Green Chef Nederland レビュヌ 853

TrustScore 5段階評䟡の4

4.0

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Gezonde en lekkere maaltijden, goed beschreven recepten, goede info over bezorging, vriendelijke bezorgers. Als iets niet goed gaat, wordt het opgelost. Het enige wat beter kan: ik eet glutenvrij me... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Lekkere gerechten alleen jammer dat er zoveel in plastick verpakt is dat kan zoveel minder. Ook is het niet biologisch. Dit bedrijf heeft de mogelijkheid om alles te verpakken in doosjes en alles bi... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Alles vers en goed ontvangen, op tijd en lekker. Alleen de laag calorie maaltijden missen soms wel koolhydraten. Vlees/ groenten/saus zonder rijst/pasta/aardappel.

䌁業情報

Green Chef Nederland に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Is de wil er om gezond eten in je dagelijkse routine te krijgen, alleen ontbreekt het aan tijd, inspiratie of een mix van de twee? Bij Green Chef weten we - met dank aan ons team van diëtisten - welke gezonde gerechten er bij jouw persoonlijke levensstijl passen.

Kies welke gerechten er volgende week (of wanneer het je uitkomt) op het menu staan, zorgen wij dat je alle verse ingrediënten in de juiste hoeveelheid op tijd in huis hebt. Zo weet je zeker dat – hoe hectisch de dag ook was – er ’s avonds gezond wordt gegeten.

Proef het gemak van lekker gezond eten, op jouw manier!

Vegan, vegetarisch, keto, koolhydraatarm, eiwitrijk of <550 kcal. Bepaal zelf welke gezonde gerechten bij jou thuis aanschuiven. Wat jouw persoonlijke menu ook is, lekker gezond wordt het zeker!

Verwacht veel voedingsstoffen, veel variatie en veel smaken uit het seizoen.

Kies. Kook. Klaar!

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Het is makkelijk om een pakket over te

Het is makkelijk om een pakket over te slaan of de bezorging tijdelijk te stoppen. De levering gebeurt meestal op tijd en zeer correct. De recepten zijn oke en ik hoef niet altijd te bedenken wat ik nu weer eens moet eten.

2025幎8月12日

Hi,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat fijn om te horen dat je het gemakkelijk vindt om een pakket over te slaan of de bezorging tijdelijk te stoppen, en dat de levering meestal correct en op tijd verloopt. Ook prettig dat de recepten goed bevallen en het je helpt om minder te hoeven nadenken over wat je gaat eten!

5぀星のうち5の評䟡

We ervaren het heel fijn

We ervaren het heel fijn, goede gerechten, goed beschreven om te maken. Fijne bezorgers.

2025幎7月24日

Hi Carolina,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat fijn om te horen dat jullie het zo prettig ervaren, de gerechten goed bevallen en de uitleg duidelijk is. Ook leuk dat je onze bezorgers zo waardeert!

Lekkere en makkelijke recepten

Lekkere en makkelijke recepten. Gezond en tijdsbesparend.

2025幎12月24日

Green Chef Nederland からの回答

Dank je wel voor je review en de 5 sterren! Geweldig om te horen dat je de recepten lekker, makkelijk, gezond en tijdsbesparend vindt. Daar doen we het voor. ;)

5぀星のうち4の評䟡

zo kan ik het zelf niet!

Gevarieerde, gezonde en lekkere recepten

2025幎3月19日

Green Chef Nederland からの回答

Hi Emmie, Wat fijn om te horen! Dank je wel voor je positieve feedback. We zijn blij dat je de recepten als gevarieerd, gezond en lekker ervaart, precies waar we naar streven. :)

5぀星のうち4の評䟡

I am in love with the concept

I am in love with the concept. It feels like food Lego, and I can’t wait to cook the recipes every day.

The recipes are delicious, and the instructions are clear and detailed enough to ensure great results every time.

The ingredients are fresh and perfectly portioned.

I especially like that they offer low-carb and keto recipes.

The only downside is the quality of the meat (not the fish), which could be better. For example, the steak was hard to chew, even though I followed the recipe exactly.

If this is improved, everything would be perfect.

Hi Antonia,
Thank you so much for this great review! We love your description of Green Chef as “food Lego”, that’s exactly the kind of cooking joy we aim to create.
It’s wonderful to hear that you enjoy the recipes, the clear instructions, the fresh ingredients, and especially our low-carb and keto options.
We’re sorry to hear that the meat quality didn’t fully meet your expectations. That’s certainly not the experience we want you to have. Your feedback about the steak is very valuable, and we’ll be sure to pass this on to our quality and sourcing teams so they can look into it and improve where needed.
Thanks again for taking the time to share both your enthusiasm and your honest feedback. We hope to keep impressing you, and make the experience even better going forward!
Best regards,
Bente / Green Chef

5぀星のうち5の評䟡

Bijna altijd een verrassende maaltijd

Bijna altijd een verrassende maaltijd op tafel! Wel kan de bereidingswijze af en toe wat duidelijker. Meer stappenplan! Verder alleen maar lof !

2025幎6月16日

Green Chef Nederland からの回答

Hi Rein, bedankt voor jouw 5 sterren review! Daar doen we het voor :) Je feedback geef ik door aan het receptenteam. Hopelijk mogen we je nog vaak positief verrassen met onze gerechten. Groet, Bente van Green Chef

5぀星のうち4の評䟡

Koken out of your comfortzone

Spullen zijn vers, verzorgd en compleet.
Leuk om weer eens heel andere dingen te koken dat je gewone riedeltje.

2025幎10月3日

Green Chef Nederland からの回答

Hi Dankert, wat fijn om te zien dat je tevreden met onze boxen bent! Mocht je nog aanvullende feedback voor ons hebben, dan kan dat altijd via onze klantenservice: www.greenchef.nl/contact-page. Hopelijk blijf je nog een tijd met ons mee-eten! Groeten, Bente van Green Chef

Lekker en gezond

Verse producten, lekkere recepten

Green Chef Nederland からの回答

Hi Ann, dank voor je 5 sterren! Wat fijn om te horen dat het zo goed bevalt. We hopen je nog lang te verrassen met lekkere recepten :) Groet, Bente van Green Chef

5぀星のうち5の評䟡

over het algemeen erg tevreden

over het algemeen waren we zeer tevreden. 1x werd de doos op een ongelukkige plaats gezet, maar daarna nooit meer.
de eieren waren een paar keer gebroken 2x van de 90 keer. werden vergoed . een enkele keer een gerecht wat wat minder in de smaak viel. Maar de meeste keren genieten we erg van de varieteit aan ingredienten. en fijne combinaties. ook super gezond met iedere keer verschillende groenten per gerecht We koken samen, want we vinden de recepten wel bewerkelijk bij tijd en wijle.
maar desondanks wat ons betreft 5 sterren!!!!

Green Chef Nederland からの回答

Hi Fieke, dank voor je 5 sterren! Wat fijn om te horen dat het zo goed bevalt. Ik geef je feedback door, bedankt. We hopen je nog lang te verrassen met lekkere recepten :) Groet, Nicole van Green Chef

Lekkere recepten

Lekkere recepten, smaakvol en vol afwisseling.

2025幎9月17日

Hi Margret,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat fijn om te horen dat je de recepten lekker, smaakvol en gevarieerd vindt!

Laat het gerust weten als ik ergens bij kan helpen.

5぀星のうち5の評䟡

Smaak is erg goed vanwege de speciale

Smaak is erg goed vanwege de speciale kruiden, alles is vers en van goede kwaliteit

2025幎12月8日

Green Chef Nederland からの回答

Hi H. Ter Horst, bedankt voor jouw 5 sterren review! Daar doen we het voor :) Hopelijk mogen we je nog vaak positief verrassen met onze gerechten. Groet, Bente van Green Chef

5぀星のうち4の評䟡

Lekkere recepten goed te maken!

Lekkere recepten. Goed van smaak en te maken! Ik zou het leuk vinden als er wat meer variatie nog zou komen. Omdat we al zovaak hebben besteld ziener geregeld dezelfde recepten voorbij komen (die overigens wel lekker zijn).

2025幎11月27日

Green Chef Nederland からの回答

Hi Mariska, Wat jammer om te horen dat je ons aanbod niet gevarieerd vindt! We doen enorm ons best om elke week meer verschillende gerechten aan te bieden. Hopelijk zit er volgende keer weer iets voor je bij! Ik heb jouw feedback doorgegeven aan ons receptenteam. Hopelijk mogen we nog vaak met je mee-koken :) Groet, Bente van Green Chef

Heerlijke maaltijden

Heerlijke maaltijden, zo lekker dat uit eten gaan weleens tegenvalt.

2025幎5月11日

Green Chef Nederland からの回答

Hi Esther, dank voor je 5 sterren! Wat fijn om te horen dat het zo goed bevalt. We hopen je nog lang te verrassen met lekkere recepten :) Groet, Bente van Green Chef

Erg lekkere recepten

Erg lekkere recepten! Heel zelden een missend ingrediënt, of een enkele keer iets wat minder vers is. Maar 9 van de 10 keren echt top! Dat hebben we nog nooit ergens anders meegemaakt en toch al vele jaren verschillende maaltijdboxen uitgeprobeerd. Ook de service vinden wij erg fijn. Klein verbeterpuntje dus en voor ons zou de box wel biologisch mogen zijn :-)

2025幎12月4日

Green Chef Nederland からの回答

Hi Tamara, dank voor je positieve review! Fijn dat het zo goed bevalt.
Biologisch is voor ons geen must. Vers én lekker, dat staat voor ons voorop. Daarbij vinden we het belangrijk waar alle producten vandaan komen (als het even kan lekker lokaal) en hoe ze zijn geproduceerd. Dit weegt zwaarder, dan bijvoorbeeld het biologische keurmerk.
Dit laatste is namelijk niet voor elke boer betaalbaar, terwijl ze net zo goed volgens duurzame standaarden kunnen telen. We houden de lijntjes met de boeren graag kort en laten ons niet door vaak commerciële keurmerken leiden. Hopelijk mogen we in nog vaak met je mee-koken! Groet, Bente van Green Chef

Lekkere recepten

Lekkere recepten. Helaas ontbreekt er nog wel eens iets in de boxen.

2025幎9月26日

Hi Mark,
Bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat je de maaltijden lekker vindt! Wat ontzettend vervelend om te horen dat er wel eens iets ontbreekt. Mijn excuses! Je kan hier het best een melding van maken via greenchef.nl/contact-page . Dan kijk ik meteen met je mee naar een passende oplossing.
Hopelijk mogen we in de toekomst nog vaak met je mee-koken.
Groet,
Bente van Green Chef

5぀星のうち4の評䟡

Ik ben over het algemeen heel erg blij

Ik ben over het algemeen heel erg blij met Green Chef. Het is makkelijk en lekker. De bezorging gaat altijd goed. Lekkere keuzes. Het enige minpuntjes vind ik de vele afgemeten kleine plastic zakjes. Maar ik weet daar niet 1-2-3 een oplossing voor. En soms wel erg vaak spinazie en dezelfde kruiden mixen.

2025幎11月24日

Hi,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met Green Chef, lekker, makkelijk en betrouwbaar bezorgen is precies waar we op mikken, dus super om te lezen dat dit voor jou zo werkt!
Dank ook voor je eerlijke feedback. We zijn continu bezig met het verminderen van verpakkingsmateriaal, maar dat is inderdaad soms een uitdaging omdat we ingrediënten vers en goed houdbaar willen houden. Toch nemen we jouw opmerking hierover zeker mee. Ook je punt over wat vaker terugkerende spinazie en kruidenmixen geven we graag door aan ons receptenteam, variatie blijft belangrijk en jullie input helpt ons daarbij.
Heel leuk dat je met ons kookt, en als je ooit suggesties of wensen hebt, horen we dat heel graag!
Groet, Bente van Green Chef

Het gezonde zusje van Hello Fresh

Eindelijk een maaltijdbox met alleen maar gezonde recepten en ingrediënten. Of je nu een koolhydraatarm dieet volgt, keto, eiwitrijk of vegan, voor iedereen zijn er passende gerechten. Ook kun je eenvoudig vlees of vis vervangen door een vegetarische optie en pasta, brood en rijst zijn altijd volkoren of (deels) gemaakt van groente. Wat mij betreft de beste maaltijdbox die er is!

2025幎4月10日

Green Chef Nederland からの回答

Hi Ellen, bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat onze maaltijden zo goed bevallen. We hopen je nog lang te verrassen met lekkere recepten :) Groet, Nicole van Green Chef

Lekker eten

Lekkere recepten, dus goed eten en als er sporadisch iets niet meer goed is of ingrediënten niet kloppen direct teruggave. Goede service. Vind de mogelijkheid om te selecteren op dieetwensen erg fijn!

We hebben wat puntjes die beter kunnen. Je kan alleen bestellen voor 2,4 of 8 personen, dat maakt het met een 3 persoons huishouden lastig maar vooral duur. De hoeveelheid van de gerecht kan soms wat karig zijn. Als je bijv 3 dagen voor de daadwerkelijke levering de bezorging qua tijdstip nog veranderd wil hebben, is dat niet haalbaar. Te weinig flexibel

2025幎11月20日

Hi C. Postma,

Bedankt voor je uitgebreide bericht. Fijn om te horen dat je de recepten lekker vindt en dat je tevreden bent over de service, vooral wanneer er iets niet klopt in de box. Ook goed om te horen dat de selectie op dieetwensen voor jullie goed werkt.

Dank je wel dat je jouw verbeterpunten zo duidelijk aangeeft. Ik begrijp dat het met een huishouden van drie personen lastig is wanneer je alleen voor 2, 4 of 8 personen kunt bestellen, en dat dit de kosten kan verhogen. Ook je opmerking over de soms wat karige hoeveelheden nemen we graag mee.
Daarnaast is het waardevol dat je aangeeft dat het wijzigen van de bezorgtijd enkele dagen voor levering niet flexibel genoeg is. Dit soort feedback helpt ons om onze service verder te verbeteren. Hopelijk blijf je desondanks toch genieten van onze boxen.

Heerlijke maaltijden

Heerlijke maaltijden. Het is voor mij proberen hoe het gaat ivm de hoeveelheid. Ik ben maar alleen, zo jammer dat ik niet voor 1 persoon kan bestellen.

2025幎10月30日

Green Chef Nederland からの回答

Hi Marjan, bedankt voor jouw 5 sterren review! Daar doen we het voor :) Hopelijk mogen we je nog vaak positief verrassen met onze gerechten. Groet, Bente van Green Chef

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。