Vi har flere gange fÃ¥et mad fra Green Mango og fundet det meget velsmagende. Sidst bestilte vi mad derfra til en familiesammenkomst. Stor succes - alle syntes, at det var meget lÊkkert. Oplevede oveni... ãã£ãšèŠã
Jeg har oplevet flere gange at nÃ¥r man bestiller en ordre til levering sÃ¥ gÃ¥r der meget lÊngere tid og leveringstiden bliver ved med at blive udskudt! Jeg prÞver at ringe til Green mango Christiansha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Green Mango i BrÞnshÞj Bestilt en portion med bred nudler og kylling. Kyllingen var Ã¥benbart kogt flere dage i forvejen den havde bismag. Vi bestillte 3 forskellige hovedretter og der var ikke mange... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte takeaway (kyllingevinger, spareribs og noget wonton-agtigt). Alt var koldt ved ankomsten og virkede, som om det var tilberedt lang tid i forvejen. Peanutbutter-saucen smagte grimt (det er... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Thai Restaurant og Take Away
ãã³ããŒã¯
- greenmango.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 40ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
for det fÞrste dejlig mad
for det fÞrste dejlig mad, dernÊst fin service af personalet, samt tilbagemelding fra administrationen, flot og hurtigt.
Worst customer service
Sunday a week ago a friend and I ordered food from their website. Here our order was set to arrive at 19.20. At 19.25 are food had not arrived yet, so I called the restaurant and asked if our food was on its way. Here I was asked where we ordered, where I replied over their website. Here the employee kept stating that it was impossible to order online via their website.(it is not impossible and it is still impossible to this day). After this back and forth interaction another employee told us that it was a mistake and they will make us some new dishes and send them to us. We said okay and waited. After waiting an hour! We called again, and asked where are food was and they replied bluntly that our food was not on the way, and that it was my responsibility to get my money back by contacting their supplier. After again some cold and care-less back and forth I gave them my email where they would send information on how to get my money back. That email never came and I sent them an email the day after and have not got a reply from them. Completely and utterly care-less and unhearpdetly service. Now it was around 21 oâclock and we had no dinner and quite baffled with what just had happened. All of this happened because of the possibility to order online via their website, which you still can to this day! As a customer you feel unprioritized and forgotten, completely unacceptable. And not a single apology or admission of a faulty system. Order with caution and have a backup!
Rigtig godt
Super friskt og lÊkkert ⊠godt udvalg og smager dejligt ..
Igen og igen stÃ¥r man og venter pÃ¥ sinâŠ
Igen og igen står man og venter på sin mad. Det er ikke kun 5-10 de er forsinket. Det er 20-30 minutter.
Maden er ok, men det er nu sidste gang jeg har ventet så lÊnge på min mad. Det er dem selv der angiver tidspunkt for hvornår maden er klar.
Green Mango - ikke godt nok
Vi bestilte wok retter med kylling og oksekÞd. Sovsen var vandet, nÊsten ikke noget kÞd i nogen af retterne. Vi blev ikke mÊtte. Vi betalte kr. 344 ialt for 4 små forårsruller og 2 hovedretter. NÊste gang bestiller vi et andet sted, hvor vi bliver mÊtte. Kom nu Green Mango- da I startede var det fantastisk - nu er det en ommer.
Skulle nok have kigget pÃ¥ TrustpilotâŠ
Skulle nok have kigget på Trustpilot inden jeg kÞbte mad. Må give jer andre ret i, at det er kedelig og middelmådig mad. Thai kÞkken? På ingen måde. De kedeligste grÞntsager jeg har fået med opvarmer slatten salat og rå grÞntsager.
Det var vist den oplevelse, der ikke gentages. Desuden alt for dyrt - kr. 109,00 for grÞntsager og ris ð±
Kom ind i kampen Green Mango
Kom ind i kampen Green Mango! Bestilte på SÞborg Hovedgade en nudelret med tofu (nr.14). Ventetid oplyst - ca. 20 min, fair nok da jeg kom fra gaden. Reel ventetid ca. 40 min. og rigtig mange i kÞ. Jeg fik Êrlig talt ondt af den stakkels medarbejder, der alene skulle servicere alle kunder, tage telefonen, pakke mad og servere i "restauranten". Jeg fik dog også ondt af mig selv, der brugte 119,- kr. på mad, der ikke var vÊrd at spise. Ingen smag, meget tÞrt, grÞntsagerne nÊrmest ikke eksisterende og retten halvkold, inden jeg kom hjem. Dårlig kvalitet hele vejen igennem.
Det er virkelig trist, at Green Mango ikke kan holde standarden, som var fin, da de startede, men istedet vÊlger at ty til dårlige råvarer og i Þvrigt også sparer på mÊngden. Fra tidligere besÞg har jeg oplevet oksekÞd, der var umuligt at tygge, og ris-portioner, der var så små, at man ikke blev mÊt.
Det ku vÊre så godt, men så er det faktisk skidt. Virkelig Êrgerligt.
Greenmango Frederiksundsvej
Greenmango Frederiksundsvej. Maden er virkelig dårlig. Jeg har vÊret i Thailand mange gange og de her mennesker kan ikke lave thaimad. Maden er tÞrt,kedeligt og oveni kÞbet giver de dig forkert mad, plus det er pisse dyrt.
Når man ringer og brokker sig forstår de ikke dansk. Der kommer vi ikke mere.
Super dårlig service og meget langsomme
Lang ventetid på middelmådig mad
Lang ventetid på middelmådig mad.
En aften i selskab med frustrerede kunder hos Green Mango.
At man har travlt er OK. Men hvis man er fuldstÊndig ligeglad med ens kunders tid, at man lover levering til alle, og så gladelig lader kunder vente i over en time med nye deadlines uden en undskyldning, så har man i opgivet.
Madens kvalitet reprÊsenterede fint den ligegyldighed Green Mango leverede i aften.
Mega lÊkkert mad fra Green Mango iâŠ
Mega lÊkkert mad fra Green Mango i BrÞnshÞj, smagte så lÊkkert, massere af smag og var varmt da det kom, intet at komme efter
Vi bestilte lidt forskelligt
Vi bestilte lidt forskelligt, ved 17.00 tiden til levering ved 18.30 - 18.45, fra Green Mango i Gentofte.
Vi kunne se på den medsendte Wolt app tracker, at maden var fÊrdig kl. 18.45. Men så skete der ikke mere, og 19.15 ringede jeg til restauranten for , at hÞre hvordan det gik med vores mad. Der fik jeg at vide, at dem der skulle levere maden ikke var kommet for og hente den, men de var på vej.
kl. 19.45 fik vi maden leveret, men der var den kold og kedelig, den havde jo vÊret fÊrdig siden kl. 18.45.
Alt i alt, en meget kedelig oplevelse, jeg havde håbet, at man i det mindste havde lavet noget nyt og varmt til os, når vi nu havde ventet 1 time på maden, men det var den ikke.
Jeg forstår at man kan have travlt, men man må ikke sende kold mad ud af huset, når den skulle vÊre varm.
Ãv aldrig mere Green Mango.
Ordre 1276
DÃ¥rlig mad, dyre priser
Plejede at bestille mange gange hos den der ligger i sÞborg, men må desvÊrre erfare at noget er gået galt, da maden er blevet dårligere og priserne dyrere, elskede de tigerrejer de havde men dem jeg har fået de sidste 2-3 gange har bare vÊre noget blÞdt gummi -_-'
Ked af detð¥¹For hver gang vi bestillerâŠ
Ked af detð¥¹For hver gang vi bestiller mad hos green i SÞborg, bliver det bare dÃ¥rlige og dÃ¥rligere. OksekÞdet kan ikke tygges, kylling spyd er helt tÞrre og Tiger rejerne er blÞde. Meget kedeligt og dyrt mad. Vi har kÞbt siden den Ã¥bnede og nu bliver vi nÞdt til at finde et andet thai sted da alle 4 herhjemme er sÃ¥ utilfredse med det der kommer.
EN medarbejder til at betjene siddendeâŠ
EN medarbejder til at betjene siddende gÊster, tage bestillinger på telefon og betjene take away kunder.
Den unge pige (medarbejderen) var med god grund stresset og laaaangt bagud med takeaway bestillinger. Ca ti gÊster stod og ventede
Udsugning i KÞkkenet var ikke tilstrÊkkeligt. Meget rÞg i selve butikken.
KÊre Mathias Nielsen.
4.12.2022 - endnu ikke nogen tilbagemelding !!
KÊre Mathias Nielsen.
Jeg kan se at du har travlt på jeres hjemmeside, men jeg syntes at det er vigtigt at du fÞlger op på de ting du har meldt tilbage på !!
God aften
Mvh Therese
Burde mÃ¥ske have lÊst Trustpilot indenâŠ
Burde måske have lÊst Trustpilot inden jeg bestilte. Virkelig elendig mad. KÞd og kylling overstegt og tÞrt. GrÞntsager snittet i store, klodsede stykker, dressinger sÞde og kÞnslÞse. Vi havde bestilt 4 forskellige retter og ikke EN af dem var gode. Der sÊtter jeg ikke mine ben igen hvilket er Êrgerligt siden det plejede at vÊre godt.
Smagte kun af sukker âŠ
Virkelig kedelig sukker-smag!
Den mest dominerende smag var sukker. Altså sÞdt sÞdt.
Ingen syrlighed, ingen styrke. GrÞnsager fint friske og pÊn farve.
Kylling overkogt og tÞr.
Dette her var det jeg kalder âspild af mÃ¥ltidâ. Take away betjeningen var dog hurtig og venlig.
Der er tre andre thai restauranter i Lyngby/Virum/Sorgenfri - vÊlg en af dem - de er langt bedre !

Greenmango ApS ããã®åç
DÃ¥rlig service
Dårlig service, har kÞbt 2 gange hos green mango gentofte og vÊret gange fik jeg ikke rejerchips, selvom de siger at rejerchips kommer gratis. Jeg ringet to dem og det siger det var få travlt til at åbner chips pakker⊠selvom jeg har ikke bestilt rejerchips, jeg synes det er lÞgn at det siger mand får gratis chips med madden. Jeg vil aldrig bestil igen fordi madden er heller ikker gode.