter att göra din shoppingupplevelse så smidig som möjligt!

Välkommen åter!

Trustpilot エクスペリエンス