Företaget har slutat att svara på e-post och skickar inte varor, nÀr man har köpt ett abonnemang. Vad har hÀnt med företaget? Produkterna Àr bra, men det kÀnns som företaget har blivit oseriöst.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ãlskar idén och anvÀnder! Bra att försöka spara pÃ¥ miljön! Saknar dock att det löddrar i munnen nÀr man borstar. Men det kanske bara Àr vanesak och svÃ¥rt att fÃ¥ till med en torr produkt. Men saknar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Detta Àr framtidens tandkrÀmstabletter som redan Àr hÀr! Att borsta tÀnderna i vetskap om att jag inte fördÀrvar jorden Àn mer gör att det dinglar en liten lyckostjÀrna i huvudet av att vara tillfred... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag vill absolut försöka minska min plastförbrukning,det mÃ¥r vi alla bra av. Tabletterna smakar milt och gott. Det enda negativa jag har att sÀga Àr att jag ofta tvÀttar hÀnderna i samband med tandbor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Gumpearl Àr ett innovativt tandvårdsmÀrke som fokuserar på hållbara och miljövÀnliga lösningar för daglig tandhygien. Våra produkter, som tandkrÀmstabletter, Àr framtagna för att ersÀtta traditionell tandkrÀm i plasttuber, vilket bidrar till att minska plastavfallet och miljöpåverkan. Gumpearl tandkrÀmstabletter Àr 100% veganska, fria från mikroplaster, titandioxid, SLS, och parabener, och de innehåller fluorid och xylitol, vilket gör dem lika effektiva som vanlig tandkrÀm. Produkten levereras i återvinningsbara glasburkar med möjlighet till refill, vilket gör den till ett mer hållbart alternativ för både hÀlsa och planet
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Distribution och kontakt/inga problem
Distribution och kontakt/inga problem. Det Àr mer sjÀlva produkten jag börjat fundera över. Ska fundera vidare på det o återkommer vid ett annat tillfÀlle.

Gumpearl ããã®åç
bra för miljön och fint förpackade
bra för miljön och fint förpackade. tar lite tid att vÀnja om sig men nÀr det vÀl Àr gjort går det jÀttesmidigt. perfekt nÀr man ska packa weekend eller liknande också, tar inte lika mycket plats som en vanlig tandkrÀmstub, man kan ta med sig rÀtt mÀngd för resan.

Gumpearl ããã®åç
Jag tycker att tabletterna löddrarâŠ
Jag tycker att tabletterna löddrar dåligt måste ta minst två för att det ska kÀnnas som det blir rent i munnen

Gumpearl ããã®åç
Inte sÃ¥ "krÀmigt" som jag förvÀntadeâŠ
Inte så "krÀmigt" som jag förvÀntade mej / vill ha
Men helt ok
Nytt å ovant kanske..

Gumpearl ããã®åç
KÀnner mig vÀldigt ren o fin i munnen
KÀnner mig vÀldigt ren o fin i munnen. Och sparar in förpackning på vanlig tandkrÀm

JÀttebra med tabletterna
JÀttebra med tabletterna. Smidigt bra uppfinning. Tack för att dom finns.

Gumpearl ããã®åç
Hade förvÀntat mig mer av sjÀlvaâŠ
Hade förvÀntat mig mer av sjÀlva tabletterna. Trodde de skulle skumma i munnen men de ligger bara som små bitar som fastnar mellan tÀnderna. Får inte alls den dÀr rena kÀnslan man vill ha efteråt.

Gumpearl ããã®åç
Bra information och snabb leverans ochâŠ
Bra information och snabb leverans och fint packat!
Jag Àr så nöjd med mina varor!

Detta Àr framtidens tandkrÀmstabletterâŠ
Detta Àr framtidens tandkrÀmstabletter som redan Àr hÀr!
Att borsta tÀnderna i vetskap om att jag inte fördÀrvar jorden Àn mer gör att det dinglar en liten lyckostjÀrna i huvudet av att vara tillfreds! Inga mikroplaster, parabener, alkohol, palmolja, SLS (som gör att det skummar, men torkar ut slemhinnan). Att hitta fram till glasburken med Gumpearl, nÀrproducerat! Dingeling!

Inte alls som förvÀntat
Inte alls som förvÀntat, jag hade en tanke om att det skulle skumma lite men det gjorde det ej. KÀnns inte som att man borstat tÀnderna ordentligt. Kanske en vanesak men inget för mig. Smak och konsistens precis som fluortabletter.

Gumpearl ããã®åç
Tycker inte riktigt att tÀnderna kÀnnsâŠ
Tycker inte riktigt att tÀnderna kÀnns rena men det kan ju vara en vanesak. Ett plus Àr att dom inte blir dåliga så man kan ha dom som lite reserv i necessÀren, på jobbet, vÀskan osv

Besviken
Besviken. Tabletterna löddrar inte i munnen. NÀstan ingen smak alls, det kÀnns inte alls lika frÀscht efter tandborstningen som det gör med vanlig tandkrÀm.

Gumpearl ããã®åç
Jag har tidigare anvÀnt Others ochâŠ
Jag har tidigare anvÀnt Others och tabletter jag köpte på Lush. De var faktiskt lite bÀttre.

Gumpearl ããã®åç
Tycker de fungerar bra och för miljönâŠ
Tycker de fungerar bra och för miljön .tycker dock att de Àr dyra .

Gumpearl ããã®åç
Saknar skummet som vanlig tandkrÀm ger
Saknar skummet som vanlig tandkrÀm ger. I övrigt supernöjd!

Gumpearl ããã®åç
Jag gillar nÀr man tÀnker miljövÀnligt
Jag gillar nÀr man tÀnker miljövÀnligt. Men jag tycker att tuggtabletten Àr något för liten

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ