Vi slapp köerna mÃ¥nga skriver om men det Àr nog det enda snÀlla jag kan sÀga. Hela parken Àr skavd och sliten, trasiga lampor m.m Dyrt bÃ¥de med Ã¥kband och mat. Maten var sÃ¥pass dÃ¥lig att vi önskade at... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
TyvÀrr hade vi en vÀldigt dÃ¥lig upplevelse pÃ¥ Gröna Lund. Det var mycket smutsigt pÃ¥ flera stÀllen i köerna och det luktade urin dÀr man stod och vÀntade. Köerna var dessutom extremt lÃ¥nga oc... ãã£ãšèŠã
VÀldigt dyrt. Pga. lÃ¥nga köer pÃ¥ ca 40-50 min hinner du med 4 Ã¥k. Förutom Ã¥kband, 249 kr/ person i intrÀde. VÀldigt ung personal pÃ¥ de tuffare Ã¥kattraktionerna. Skulle inte kÀnna mig trygg att... ãã£ãšèŠã
LÃ¥nga kötider! AvstÀngda attraktioner och för mycket folk. Dyrt för de fÃ¥ Ã¥k man hinner med. Om man vill betala dyrt intrÀde för att gÃ¥ runt bland lotteribÃ¥s/femkampsaktiviteter och Àta skrÀpmat sÃ¥ ka... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Gröna Lund, or colloquially Grönan, is an amusement park in Stockholm, Sweden.
é£çµ¡å
Lilla AllmÀnna GrÀnd 9, 115 21, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- gronalund.com
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Första gången i stockholm
Första gången i stockholm.
Jag och sonen skulle på Gröna Lund. Frågade om hjÀlp då man bara kunde köpa online, köpte biljetter som vi blev rekommenderade att köpa. Sonen på 10 år var tvungen att ha vuxenbiljett.
NÀr vi kommer in sÀger dem att parken stÀnger om 2 timmar (mitt på dagen)
Köerna var 40min.
Trångt och litet.
Otrevlig kundbemötande.
à ker frÃ¥n Norrland för en heldag pÃ¥âŠ
à ker från Norrland för en heldag på grönan, tydligen får man bara boka halvdag. Dåligt! Inte hann vi åka de karuseller vi ville, inte hann vi Àta glass eller spela då flera attraktioner hade 20-30 min kö. NÀsta år blir det Liseberg... à terkommer till Grönan nÀr jag får vara dÀr en hel dag utan att kÀnna mig stressad.
Katastrof
Gröna Lund lever kvar med ursÀkter om corona på ett oacceptabelt vis. Att öka entrén och korta ned dagen för de besökande genom ett dag- och kvÀllspass med ursÀkten att de lÀrt sig hur mycket bÀttre det blev för besökarna under coronan genom fÀrre besökare och dÀrigenom kortare köer till attraktionerna. Att sedan inse det var 20-30-40 minuter kötid Àndå gör att vi kÀnner oss lurade. Jag kan gÀrna betala dyrare entré, men då vill jag att löftet om kortare kötider ska efterlevas. Gör om gör rÀtt! Detta var katastrof!
Jag vill inte Ã¥ka nÃ¥got men ÀndÃ¥ kostarâŠ
Jag vill inte åka något men Àndå kostar det 525 spÀnn i intrÀde. Annars Àr vÀl 525 spÀnn helt ok pris.
Bondfångeri?
Vi Àr två morförÀldrar som har följt med dotter med familj, tre barnbarn till Grönan. Vi kÀnner oss som flera andra på forumet helt lurade. På hemsidan står att man måste förbestÀlla biljett för att de har begrÀnsat antal besökare. Det stÀmmer inte. Det var mer folk Àn någonsin tidigare (vi har 60 års erfarenhet) Det var lÀngre köer. Vanliga kön paserades av personer med s.k jetpass som gick före. Ett försök att ta en politisk stÀllning, kan en tycka. Vi hann inte göra mycket på de futtiga timmar vi fick vara dÀr, trots att vi kom i god tid. Och vi betalade som andra tagit upp över 500 kr för att vara dÀr, något som enligt hemsidan Àr en förbÀttring för brukakarna (gÀsterna, konsumenterna) Detta Àr bondfångeri i lyxförpackning. Ni som funderar på att besöka Gröna Lund gör något bÀttre av er dyrbara tid!!!
Fastade i 10 minuter i fritt fall hemskâŠ
Fastade i 10 minuter i fritt fall hemsk upplevelse hatar gröna Lund
Inte alls nöjd
Dom har Àndrat så att man får bara stanna dÀr tills visa tider! Så kommer du dit kl 1 så kan du förvÀnta dig att du kommer bli utslÀngd oavsett. Dom gör ingenting förutom att rycka på axlarna och tycker att det Àr mitt eget fel som inte blev informerad nÀr dom inte ens INFORMERAR en genom deras hemsidan. Då ska man in och boka och ta reda på det genom den vÀgen. Jag har bokat en gång genom deras hemsida och det slutade med att det blev en felbokning så att jag förlorade min biljett och pengar istÀllet vilket dom inte heller bryde sig om då, så då tÀnker jag inte göra samma misstag igen!
Inte heller står de på biljetten vilken dag som de gÀller utan det Àr för hela dagen men man ska ju veta att den Àr anvÀnd.
Toaletterna luktar så fruktansvÀrt att jag fick håla mig. Maten gick inte ens att Àta men min man som har diabetes och var tvungen att Àta blev magsjuk.
Kommer aldrig mer att komma hit igen. Jag har varit en trogen kund i flera år men nu blir de stop.
Gröna Lund har blivit sÀmre Àn nÃ¥gonsinâŠ
Gröna Lund har blivit sÀmre Àn någonsin och det kommer från en person som har jobbat i Gröna Lund. Dom har nu Àndrat så att mitt under dagen stÀngs parken ner och alla som Àr inne slÀngs ut. Oberoende av nÀr man kom in. Med andra ord om du inte kommer exakt nÀr parken öppnas kommer du inte få fulla vÀrdet av din biljett. De ger inga direkta förvarningar om saken utöver ett steg under köp av biljett. Personen i kassan gav inga förvarningar, det står ingen varning online och det står ingeting på biljetten utöver datum nÀr biljetten gÀller. IstÀllet för kompensation för missförståndet eller återintrÀde erbjöds vi godis (tack!......).
NÀr jag jobbade i Gröna Lund var maten usel och toaletterna Àckliga. Jag trodde aldrig det skulle vara vÀrre Àn det dÀr. Men Gröna Lund lyckas alltid motbevisa en. Toaletterna luktade vÀrre Àn någonsin och maten var torr som det går samt dyr. Min svåger var tvungen att springa in i toaletten kort efter.
Jag klandrar inte dom som arbetar i matbutikerna om jag Àr Àrlig utan ledningen. Ãven nÀr jag arbetade i Gröna Lund var deras team leaders och upper management nÀstan ALDRIG bland sina anstÀllda och jag gissar de anstÀllda bestÀmmer inte hur de ska laga maten eller vilka ingredienser som ska anvÀndas.
Som en tidigare anstÀlld kan jag inte beskriva hur besviken jag blev av hela upplevelsen och tvekar om att gå tillbaka de kommande åren. Jag planerade att åka igen med mina yngre syskon, men efter det hÀr blir det inget i år. Jag har inget annat Àn kÀrlek för dom som arbetar i Gröna Lund. Jag vet hur stressigt det Àr och kan hoppas att saker förbÀttras snart och fort.
VÀldigt bra attraktioner och maten varâŠ
VÀldigt bra attraktioner och maten var jÀttegod
Sjukt girigt
Sjukt girigt! 525 kr om man bara ska följa med yngre barn som sÀllskap men inte tÀnkt/vill åka nåt sjÀlv. Alltså vi pratar 1st biljett för flera hundra kronor för att sitta på olika bÀnkar och vÀnta/hålla koll på barn, sen rÀknas man som vuxen fr 10 år så fullt pris dÀr.
Jag + 2st 10Ã¥ringar inkl mat = 2000 ish kr!!
Rimligt? Skapar det glÀdje och att man gÀrna kommer tillbaka? Njae..
För kort tid att vara dÀr
För kort tid att vara dÀr. Man hinner inte Àta, spela spel o dyl om man ska åka. Och alldeles för dyrt för deb korta tiden.
Lurendrejeri med sÀsongskort för konserter
Vad ni Àn gör, köp INTE Gröna Lunds âGrönan Liveâ-passet. Jo, jag Àr medveten om att tillgÃ¥ng till Grönan för konserter endast finnas i mÃ¥n av plats. Jo, jag har lÀst köpvillkoren. Men nöjesfÀltets affÀrsidé verkar vara att sÀlja tusentals fler intrÀdesbiljetter Àn vad konsertscenen rymmer. Och kommer det ett nÃ¥gorlunda stort artistnamn utbryter det kaos redan timmar innan.
Konsekvens: En kö pÃ¥ nÀstan 950 meter för entré till parken som i mer Àn en timme innan konserten strÀcker sig frÃ¥n DjurgÃ¥rdsbron till Lilla AllmÀnna GrÀnd. NÀr vi kommer fram till den ena kön fÃ¥r vi veta att den kön Àr stÀngd och att vi fÃ¥r bege oss till den andra kön för Grönan Live-pass innehavare vid huvudentrén. Den kön i sin tur var ca. 500-600 meter lÃ¥ng och vi anlÀnde dit ungefÀr en timme innan konserten officiellt skulle börja. DÀr fick vi veta att âni kan gÃ¥ hemâ.
Som sagt: Jag förstår att det Àr i mån av plats man slÀpper in besökare. Men att man fortsÀtter sÀlja Grönan Live-passet Àn idag samt fortsÀtter annonsera det stort på hemsidan Àr inget annat Àn oseriöst.
Som yrkesarbetande person som slutar jobba vid 17.00 har man inte en chans att ens komma i nÀrheten av inslÀppet nÀr man beger sig ivÀg mot Djurgården vid klockan 17.30.
Och det kommer hÀnda många denna sommar som lÀt sig luras av att köpa ett sÀsongskort.
Pengar i sjön.
Extremely expensive for a family withâŠ
Extremely expensive for a family with young kids. Thereâs no option to buy single tickets per attraction, so if your 4 year old is tired or scared after 2 rides, that was almost 200kr per ride! At least during most of the summer.
Total rip off!
DÃ¥ligt att ha tvÃ¥ tider det gör baraâŠ
Dåligt att ha två tider det gör bara allt stressigare kommer inte åka dit igen
Låg servicenivå på attraktionerna
Positivt:
- Vacker miljö med utsikt mot vattnet
- Otrolig lineup med konserter varje sommar
- Schyssta rides och trevlig personal
FörbÀttringsområden:
- Många attraktioner Àr ofta nedstÀngda pga tekniska fel; speciellt Insane, Ikaros och Monster som Àr bland de roligaste. Detta leder i sin tur till svinlånga köer för de få adrenalin-kittlande attraktionerna som Àr öppna.
- Jetline och Twister gör pissont i nacken och kÀnns nÀstan som en mild hjÀrnskakning
- Maten pÃ¥ hamburgerstÀllet vid Stora Scen Àr FRUKTANSVÃRD! BÀttre vid Pontonen. Men ÀndÃ¥ underkÀnt att servera sÃ¥ torra och översaltade hamburgare pÃ¥ en sÃ¥dan prime location, och för ockerpriser.
- Ockerpriset på biljetter! Mycket mer vÀrde för pengarna på andra nöjesparker
Guldkortet för dyra pengar Àr renaâŠ
Guldkortet för dyra pengar Àr rena skÀmtet. De får vara dÀr kortare tid Àn övriga och några förmåner för man betalat guldkortet får man inte Àn gratis åk hela sommaren men det för fem timmar per dag istÀllet för heldag som dotterns kompisar utan guldkort. Guldkortet Àr bara onödigt och dyrt köper det aldrig mer. Sen har Gröna Lund blivit svindyrt och att bara få vara dÀr ett visst antal timmar för den pengen förtar hela nöjet.
Det nya systemet gÀllande bÃ¥deâŠ
Det nya systemet gÀllande bÃ¥de biljetter och system har verkligen försÀmrat upplevelsen markant. Att man inte skall kunna ta med sin gamla mormor utan att behöva betala för attraktionerna Àr ju pinsamt dumt. Sedan en support vid frÃ¥gor som fullstÀndigt suger gör ju inte upplevelsen bÀttre. à ngrar djupt att jag köpte guldkort Ã¥t mig och min dotter!!! ð
Ockrar sig pga pandemin
Förboka besök i all Àra pga pandemin men att folk får betala så mycket pengar för några timmar Àr hutlöst. Liseberg och tivoli dk kör att man ska förboka men man får stanna hela dagen så vad Àr detta för ocker Gröna Lund? För 100kr mer för 3 personer så stannar man hela dagen på Liseberg. Trodde mer om Gröna Lund Àn det hÀr
Har alltid varit till hjÀlp
Har alltid varit till hjÀlp, för mig med funktionsnedsÀttning. Och Ã¥kt det jag vill. Ãver alla Ã¥r. Men under pandemin sÃ¥ har jag valt sjÀlv att inte Ã¥ka till grönalund, dels för att förhindra smittan. Och sjÀlv bli smittad. Men blev tyvÀrr smittat av den lÀttare smittan. Hoppas att vi ses snart igen.2022. FrÃ¥n en trogen jÀst. FörstÃ¥r att ni som har varit dÀr. Inte har varit nöjda. Men se till att hÃ¥lla avstÃ¥nd. Tillsammans kan vi rÀdda liv bÃ¥de pÃ¥ mÀnniskor. Och nöjesfÀlt. Hoppas att vi alla Àr vaccinerad till nÀsta sommar. Kram till er alla. Mvh en trogen jÀst Àr vaccinerad. â¥ïžâ¥ïžâ¥ïžâ¥ïžâ¥ïž
Kaskad
SjÀlvaste Gröna lund Àr vÀl okej och kul för barnen.
Men maten på Kaskad, Det var det vidrigaste jag har varit med om och dyrt, Pizzan dom serverar var den torraste vidrigaste sak jag någonsin har Àtit, kÀndes som om jag kÀkade med en sked ur mjölpaketet. Pizzorna har aldrig varit goda dÀr men dom fungerade om man var riktigt hungrig. Men i år Sommar 2021 så spenderade vi pengar på det vidrigaste jag någonsin har Àtit. Dom missade att servera en Apelsin juice som vi hade bestÀllt med maten till dottern, Dom bad om ursÀkt och skulle hÀmta den, det tog ca 30 min innan hon kom tillbaka för att meddela att den inte var med på deras kvitto, jag visade bekrÀftelsen från vår bestÀllning och hon bad om ursÀkt igen och skulle åter igen hÀmta den, hon kom aldrig tillbaka med den, vi hann Àta klart och en annan från personal kom fram och skulle plocka bort tallrikarna, då sa vi till om den förbaskade apelsin juicen igen och denna gång fick vi den, dock så gick den inte att dricka då den var gjord från koncentrat och var alldeles för stark.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ