Gezonde en lekkere maaltijden, goed beschreven recepten, goede info over bezorging, vriendelijke bezorgers. Als iets niet goed gaat, wordt het opgelost. Het enige wat beter kan: ik eet glutenvrij me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lekkere gerechten alleen jammer dat er zoveel in plastick verpakt is dat kan zoveel minder. Ook is het niet biologisch. Dit bedrijf heeft de mogelijkheid om alles te verpakken in doosjes en alles bi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alles vers en goed ontvangen, op tijd en lekker. Alleen de laag calorie maaltijden missen soms wel koolhydraten. Vlees/ groenten/saus zonder rijst/pasta/aardappel.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ç±³åœ
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Het is makkelijk om een pakket over te slaan of de bezorging tijdelijk te stoppen. De levering gebeurt meestal op tijd en zeer correct. De recepten zijn oke en ik hoef niet altijd te bedenken wat ik nu weer eens moet eten.

Green Chef Nederland ããã®åç
We ervaren het heel fijn, goede gerechten, goed beschreven om te maken. Fijne bezorgers.

Green Chef Nederland ããã®åç
Lekkere en makkelijke recepten. Gezond en tijdsbesparend.

Green Chef Nederland ããã®åç
I am in love with the concept. It feels like food Lego, and I canât wait to cook the recipes every day.
The recipes are delicious, and the instructions are clear and detailed enough to ensure great results every time.
The ingredients are fresh and perfectly portioned.
I especially like that they offer low-carb and keto recipes.
The only downside is the quality of the meat (not the fish), which could be better. For example, the steak was hard to chew, even though I followed the recipe exactly.
If this is improved, everything would be perfect.

Green Chef Nederland ããã®åç
Bijna altijd een verrassende maaltijd op tafel! Wel kan de bereidingswijze af en toe wat duidelijker. Meer stappenplan! Verder alleen maar lof !

Green Chef Nederland ããã®åç
Spullen zijn vers, verzorgd en compleet.
Leuk om weer eens heel andere dingen te koken dat je gewone riedeltje.

Green Chef Nederland ããã®åç
over het algemeen waren we zeer tevreden. 1x werd de doos op een ongelukkige plaats gezet, maar daarna nooit meer.
de eieren waren een paar keer gebroken 2x van de 90 keer. werden vergoed . een enkele keer een gerecht wat wat minder in de smaak viel. Maar de meeste keren genieten we erg van de varieteit aan ingredienten. en fijne combinaties. ook super gezond met iedere keer verschillende groenten per gerecht We koken samen, want we vinden de recepten wel bewerkelijk bij tijd en wijle.
maar desondanks wat ons betreft 5 sterren!!!!

Green Chef Nederland ããã®åç
Smaak is erg goed vanwege de speciale kruiden, alles is vers en van goede kwaliteit

Green Chef Nederland ããã®åç
Lekkere recepten. Goed van smaak en te maken! Ik zou het leuk vinden als er wat meer variatie nog zou komen. Omdat we al zovaak hebben besteld ziener geregeld dezelfde recepten voorbij komen (die overigens wel lekker zijn).

Green Chef Nederland ããã®åç
Heerlijke maaltijden, zo lekker dat uit eten gaan weleens tegenvalt.

Green Chef Nederland ããã®åç
Erg lekkere recepten! Heel zelden een missend ingrediënt, of een enkele keer iets wat minder vers is. Maar 9 van de 10 keren echt top! Dat hebben we nog nooit ergens anders meegemaakt en toch al vele jaren verschillende maaltijdboxen uitgeprobeerd. Ook de service vinden wij erg fijn. Klein verbeterpuntje dus en voor ons zou de box wel biologisch mogen zijn :-)

Green Chef Nederland ããã®åç
Lekkere recepten. Helaas ontbreekt er nog wel eens iets in de boxen.

Green Chef Nederland ããã®åç
Ik ben over het algemeen heel erg blij met Green Chef. Het is makkelijk en lekker. De bezorging gaat altijd goed. Lekkere keuzes. Het enige minpuntjes vind ik de vele afgemeten kleine plastic zakjes. Maar ik weet daar niet 1-2-3 een oplossing voor. En soms wel erg vaak spinazie en dezelfde kruiden mixen.

Green Chef Nederland ããã®åç
Eindelijk een maaltijdbox met alleen maar gezonde recepten en ingrediënten. Of je nu een koolhydraatarm dieet volgt, keto, eiwitrijk of vegan, voor iedereen zijn er passende gerechten. Ook kun je eenvoudig vlees of vis vervangen door een vegetarische optie en pasta, brood en rijst zijn altijd volkoren of (deels) gemaakt van groente. Wat mij betreft de beste maaltijdbox die er is!

Green Chef Nederland ããã®åç
Lekkere recepten, dus goed eten en als er sporadisch iets niet meer goed is of ingrediënten niet kloppen direct teruggave. Goede service. Vind de mogelijkheid om te selecteren op dieetwensen erg fijn!
We hebben wat puntjes die beter kunnen. Je kan alleen bestellen voor 2,4 of 8 personen, dat maakt het met een 3 persoons huishouden lastig maar vooral duur. De hoeveelheid van de gerecht kan soms wat karig zijn. Als je bijv 3 dagen voor de daadwerkelijke levering de bezorging qua tijdstip nog veranderd wil hebben, is dat niet haalbaar. Te weinig flexibel

Green Chef Nederland ããã®åç
Heerlijke maaltijden. Het is voor mij proberen hoe het gaat ivm de hoeveelheid. Ik ben maar alleen, zo jammer dat ik niet voor 1 persoon kan bestellen.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã