KJS VVS ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

helt sikkert ! Hurtigt , effektivt og super services ! Klart at anbefale til alle ! Tip top var det hele !

Vi har over 2 dage fÃ¥et skiftet hele varmeanlÊgget ud til nyt luft til vand og 2 strengs system. top professionelt service til en fornuftig pris nÃ¥r man tÊnker over hvad mange andre vvs firma... もっず芋る

䌁業が回答したした

De installerede et toilet hos mig, der ikke kan skylle ud nÃ¥r jeg har haft affÞring. De "tilbÞd" da jeg klagede at de kunne komme og "kigge pÃ¥ det" formedelst 825 kr + moms (mÃ¥ jeg antage), sÃ¥ jeg fÞ... もっず芋る

En fornÞjelse. arbejdet blev gjort grundigt, efter fÞrste besÞg blev der fundet ud af reservedele der skulle bruges, da jeg kontakter dem for at hÞre hvornÃ¥r delene kommer hjem fÃ¥r man hurtig tilbagem... もっず芋る

䌁業が回答したした

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

De installerede et elendigt toilet hos mig

De installerede et toilet hos mig, der ikke kan skylle ud når jeg har haft affÞring. De "tilbÞd" da jeg klagede at de kunne komme og "kigge på det" formedelst 825 kr + moms (må jeg antage), så jeg fÞler mig snydt.
Et spritnyt toilet, der skal efterskylles med 10 l vand hver gang der er noget fast i kummen kan da ikke kaldes vandbesparende.

2025幎4月16日

Konkurs

Gribskov VVS (nu KJS VVS) er den 25. marts 2024 begÊret konkurs og taget under konkursbehandling den 10. april 2024. Den 11. marts Êndrede Gribskov VVS navn til KJS VVS og samme dato blev et nyt selskab, Gribskov VVS Teknik, stiftet.

Dette er offentligt tilgÊngelig information på bl.a. Statstidende og Virk.

2024幎4月10日

KONKURS - KÊre alle jer der lÊser trustpilot

KÊre alle jer der lÊser trustpilot - vÊr varsom med at bruge firmaet, da de i marts måned gik konkurs (omdÞbte navne til KJS inden) og åbnede dagen efter med nyt CVR nr, samme navn og ledelse.
Deres moral og arbejde er uhÊderligt og ved fejl/mangler har de altid 117 undskyldninger om at det er kundens skyld.
Så hvis i vil undgå problemer og have sikkerhed/garanti for ordentligt udfÞrt vvs arbejde bÞr i absolut ikke benytte dette firma.

2024幎1月25日

TÊt på fem stjerner!

Grunden til at det ikke blev fem stjerner er at der ikke blev givet besked om at rÞrlÊgger var forsinket. Når man er forespejlet et fremmÞde kl. 7:30- 8:00 er det lidt irriterende. Men ellers er arbejdet tip top i orden, og vi er godt tilfredse.

2024幎3月7日

Jeg er så glad for jeg valgte Gribskov

Jeg er så glad for jeg valgte Gribskov Vvs da jeg fik brug for en blikkenslager. Jeg fik en tid hurtigt, god service og fint udfÞrt arbejde. Dem vil jeg vÊlge igen når jeg får brug for det.

2024幎3月1日

Hej Kirsten.

1000 tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for.
Jeg vil straks give Anders, der var ude hos dig, denne flotte anmeldelse.

Hilsen
Jimmy

Tak for hurtig og professionel service.

Tak for hurtig og professionel service.
Nordic Park

2024幎2月29日

Hej Nordic Park.
Fantastisk at i har taget jer tid til at skrive en flot anmeldelse til os.

Tak for den, og tak for ros.

Hilsen
Jimmy

Vil melde os til politiet hvis vi anmelder på Trustpilot

Vi henvendte os til Gribskov VVS, som vi ellers har haft gode erfaringer med, for at få udskiftet et bruser blandingsbatteri, som er kalket til. Efter at den udsendte VVS medarbejder fra Gribskov VVS havde undersÞgt bruserbatteriet, fortalte han os, at det bruserbatteri vi havde, muligvis ikke lÊngere kunne fås, men han ville undersÞge det nÊrmere ude i bilen.
Efter nogen tid vendte medarbejderen tilbage og fortalte, at han havde fundet et bruserbatteri der passede, men det kostede 3000 kr.
Da vi syntes, det var meget dyrt, gik medarbejderen igen ud i bilen for at spÞrge sin chef om hvilken pris de kunne udfÞre arbejdet for, da der jo også ville lÞbe kÞrsel på i forbindelse med afhentning af batteriet en 20-30km herfra.
I mellemtiden gik jeg på nettet og fandt på mindre end et minut et tilsvarende renoveret batteri til 1835 kr., hvilket jeg foreslog vi benyttede os af. Det kunne imidlertid ikke lade sig gÞre, fordi som chefen sagde: dem handler vi ikke med. Jeg foreslog så, at jeg kunne kÞbe det på nettet, hvis de så ville montere det. Det kunne heller ikke lade sig gÞre. Kun det dyre batteri som Gribskov VVS kunne levere kunne bruges.
Jeg fik oplyst, at prisen på 3000kr. for deres dyre batteri var vejledende pris, og at de muligvis kunne få det billigere, men jeg fik aldrig at vide hvor meget billigere.
Jeg skal indrÞmme, at jeg blev rimeligt ophidset over denne, synes jeg, meget dårlige behandling og bad dem om at afslutte sagen og sende regningen, og jeg sagde, at jeg ville skrive en anmeldelse her på trustpilot.
Senere ringede chefen for Gribskov VVS og truede med at melde os til politiet, hvis vi anmeldte virksomheden på Trustpilot.

Da jeg i al fredsommelighed gjorde opmÊksom på den meget lavere pris på bruserbatteriet jeg havde fundet på nettet svarede "Chefen" : Det kan vi ikke matche! Så hvad skal jeg bruge al den snak om "vejledene pris" til + 50km kÞrsel oven i det ville vÊre blevet et meget dyrt batteri som man kan kÞbe mindst tyve forskellige steder på nettet og få leveret til en helt anden pris stik modsat af hvad den "rystede" montÞr forsÞgte at bilde mig ind.
Modsat hvad "Chefen" hÊvder blev det pure afvist at montere et batteri jeg selv havde kÞbt men jeg fik da rådgivning i at montere det selv.

2024幎2月22日

Hej Erling,

Jeg er meget rystet over din beskrivelse af situationen. Det er korrekt, at vi ikke handler gennem billigvvs.dk, men det er forkert at sige, at vi ikke ville montere jeres armatur, hvis I selv kÞbte det.
Vi monterer gerne bygherreledede produkter, det beskriver vi også på vores hjemmeside.

Vi har aldrig oplyst dig om en salgspris på 3000 kr, men derimod om en vejledende pris fra producenten på 3000 kr. Vores montÞr kontaktede mig for at hÞre, hvad vores salgspris var, hvor du i vores telefonsamtale nÊvnte, at du havde fundet armaturet til 1800 kr på billigvvs.dk, hvorefter du overfuser vores medarbejder. Vores medarbejder forsÞgte roligt at forklare dig, at de 3000 kr ikke var vores salgspris, men producentens vejledende pris, og han var ved at undersÞge vores salgspris.

Du bad vores montÞr om straks at forlade din grund og sagde, at du ville give os en dårlig anmeldelse på Trustpilot, fordi vi ikke handler gennem billigvvs.dk. og kun ville sÊlge dyre amature.

Jeg ringede til dig for at informere dig om, at du ikke skulle overfuse mine medarbejdere på denne måde, og isÊr ikke true dem, hvilket jeg hÞrte, du gjorde, mens jeg stadig var i telefonen.
Jeg gjorde det klart, at jeg selvfÞlgelig ville melde dig til politiet, hvis du fortsatte med at true mine medarbejdere.

De kommer på arbejde for at hjÊlpe folk, ikke for at blive behandlet dårligt eller truet.

Jeg har ikke nÊvnt noget om at melde dig til politiet på grund af din anmeldelse på Trustpilot; det er dit valg.

Jeg undrer mig over, at du som et voksent menneske tillader dig at opfÞre dig sådan over for andre.

Jeg er ked af hÊndelsen, men mest af alt er jeg ked af det på min montÞrs vegne, som desvÊrre er kÞrt hjem fra arbejde, rystet og ked af det.
De fortjener ikke sådan en behandling.

Tagrender

Vi bad en montÞr om at fÊrdiggÞre vores nye tagrender på hele huset. Han overså en samling ved vores tilbygning, hvilket jeg reklamerede over. EfterfÞlgende fik vi en regning på yderligere kr 1000,- for en montÞr-time. For dårligt !
/ Erling

2024幎1月15日

Hej Erling.
Tak for din anmeldelse, som du også truede med i din mail.
Som jeg også skrev til dig i din mail, har vi ikke monteret denne tagrende men din tidligere håndvÊrker du havde på.
Som du bestilte os til at gÞre hans arbejde fÊrdig da han ikke Þnskede at lave det fÊrdigt hos dig.
Vores Blikkenslager har ikke vÊret på den side af huset og har ikke kvalitetstjekket din tidligere håndvÊrkers arbejde, hvorfor du selvfÞlgelig ikke kan reklamere overfor os på arbejde udfÞrt af anden håndvÊrker.
Som jeg også forklarede dig, så kÞre jeg heller ikke i netto med en mÊlk der har overskredet sidste salgsdato hvis den er kÞbt i brugsen.

Din anmeldelse her er derfor ikke helt fair. /Jimmy

Urimelig stor faktura

Fik skiftet et filter og et filterhovet til et Grohe “cooker” og fÃ¥r en regning pÃ¥ kr. 4.300. Ved et pristjek pÃ¥ reservedele ses det, at priserne fra Gribskov VVS er fordoblet eller nÊsten tredoblet i forhold til priser pÃ¥ nettet. Der er ogsÃ¥ pÃ¥lagt diverse smÃ¥ poster som f.eks. AffaldshÃ¥ndtering mv?
28.12.2023 skriver jeg og beder om en forklaring, men den 16.01.2024 har jeg endnu ikke hÞrt fra Jimmi Strange TÞnnesen/ Gribskov VVS, dette er ikke et trovÊrdigt firma.

2023幎12月28日

Hej Anne,

Tak for din anmeldelse, den er vi selvfÞlgelig kede af.
Jeg har svaret på din mail.
Som jeg har skrevet til dig på mail, så har du ved oprettelse modtaget en mail, med oplysninger om vores priser, derfor bliver jeg selvfÞlgelig ked af, at det stadig kommer bag på dig.

Regning på 2700 kr for 1 times arbejde uden varsel

Vi fik en regning på 2700 kr for 1 times arbejde og lidt frostvÊske. Vi fik ingen forhåndsoplysninger om at arbejde med tÞmning af vandinstallation i sommerhus kun udfÞres til en fast pris på som nÊvnt 2700 kr. Jeg var i telefonisk kontakt med montÞren da han ankom og da han forlod huset så ydelsens varighed er lige omkring 1 time. På firmaets hjemmeside kan man ikke se nogen priser overhovedet eller angivelse af at arbejdet kun udfÞres til en fast pris.

2023幎12月14日

Hej SÞren.
Tak for din anmeldelse, som vi naturligvis er noget Êrgerlige over.
Prisen dÊkker kÞrsel, tÞmning, godkendt frostvÊske, der kan klare de temperaturer vi har lige pt. samtidig er frostvÊsken vi bruger, bedre fro miljÞet end de billige frostvÊsker, hvorfor prisen naturligvis også koster herefter.
Ligeledes er prisen indeholdt, udgifter til administration, affald, miljÞomkostninger, diesel, forsikringer, husleje, lÞn, barselsfold, osv osv.
Vi vil mÊgtig gerne hjÊlpe vores kunder, men og det kan vi kun ved at tjene lidt på det.
Vi lukker rigtig mange sommerhuse ned inden vinteren, og vi har aldrig fået dårlige anmeldelser på vores priser herfor, fÞr i dag.

Jeg beklager igen meget at du ikke er tilfreds.

Med Þnsket om en god dag til dig trods alt. :)

/Jimmy

Hurtig god service som altid.

2023幎12月12日

Hej Cecilia.

Vi bliver så glade når vores kunder giver sig tid til at give os anmeldelser.
1000 tak for dine flotte 5 julestjerner.

GlÊdelig jul herfra.