Företaget har slutat att svara på e-post och skickar inte varor, nÀr man har köpt ett abonnemang. Vad har hÀnt med företaget? Produkterna Àr bra, men det kÀnns som företaget har blivit oseriöst.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ãlskar idén och anvÀnder! Bra att försöka spara pÃ¥ miljön! Saknar dock att det löddrar i munnen nÀr man borstar. Men det kanske bara Àr vanesak och svÃ¥rt att fÃ¥ till med en torr produkt. Men saknar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Detta Àr framtidens tandkrÀmstabletter som redan Àr hÀr! Att borsta tÀnderna i vetskap om att jag inte fördÀrvar jorden Àn mer gör att det dinglar en liten lyckostjÀrna i huvudet av att vara tillfred... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag vill absolut försöka minska min plastförbrukning,det mÃ¥r vi alla bra av. Tabletterna smakar milt och gott. Det enda negativa jag har att sÀga Àr att jag ofta tvÀttar hÀnderna i samband med tandbor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Gumpearl Àr ett innovativt tandvårdsmÀrke som fokuserar på hållbara och miljövÀnliga lösningar för daglig tandhygien. Våra produkter, som tandkrÀmstabletter, Àr framtagna för att ersÀtta traditionell tandkrÀm i plasttuber, vilket bidrar till att minska plastavfallet och miljöpåverkan. Gumpearl tandkrÀmstabletter Àr 100% veganska, fria från mikroplaster, titandioxid, SLS, och parabener, och de innehåller fluorid och xylitol, vilket gör dem lika effektiva som vanlig tandkrÀm. Produkten levereras i återvinningsbara glasburkar med möjlighet till refill, vilket gör den till ett mer hållbart alternativ för både hÀlsa och planet
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- info@gumpearl.se
- gumpearl.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Företaget har slutat att svara pÃ¥âŠ
Skickar spam till mailkorgen
Skickar spam till mailkorgen. Aldrig hört talas om företaget eller deras produkter.

Gumpearl ããã®åç
Praktisk att ta med på resa
Praktisk att ta med på resa, Funkar men saknar frÀschören efteråt jmfr med "vanlig" tandkrÀm

Gumpearl ããã®åç
Uppskattar smaken o renheten pÃ¥âŠ
Uppskattar smaken o renheten pÃ¥ tÀnderna nÀr jag anvÀnder Gumpearls. ðð

Gumpearl ããã®åç
Smidigt nÀr man Àr på resa
Smidigt nÀr man Àr på resa för att slippa stora tandkrÀmstuber. Den lilla tabletten fungerar alldeles utmÀrkt.

Gumpearl ããã®åç
Gillar dem produkter och super trevligâŠ
Gillar dem produkter och super trevlig kundtjÀnst!

Nöjd över min bestÀllning
Nöjd över min bestÀllning. Uppskattade att miljötÀnket Àr med hela vÀgen, Àven gÀllande förpackningsmaterialen.
Ska bli spÀnnande att prova

Gumpearl ããã®åç
Har fortfarande inte fÃ¥tt det jagâŠ
Har fortfarande inte fått det jag bestÀllde..

Inte bra
Konceptet Àr bra, men det Àr en unken smak, speciellt på smaken pepparmint (cool mint smakar friskare)
Tabletterna Àr hårda att tugga, fÀster i tÀnderna och det blir nÀstan som att borsta utan tandkrÀm

Gumpearl ããã®åç
Tabletten var lite för hÃ¥rd för minaâŠ
Tabletten var lite för hård för mina tÀnder. Dålig löddring

Mkt bra produkt! Snabb leverans
Hela familjen kör nu. Perfekt. Mkt bra för miljön. LÀtt att anvÀnda. Super.

Gumpearl ããã®åç
KÀnns inte som att tÀnderna blir renaâŠ
KÀnns inte som att tÀnderna blir rena och det blir inte löddrigt som i reklamen

Bra produkt
Ãlskar idén och anvÀnder! Bra att försöka spara pÃ¥ miljön!
Saknar dock att det löddrar i munnen nÀr man borstar. Men det kanske bara Àr vanesak och svårt att få till med en torr produkt.
Men saknar ocksÃ¥ att det behÃ¥lls en frÀsch kÀnsla och frÀsch smak i munnen nÀr man borstat. Ãr lite tam smak upplever jag. Pepparmint Àr bÀttre under tiden man borstar men kÀnns inte riktigt nyborstat direkt man Àr klar och en stund efter.

Gumpearl ããã®åç
Tanken var bra men tyvÀrr tyckte jagâŠ
Tanken var bra men tyvÀrr tyckte jag inte det fungerade. Tog en tablett-försvann innan jag hann börja borsta. Tog sedan två men inget bÀttre.

Mycket nöjd!
Nöjd med produkten, tandkrÀmstablett Charcoal. Den verkar vara som den beskrivs på hemsidan.
Min första bestÀllning, leverans blev lite felaktig. Det rÀttades till snabbt efter kontakt med företaget. VÀnlig bemötande också!

Gumpearl ããã®åç
Ovant men bra och kommer bestÀlla fler
Jag gillar mina gumpearls och uppskattar att det fanns prov med på de övriga smakerna.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ