KJS VVS ApS レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

5 stjerner … helt sikkert ! Hurtigt , effektivt og super services ! Klart at anbefale til alle ! Tip top var det hele !

5つ星のうち5の評価

Vi har over 2 dage fået skiftet hele varmeanlægget ud til nyt luft til vand og 2 strengs system. top professionelt service til en fornuftig pris når man tænker over hvad mange andre vvs firma... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち2の評価

De installerede et toilet hos mig, der ikke kan skylle ud når jeg har haft afføring. De "tilbød" da jeg klagede at de kunne komme og "kigge på det" formedelst 825 kr + moms (må jeg antage), så jeg fø... もっと見る

5つ星のうち5の評価

En fornøjelse. arbejdet blev gjort grundigt, efter første besøg blev der fundet ud af reservedele der skulle bruges, da jeg kontakter dem for at høre hvornår delene kommer hjem får man hurtig tilbagem... もっと見る

企業が回答しました

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2

レビューを書く

Nyt toilet

Super service, bruger dem fremover.😊😊

2023年10月30日

Hej Kenneth.
Mange tak for din fine anmeldelse, vi sætter meget stor pris på den.

Hilsen
Jimmy

5つ星のうち1の評価

Den værste håndværker oplevelse jeg nogensinde har haft

Der skal utrolig meget til, at jeg vil udtale mig negativt om en virksomhed på Trustpilot, men denne oplevelse har været under al kritik. Vi har brugt Gribskov VVS til etablering af vand på nyt badeværelse og køkken i vores sommerhus, og vil ikke anbefale dem til nogle, med mindre de drømmer om en DYBT frustrerende proces og et dårligt resultat. Følgende er vores kritikpunkter af virksomheden:

- Vi havde tre forskellige murere ude og se på badeværelset, som alle konkludere, at de ikke kunne arbejde videre på det rørarbejde, der var blevet lavet, da det lå alt for højt. Jimmy (ejeren) konkluderede, at hans medarbejder ikke altid havde for øje, hvilket arbejde der skulle udføres, efter de havde været der, hvilket vi vil mene er rimelig essentielt for en håndværker. Alle rørerene skulle fjernes og monteres på ny, før vi kunne komme videre, hvilket også resulterede i en ekstraregning, som vi dog fik en lille rabat på.
- I vores murers samarbejde med Gribskov VVS kørte han fire gange forgæves, fordi Gribskov VVS ikke havde udført deres arbejde til aftalt tidspunkt. Dette gjorde at vi oveni at stå med en elendig VVS’er også konstant havde en frustreret murer i røret, der ikke kunne udføre sit arbejde.
- Da Gribskov VVS undervejs udskiftede deres medarbejder på sagen, spurgte den nye medarbejder os hvorfor rørerene til vasken var sat så lavt… Et stykke arbejde der gør, at vi er efterladt med grimme rør, der går alt for langt ned under vores frithængende vask. Dybt frustrerende at deres egne medarbejde kan se, at virksomhedens tidligere arbejde er elendigt udført.
- Vandvarmeren blev monteret OVENPÅ det (meget) tydelige hul i fliserne til dens eludtag, hvilket gjorde at vores elektriker også kørte forgæves og ikke kunne tilslutte den efter aftale, og Gribskov VVS måtte vende tilbage og montere den på ny.
- Der er blevet monteret et Blücher afløb i stedet for et Unidrain som fremgik af tilbuddet, med forklaring om at der ikke kunne være et Unidrain, hvilket både vores murer og Gribskov VVS’s medarbejder nr. 2 ikke kunne forstå. Både mureren og medarbejder nr. 2 forstod ikke funktionaliteten af det monterede Blücher afløb, og vi er efterladt med at afløb, som de ikke kan forklare os hvordan fungerer i forhold til vandlås og opsamling af hår, mv.
- Vi måtte flere gange rykke dem for opsætningen af en udendørs hane, som var en del af det originale tilbud. Det lykkedes først at få lavet til sidst efter den nye medarbejder ankom, og efter at forespørgslen på det var blevet ignoreret i vores beskeder gentagne gange.
- Vandtilslutningen i køkkenet blev placeret således, at vores køkkenskabe ikke kunne være der. Det var en kamp at få Gribskov VVS til at tilpasse installationen, så vores skabe kunne være der, som dog lykkedes til sidst. Installationen ligner dog stadig noget fra en Star Wars film, med rør der uden grund stikker i alle retninger og tager unødvendigt meget plads inde i skabet.
- Efter (!) den sidste regning var blevet sendt kunne vi konstatere, at afløbet ikke virker, og at vi derfor ikke kan gå i bad eller bruge håndvasken i mere end 30 sekunder. Det skyldes højst sandsynligt problemer med kloakken, hvilket ikke har noget med Gribskov VVS at gøre, men de har ikke testet deres installationer tilstrækkeligt. Vi står nu med et helt “færdigt” ikke funktionelt badeværelse, og ærger os over vi ikke fandt en VVS’er der konstaterede denne fejl inden gulv blev støbt og fliser blev lagt.
- Efter alt ovenstående, stoler vi selvsagt ikke på, at noget af det arbejde de har lavet, er udført korrekt. Vi ønsker derfor at få endegyldigt afklaret om problemerne på badeværelset skyldes deres arbejde, inden vi betaler den sidste del af regningen. Dette har resulteret i 2 rykkergebyrer, som de nægter at trække tilbage. Samtidig har vi ikke fået vores nøgle tilbage, hvilket vi også ville forvente at have fået, når de nu mener, at sagen er afsluttet.

Generelt har vi følt, at vi selv skulle have haft en VVS-uddannelse for at kunne agere bygherre med Gribskov VVS ombord i projektet, da deres vejledning og kommunikation har været ekstremt mangelfuld hele vejen igennem. Det er ærgerligt at betale dyre domme for professionel hjælp, og ende med en virksomhed der agerer SÅ uprofessionelt. Alt i alt har det været en horribel oplevelse at hyre Gribskov VVS, og vi vil klart anbefale, at I finder en anden til jeres opgave.

2023年10月24日

Hej Annika.
Tak for din anmeldelse og din udlægning af sagens forløb
Vi sætter stor pris på alle anmeldelser både gode og mindre gode, det er med til at vi kan øge kvaliteten.

5つ星のうち1の評価

Skidt oplevelse med mange elementære fejl og ringe service

Hvis skal jeg starte ... er allerede træt.

Engagerede Gribskov VVS til at løse VVS arbejdet i vores nye bolig, og det var overordnet ikke nogen god oplevelse. Enkelte ting gik efter planen, men utallige elementære fejl forsinkede processen og flere skader måtte laves efterfølgende:

1) Varmvandstilførsel til cisterne, som ødelagde snedkereret topplade,
2) Armaturer gik igennem væg til soveværelse, som skulle mures op påny
3) Afløb til væghængt toilet forkert, hvorefter vådrumssikret gulv skulle hakkes op
4) Armatur til bruser opsat forkert
Og jeg kunne fortsætte .......
(Dokumentation kan fremvises)

Prøvede undervejs forgæves af komme i kontakt med ledelsen, som imidlertid aldrig vendte tilbage. Når jeg fangede servicemedarbejderen og ytrede min utilfredshed med manglende svar og fejl, blev der smidt på! Ved ikke hvad det er for en ledelses-/forretningsfilosofi, som går igennem virksomheden, men de trænger til lidt elementær forståelse af kunden, og en ledelse som stikker hovedet i busken, hjælper ikke ligefrem. Når man har utallige problemer og flere fejl fra et firma, er det frustrerende ikke at kunne komme i kontakt med ledelsen elller andre beslutningsdygtige medarbejdere. Jeg har forgæves forsøgt at få fat i Jimmy (lederen af firmaet), men han har på intet tidspunkt vendt tilbage på mine henvendelser i forløbet ..... hverken skriftligt eller telefonisk, hvilket naturligvis medfører en vis frustration. Det hjælper ikke på dialogen at smide røret på!

Vi er nu ved vejs ende, og jeg har anmodet Gribskov om rette et par småting, som er lavet forkert, hvortil svaret er, at min konto er lukket og bevisførelsen ligger hos mig. Er godt nok overrasket, men det må stå klart for enhver, at det her foretagende ikke lever op til sit ansvar

Ville have givet en ekstra stjerne for de få lyspunkter, men nedenstående svar fra Gribskov VVS, bekræfter mig desværre i manglende ledelse, kundeforståelse eller bare faglig ansvarlighed, hvorfor det kun kan blive til en enkelt, hvilket er én for meget. Anbefaler andre at vælge et autoriseret VVS-firma og løbe langt uden om det her foretagende.

2023年9月18日

Hej Christian.
Vi sætter pris på alle anmeldelser både gode og dårlige.

Vi er opmærksomme på at din opgave ikke er forløbet som ønsket, hvilket selvfølgelig også har haft konsekvenser her internt.

Jeg vil dog gerne knytte en enkelt kommentar til det med kontakt.
Du har forgæves snakket med ledelsen og her blev du yderst ubehagelig, det samme gjorde du mod vores personale på kontoret, hvorfor hun som du ganske rigtig skriver lagde røret på.

Vi vil gerne gå i dialog med de kunder der kan gås i dialog med, men du er ikke et af de tilfælde desværre.

Med håbet om en ellers god dag til dig.

5つ星のうち2の評価

dyrt og ufleksibelt

Meldte først afbud med 15 minutters varsel. Derefter dyrt og ufleksibelt. Høj regning for lille opgave. Klagede over specifikationen men ikke imødekommet. Afstod fra at bruge dem på flere opgaver.

2023年6月26日

KJS VVS ApS からの回答

Hej Troels Tak for din anmeldelse, vi sætter pris på alle anmeldelser.
Mvh. Kristina

Hurtig svar på henvendelse

Hurtig svar på henvendelse.
Veltilfreds med udførte opgave.

2023年6月8日

KJS VVS ApS からの回答

Mange tak for den flotte anmeldelse den er vi meget glade for.

Superservice

Rigtig sød og dygtig VVS’er der skiftede mine vandhaner, toilet og blandingsbatteri + brusestang og sørgede for at alt fungerede som det skulle så er meget tilfreds. Så alt i alt superservice og fornuftig pris. Vil helt klart anbefale Gribskov VVS

2023年5月30日

KJS VVS ApS からの回答

Hej Helle 1000 Tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget stolte over.

5つ星のうち1の評価

Hvis du er til "spændende" udfordringer...

Hvis du er til udfordrende komunikation, og ”sjove” opkrævninger, så er Gribskov VVS måske lige noget for dig??!

Vi betalte 1.450 kr for en reservedel vi nemt kunne finde til 398 kr på nettet.
Forklaringen på den høje pris, som Jimmy(Måske indehaver?) kom med er, at Gribskov VVS ”ikke kan matche netpriser”
-Deres eneste mulighed er at købe gennem grossister, som har 400% højere priser end dem alm mennesker kan købe for på nettet!!
Senere blev forklaringen også, at den reservedel,( som vi selv havde fundet på nettet som en adskilt enhed), kun kunne købes som en del af en større enhed, gennem firmaets grossist -som jo er det eneste sted, hvor de kan købe reservedele!
Derfor er det jo iflg Gribskov VVS, helt rimeligt, at vi som kunder betaler for ting vi ikke har bedt om, eller har brug for!
(Jeg forsøgte at kontakte forbrugerklagenævnet om dette, med de har en bagatelgrænse på 2.000 kr)

Og så fik vi også en opkrævning for ”forgæves kørsel”, som vi aldrig var blevet varslet om..
(Jeg ledte efterfølgende overalt på mine enheder om jeg skulle have overset eller slettet en besked)
Men Jimmy kunne beviseligt slå op i deres ”system” og se at jeg MÅTTE have læst en besked om deres besøg. Alting står nemlig i deres ”System”.
Senere valgte han dog at se bort fra denne opkrævning, hvilket jeg ikke forstår, når man tydeligtvis får fornemmelsen af, at han er en mand som mere går op i at få ret, end at have tilfredse kunder..?!
Det kommer måske også til udtryk i hans svar på denne anmeldelse?

Så som sagt: -Hvis du IKKE er til den nemme løsning, så er der noget at hente hos Gribskov VVS!!

En stjerne for svenden Sean, som er rigtig flink!

2023年5月10日

Hej Jacob.
Vi sætter stor pris på din "ærlighed" og på alle anmeldelser.

Dog bliver jeg lidt ked af måden du udlægger sagens forløb.

Så her kommer en åben invitation til alle interesserede, inkl. dig selv Jacob,

Vi er meget åbne over for vores kunder og viser gerne det hele frem.
Vi er en digital VVS virksomhed, det vil sige at vi bruger platforme til kommunikation, GPS i bilerne, intelligent lagersystem, online ordrebøger, osv.

Derfor kan vi også se at du har læst din besked om ankomst.
Grunden til at vi valgte at se bort fra denne forgæves kørsel var for at være flinke. (Dette var dog en fejl, kan jeg se nu)

Det er korrekt at vi ikke matcher netpriser, hvilket er generelt for VVS branchen.

Du som Café ejer matcher heller ikke prisen på kaffe i din Café.

Men tak for din anmeldelse alligevel.

5つ星のうち5の評価

Jeg fik udført service på mim fjernvarmeunit.

Jeg fik udført service på min fjernevarmeunit. VVS`eren lod mig følge med i arbejdet og forklarede mig virkemåde af anlægget samt hvilke kontroller og justeringer han lavede. Det var jeg meget tilfreds med.

2023年5月14日

Hej Thorkil
Tak for din anmeldelse, vi er super glade for at du har haft en god oplevelse.
Jeg giver din ros videre til vores montør.

Hilsen
Jimmy

Glimrende service

Glimrende service ved bestilling og fornuftig tidsramme for et servicebesøg. VVS teknikeren kom til aftalt tid og udførte reparationen hurtigt og med god forklaring.
VVS er normalt dyrt, men jeg havde frygtet værre😊

2023年5月15日

Hej Thomas.
1000 tak for din anmeldelse, den er vi super galde for.

Jeg vil selvfølgelig også give din ros videre til vores VVS teknikker der var hos dig.

5つ星のうち1の評価

Strongly recommend you look at other options...

We had two guys arrive on the morning of the 19th, one of which immediately relieved himself a meter from our outdoor eating area. 😒🫣 But I wouldn't be mentioning it here if things hadn't gone downhill from there.

Long story short, they were dishonest about the time they spent on site, literally texting me that they were working on it as they were driving away.

After explaining what happened to the owner, he wanted very badly to see footage from our (clearly visible) outdoor cameras that documented everything.

I can understand his desire to see it, but after considering legal concerns about privacy, and maybe harming the future of two employees who made a mistake, we declined.

They eventually checked their own GPS data for the vehicle, and it confirmed what we already knew and had told them – that we had been charged for time they were not on site.

For this, they promised to "correct the bill". OK. Not really an apology, but that isn't the Danish way really either. Fair nok. :)

But I still assumed this meant with a small discount of some kind for our trouble, maybe even a total write-off?

But... no. Not only did we not get any discount – they still rounded up on their time. And then, to top it off, tacked on a late fee. 😅

Really cannot recommend a business that is run this way. We don't expect or want free work. Time is money. But our time is also worth something, and they used more than their fair share of it with the way they conducted themselves.

Mistakes happen. None of us are perfect. It's how you follow-up and deal with it afterwards that matters.

And FWIW the work was not great either – but I certainly wasn't calling them back to complain about it. It was clear no matter what they are not structured to take responsibility for mistakes.

And I think that comes from the top, unfortunately. The followup message from them here illustrates that brilliantly.

2023年1月19日

Hej.
Vi påskønner alle anmeldelser også den på 1 stjerne.
Vi undre os dog en smule da dette er en gammel sag.
I denne specifikke sag kom du med nogle meget specifikke beskyldninger også mere end hvad du fortæller her hvorfor vi selvfølgelig ønskede dokumentation herfor, når de fandtes, da det potentielt kunne have konsekvenser for 2 personers ansættelse.
Den adfærd du beskrev for os var ikke en vi ville acceptere, men da du nægtede at udlevere det til os fik personerne involveret begge en påtale. for hvad der kun var bekrevet af dig. dog ellers godt udført arbejde.
Jeg er med på at i gerne ville have arbejdet udført uden beregning. dette er dog ikke en service vi yder, ud fra påstande. specielt ikke når arbejdet ikke fejlede noget, men at i ikke var tilfredse med deres opførsel, da i efterfølgende havde siddet og set videoovervågningen igennem.
Med venlig hilsen Kristina

Professionelt arbejde

Professionelt, effektivt arbejde. En smule ventetid til problem, der ikke var akut, og ventetiden var kortere end hos andre, vi kontaktede. Fornuftig pris og godt arbejde.

2023年4月24日

Hej Mette
Tak for din anmeldelse. den påskønner vi utrolig meget.
Kristina

5つ星のうち1の評価

Godt indtil det gik galt... kan ikke anbefales.

Godt indtil det gik galt. Manglende kommunikation og "vi glemte jer lige".

Vi havde anmodet om at få indmuret vores rør i væggen ifm. vores køkkenrenovering. De acceptere hurtigt vores opgave og forsikre mig om, at der er sat en kompetent medarbejder på vores opgave.

Da VVS'eren kommer første gang for at starte på vores opgave er han ikke forberedt. Har ikke det rigtige værktøj med og måtte ud og køre. Han bildte os ind at det ikke var muligt at få indmuret vores rør og valgte istedet at lave en løsning med rørene udenfor muren. Da vi stiller spørgsmålstegn ved dette efterfølgende får vi bekræftet at der har været en misforståelse og at vi sagtens kunne have fået dem ind i væggen. Derfor forsikre de os om at de nok skal komme og lave det om og få indfræset dem i væggen. Det sætter vi selvfølgelig stor pris på og er glade for de vil hjælpe så vi kan få det vi blev lovet.

Her begynder det så at gå ned ad bakke. Den 2. VVS'er kommer og skal gå igang med den nye opgave at få fræset rørene ind i væggen. Da vi kommer hjem fra arbejde er der intet lavet og vi konstatere at han har været der i 4 minutter uden at give os besked om hvorfor han ikke har udført opgaven. Vi afventer at høre fra dem men høre intet før vi selv ringer for at forstå hvorfor der intet er lavet. Vi får en forklaring om at de ikke lige havde det rigtige værktøj med.
Endelig bliver vores opgave så lavet men vi opdager så de har byttet om på rørføringen. Det skriver vi så til dem og høre intet!

Generelt siden der begyndte at være problemer føler vi at det har været svært at få fat i dem. Der var dårlig kommunikation med dem internt (lidt issues med første regning som skulle annulleres men ikke blev det). Der går i alt 20 dage før vi bliver ringet op og får af vide at de havde glemt os og om de skulle komme og lave det nu hvor det er for sent.

De lægger vægt på tillid - men vi mistede den fuldstændig.
Vi blev bare kvitteret med en regning uden en undskyldning.

Kan ikke anbefales.

2023年4月19日

Hej Christina

Vi bliver glade for alle anmeldelser også selvom det kun er med én stjerne, det er det der gør at vi bliver bedre i hverdagen.

Men vi er selvfølgelig kede af den oplevelse du har haft. Det er ikke den oplevelse vi ønsker vores kunder skal have.
Men vi takker dig alligevel for at give dig tid til at komme med feedback.

Venlig Hilsen
Kristina