Snelle levering, precies het onderdeel daarbij wilde hebben. En dat terwijl er door meerdere leveranciers werd verteld dat zo’n onderdeel niet los leverbaar zou zijn.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Een goede webshop met een geweldig assortiment. Echt snelle en voordelige levering naar Duitsland. Heel erg bedankt – dit soort raamuitzetters zijn hier niet te krijgen! Maar de verpakking had echt... もっと見る
Waarom ze hebben via mail geholpen en via de app ik heb foto’s gestuurd daaruit hebben ze mij het juiste product kunnen aanbieden.
Product was eenvoudig te bestellen en is uiteindelijk ook netjes geleverd. Levertijd zoals gecommuniceerd op de website bij het bestellen werd niet gehaald (product werd 2,5 maand later pas verzonden)... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Lekker handig. Ben je net op de bouwplaats, ontdek je dat die *ahum* fijne collega bijna al je schroeven heeft opgebruikt. En ineens geeft je oude, trouwe boormachine de geest. Of je vervangt een meerpuntssluiting uit het jaar kruik, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Gelukkig is er GYZS, dé online bouwmarkt. • We zijn specialist in ijzerwaren, zoals deurbeslag, bouwankers en hang- en sluitwerk. • Onze webshop heeft alles voor de afbouw, maar eigenlijk nog veel meer. • We hebben 100.000+ producten. En dat aantal groeit iedere dag. We bieden uitkomst bij ieder bouwproject met precies passende producten, en advies op maat met onze eigen binnendienst. Lekker handig, GYZS! We zijn een bouwmarkt voor de technische professional, maar ook fanatieke doe-het-zelvers kopen graag bij GYZS. Bij ons bestellen: • Aannemers • Klusjesmannen • Timmermannen • Slotenmakers • Meubelmakers • Mannen en vrouwen met twee ambitieuze rechterhanden • Gereedschapsenthousiastelingen • En jij binnenkort ook?
連絡先
ネガティブなレビューの 89%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snelle en correcte levering van een…
Snelle en correcte levering van een niet alledaags product
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Snelle levering.
groot assortiment al is het soms…
groot assortiment al is het soms moeilijk zoeken
omdat dit onder bepaalde noemer staat .
wanneer er iets niet goed gaat met een levering
of betaling , is dit zeker een punt van verbetering!
de jongens van de verkoop doen hun best!

Verwachte zending 21 mei
Verwachte zending 21 mei, nu inmiddels 31 mei nog niets ontvangen.

Snelle Levering
Nette prijzen, keurig verzorgd en zeer snelle levering. Werkhandschoenen van zeer goede kwaliteit.
Wat ik heb besteld is geleverd...(Kader…
Wat ik heb besteld is geleverd...(Kader profiel l
Goede kwaliteit en op lengte .. helemaal top
En snel geleverd 👍
Goede duidelijke website en snelle…
Goede duidelijke website en snelle nette levering.
Op zoek naar een vervanging van een schuifdeursysteem
Op zoek naar een vervanging van een schuifdeursysteem. Bijna niet te doen. Oude systeem niet meer in de handel. Dan de website van GYZS. Via een invul- keuzesysteem de gegevens ingebracht en zie: een goed alternatief. Meteen besteld. De deur loopt weer als een zonnetje. Opvallend was de stevige verpakking van het systeem. Het kwam allemaal onbeschadigd aan (met een rail van toch 200 cm). En tot slot: alles binnen de afgesproken datum. Kon niet beter. Van harte aanbevolen.
Alles op voorraad voor nette prijzen
Alles op voorraad voor nette prijzen. Snelle bezorging.
Volgens afspraak
Volgens afspraak. Dat duurde zoals overigens door GYZS precies aangegeven wat langer (ca. 14 dagen). Dat is net een beetje te ver weg voor sommige toepassingen. Als het ietsje sneller kan - en het hoeft helemaal niet de volgende dag(!) - dan zou dat mooi zijn. Of als je dat kon aangeven bijvoorbeeld. Dank GYZS!
Gewoon alles volgens afspraak.
Bestellen ging goed en makkelijk
Bestellen ging goed en makkelijk, juist assortiment en een snelle levering.
Per telefoon bereikbaar en geven goed…
Per telefoon bereikbaar en geven goed advies. Een deel van de bestelling was kwetsbaar en wordt apart verzonden.
Grote klasse!
Plantenspuit met pomp besteld
Plantenspuit met pomp besteld. Mooie grote fles, 2 liter, goede omschrijving hoe het werkt. Ik had alleen meer kracht verwacht achter de waterstraal. Beetje te slap.
Levering was supersnel.
Never sent my products
Never sent my products, never communicated anything , when after 10 days I called I was promised it would be reordered and shipped again , this did not happen. Your service is shocking , your agent Yosan promised to send me the order yet did not order the products. Terrible experience.

Snel geleverd ,mooie schanieren
Dag na bestelling al ontvangen.
Dag na bestelling al ontvangen.
Redelijke prijs. Probleempje met betalingvvia web-site werd snel opgelost.
Betrouwbare leverancier! Doet wat hij zegt.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。