3.3

過去12か月のレビュー数: 2件

レビューを書く

レビューの確認を行います

Advarsel

Advarsel: En kvindelig, gråhåret og formentlig midaldrende medarbejder i Ballerup afdeling var i morges særdeles uforskammet. Ville ikke sælge mig en bestemt størrelse underskål, men havde ikke den rigtige størrelse, mente, det var bedst, at jeg så ikke købte noget, jeg måtte ikke tage underskålen i den næste størrelse, så kunne hun få problemer med leverandøren. Jeg spurgte igen, om jeg så hellere skulle gå uden at købe noget? - Hun svarede: "Hov, hov, nu skal du ikke blive uforskammet!"
Merete Christensen, Smørum.

2023年6月7日
5つ星のうち1の評価

Gavekort er betalt, men ikke modtaget

Jeg købte et gavekort på deres hjemmeside for 5 dage siden. Betalingen er trukket på min konto, men gavekortet er ikke modtaget (pr. mail).
Jeg har forsøgt at skrive til Grønne Hjem pr. mail og ringe til deres afdeling i Gentofte og lagt besked på deres telefonsvarer. Der kommer intet svar fra dem.

2023年1月26日
5つ星のうち2の評価

Lad være med at købe gavekort her!!

Lad være med at købe gavekort her!!! Det kommer ikke på mail med det samme, selvom man køber det til levering online, så skal man bruge det samme dag, så find et andet sted. Administrationen arbejder ikke i weekenden så der er ikke hjælp at hente!

2022年12月9日
5つ星のうち5の評価

Dejligste oplevelse

Jeg har lige besøgt butikken ved siden af Damhus søen i dag og købt 4 planter. Jeg har aldrig fået så behjælpelig en vejledning og hjælp i noget andet plantecenter. Nancy var så venlig og hjælpsom. Hun kom sågar med en vogn til mig, helt uden min opfordring, da hun forudså at jeg ville få brug for den. Hende der sad i kassen så at jeg havde taget noget jord der ikke passede til de planter jeg havde købt og hjalp mig med at finde det rigtige, også uden opfordring fra mig. Sikke et dejligt besøg! :D

2022年6月5日
5つ星のうち1の評価

Fra bedste oplevelser til dårligste…

Fra bedste oplevelser til dårligste kundeservice. Vi handlede sidste år planter og krukker for over 8.000,- To buskbum, hvor vi blev lovet grønne planter hele året, er gået fuldstændig ud. Helt døde. Ved henvendelse bliver vi afvist. Vi bliver tilbudt rabat på to nye, hvorefter de konstaterer, at de ikke længere fører dem. (Klart med dén kvalitet). Ingen service, ingen imødekommenhed. Kan på ingen måder anbefales og (desværre) sidste gang vi handler her.

2022年5月16日
5つ星のうち2の評価

Skulle købe krydderurter og søgte råd …

Skulle købe krydderurter og søgte råd om plantning mm. Det var lørdag ved middagstid. Der var 2 - to - medarbejdere til at betjene havecenteret. Begge var optaget af ekspedition ved kassen og havde meget travlt - så der var ikke tid til rådgivning. Prisen for de urter jeg købte ligger over niveauet i andre plantecentre - fandt jeg efterfølgende ud af.
Ikke nogen god oplevelse der gør at man besøger "Grønne hjem" igen.

2017年6月18日
5つ星のうち3の評価

Ikke imponeret...

Efter et beøsg i dette lille havecenter er det mest skuffelse jeg står med. Udvalget var ret lille, skiltningen og opdelingen også forvirrende. Maneg planter så slet ikke sunde ud, men udtørrede og triste. Jeg ved godt det er august men alligevel forventer man at planterne ser friske ud. Flere setder lå der væltede buske m.m. Personalet var søde og imødekommende så der er der ikke noget at klage over. Jeg havde planlagt en masse køb men nøjedes med at bruge det gavekort jeg havde fået dertil lidt af frygt for at de planter jeg evt. købte ikke ville overleve alligevel.

2012年8月4日

レビューの対象になっている企業の方へ