Företaget har slutat att svara på e-post och skickar inte varor, nÀr man har köpt ett abonnemang. Vad har hÀnt med företaget? Produkterna Àr bra, men det kÀnns som företaget har blivit oseriöst.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ãlskar idén och anvÀnder! Bra att försöka spara pÃ¥ miljön! Saknar dock att det löddrar i munnen nÀr man borstar. Men det kanske bara Àr vanesak och svÃ¥rt att fÃ¥ till med en torr produkt. Men saknar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Detta Àr framtidens tandkrÀmstabletter som redan Àr hÀr! Att borsta tÀnderna i vetskap om att jag inte fördÀrvar jorden Àn mer gör att det dinglar en liten lyckostjÀrna i huvudet av att vara tillfred... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag vill absolut försöka minska min plastförbrukning,det mÃ¥r vi alla bra av. Tabletterna smakar milt och gott. Det enda negativa jag har att sÀga Àr att jag ofta tvÀttar hÀnderna i samband med tandbor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Gumpearl Àr ett innovativt tandvårdsmÀrke som fokuserar på hållbara och miljövÀnliga lösningar för daglig tandhygien. Våra produkter, som tandkrÀmstabletter, Àr framtagna för att ersÀtta traditionell tandkrÀm i plasttuber, vilket bidrar till att minska plastavfallet och miljöpåverkan. Gumpearl tandkrÀmstabletter Àr 100% veganska, fria från mikroplaster, titandioxid, SLS, och parabener, och de innehåller fluorid och xylitol, vilket gör dem lika effektiva som vanlig tandkrÀm. Produkten levereras i återvinningsbara glasburkar med möjlighet till refill, vilket gör den till ett mer hållbart alternativ för både hÀlsa och planet
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
AnvÀndning
Jag skulle önska att tabletten skulle skumma mer. Tyckte de var svårt att borsta tÀnderna vattnig produkt.
Mvh Linda

Gumpearl ããã®åç
Det var svÃ¥rt att fÃ¥ till en ren kÀnslaâŠ
Det var svårt att få till en ren kÀnsla med en tablett, och krångligt

BÀsta tandkrÀmen i tablettform.ð
BÀsta tandkrÀmen i tablettform.ð
Bra för miljön och tÀnderna.

Snabbt och enkelt
Enkelt att bestÀlla. Mycket snabb leverans. Enkel betalning. Bra förpackat.

Det kÀnns bra
Det kÀnns bra, men lite mÀrkligt förstås. Har bara anvÀnt i en vecka så jag kan inte lÀmna en vÀlgrundad feedback. Men tÀnderna kÀnns rena.

Mycket nöjd
Mycket nöjd ! Dels med de fina produkterna och med det smarta formatet både tabletterna samt förpackningen. Jag gillar Àven att de inte blir så mycket lödder vid tandborstnigen då det kan vara en jobbig kÀnsla
Sprider era produkter till nÀra & kÀra på olika sÀtt oxå!

Gumpearl ããã®åç
JÀttebra för barnen som alltid vill taâŠ
JÀttebra för barnen som alltid vill ta för lite vanlig tandkrÀm⊠Enda minus ar refillpåsarna innehåller alldeles för många tabletter för glasburken. Större burk vore fint (eller mindre/oftare refill)

Gumpearl ããã®åç
LÀttsamt & blir inte massa onödigtâŠ
LÀttsamt & blir inte massa onödigt lödder. Men har inte anvÀnt dem så lÀnge Àn, så för nu blir det bara 4 stjÀrnor.

Gumpearl ããã®åç
Roligt att man kan borsta tÀnderna medâŠ
Roligt att man kan borsta tÀnderna med så liten miljöpåverkan som man nu kan med Gumpearl. Tack!
Kartongen som de bestÀllda produkterna kom i tycker jag dock gjorts mindre. Lite onödigt stor kartong till bestÀllda föremålens storlek.
En omstÀllning att anvÀnda en tablett istÀllet för en tandkrÀmstub. Det dröjer innan man vant sig

Gumpearl ããã®åç
Jag kÀnner att deras tandkrÀmstabletter Àr helt unikaâŠ
Jag kÀnner att deras tandkrÀmstabletter Àr effektiva. FlÀckarna flÀckarna på tÀnderna har försvunnit. Samt att de Àr miljövÀnliga gör att jag anvÀnder Gumperl.

Gumpearl ããã®åç
Bra pris och bra tandkrÀmstabletter
Bra pris och bra tandkrÀmstabletter. Super nöjd med mitt köp. Smidigt att det lÀmnas utanför dörren också.
Det var kul att det funkade bÃ¥de medâŠ
Det var kul att det funkade både med vanlig tandborste och eltandborste. Smakerna var okej, charcoal var lite kul. Ett bra alternativ till tubtandkrÀm. Har fått ena dottern att prova och försöker få maken att prova.
produkten inte vara i klass med tandkrÀm
Jag anser inte produkten vara i klass med tandkrÀm , jag kan tÀnka mig att anvÀnda på resan tex men inte annars .
RÀcker inte med en tablett , löddrar inte lika bra .. jag kÀnner inte samma renhet i munnen .. fastnar lite i tÀnderna nÀr man tuggar på tabletten ..
Tydlig hemsida och snabb frakt
Tydlig hemsida och snabb frakt. Bra tabletter istÀllet för tandkrÀm.
Gillar verkligen idén
Gillar verkligen idén, men upplevelsen Àr vÀldigt annorlunda mot vanlig tandkrÀm eftersom det inte löddrar. Förmodar att man vÀnjer sig, men tandkrÀm ger en frÀschare kÀnsla
Utmanar traditionella produkter
Kul att testa produkter som utmanar de traditionella varianterna
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ