レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg sÞgte rÃ¥dgivning i forhold til at skifte vores trÊpillefyr ud, og havde en god snak med Robert. Det der isÊr trÊkker op for mig er, at Robert ikke automatisk prÞvede at sÊlge en varmepumpelÞsning... もっず芋る

Helt igennem en super oplevelse. Vores gamle gasfyr stod til en udskiftning. Vi kontaktede et par forhandlere af varmepumper. Fra H-Energi ApS snakkede vi med Robert som kompetent svarede pÃ¥ alle vore... もっず芋る

Vi gik og manglet en varme lÞsning da vores gasfyr var gÃ¥et, og vi sÞget efter nogen der kan levere en lÞsning hurtigt H-energi kontakter os og meget hurtigt fÃ¥r fÃ¥r planlagt og bestil alle... もっず芋る

䌁業が回答したした

H-energi har desvÊrre fejlet helt i rådgivning og forståelse af vores behov for luft til vand lÞsning - over et forlÞb på 6 måneder har de stadig ikke formået at forstå situationen

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ボむラヌ専門店
  2. 配管工

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi levere og installerer varmepumper og centralvarmeanlÊg Luft til luft varmepumper Luft til vand varmepumper Jordvarme CentralvarmeanlÊg

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

35件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

God rådgivning uden at vÊre pistolsÊlger

Jeg sÞgte rådgivning i forhold til at skifte vores trÊpillefyr ud, og havde en god snak med Robert. Det der isÊr trÊkker op for mig er, at Robert ikke automatisk prÞvede at sÊlge en varmepumpelÞsning, bare fordi det er det nye sorte til alle, men faktisk lyttede og rådgav mig ud fra de faktiske forhold.
Så kÊmpe tommelfinger op herfra!

2025幎11月7日
自発的なレビュヌ

H-energi har desvÊrre fejlet helt i

2024幎12月18日

H-Energi ApS からの回答

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af, at du ikke har fÞlt dig tryg nok i processen.
I dit tilfÊlde var der tale om en helt sÊrlig installation pÃ¥ en stÞrre campingplads, hvor varmepumpen skulle levere varmt brugsvand til mange baderum – altsÃ¥ ikke et almindeligt parcelhus, som er vores normale kundetype.

For at sikre den rigtige lÞsning inddrog vi vores leverandÞr direkte i dimensioneringen, og anlÊgget blev leveret og installeret som aftalt. Selve varmepumpen fungerer som den skal, og der har ikke vÊret tekniske fejl.

Vi oplever derfor, at din anmeldelse i hÞjere grad afspejler bekymring og usikkerhed omkring kapacitet i hÞjsÊsonen, end et problem med selve installationen. Det har vi fuld forstÃ¥else for – det er en stor investering, og det er naturligt at vÊre ekstra opmÊrksom, nÃ¥r behovet er sÃ¥ specielt.

Vi er glade for, at anlÊgget til sidst blev bekrÊftet til at fungere som Þnsket, at betalingen blev afsluttet, og at ingen gÊster stod med koldt vand.

Til andre, der lÊser med: denne sag er helt uden for normen for de boliginstallationer, vi normalt leverer – hvor kundetilfredsheden fortsat er meget hÞj, og hvor mester selv, Jonas HillestrÞm, stÃ¥r for installationen.

Robert Jakobsen
H-Energi ApS

Jeg skriver normalt ikke anmeldelser

Jeg skriver normalt ikke anmeldelser herinde(lÊs: slet ikke positive), men er simpelthen nÞdt til at gÞre det denne gang.

Robert var forbi en enkelt dag hvor vi fik snakket det hele igennem og jeg accepterede det i forvejen tilsendte tilbud. Her fortalte han om hele processen og vi aftalte en dag til installationen. På den aftalte dag blot 14 dage senere, kÞrer jeg på arbejde om morgenen, og da jeg kom hjem 8 timer senere var jeg så stolt ejer af en varmepumpe. Utrolig god og effektiv service. Det er en virkelig tillidsfuldt at man ikke bliver faktureret up front, men vejledt til at betale når det hele spiller og det må man sige at det gÞr.

Nu venter vi bare på at det gamle oliefyr bliver hentet og rÞrene isoleret, hvilket ville vÊre inden for 14 dage efter montering af varmepumpe. Det er ikke et sekund i tvivl om bliver overholdt. 10/10 ville anbefale til en ven.

2024幎12月10日

God oplevelse

Jeg fik installeret en ny LG luft til vand varmepumpe i november 2022.

Det viste sig hurtigt at den ikke virkede optimalt. Men H-energi / Robert har hele vejen igennem vÊret hjÊlpsom og konstruktiv på at få det lÞst. Taget ansvaret således vi nu ser ud til at have en lÞsning der virker. Super positiv oplevelse.

2023幎2月27日
自発的なレビュヌ

Helt igennem en super oplevelse

Helt igennem en super oplevelse. Vores gamle gasfyr stod til en udskiftning. Vi kontaktede et par forhandlere af varmepumper. Fra H-Energi ApS snakkede vi med Robert som kompetent svarede på alle vore spÞrgsmål og rådgav os hvilken lÞsning vi skulle have. På installationsdagen stod et hold klar til at fjerne det gamle gasfyr og montere den nye varmepumpe. Alt blev lavet på dagen og som aftalt. Vi er superglade for vores nye varmekilde og for at vi valgte H-Energi ApS. Stor anbefaling herfra.

2022幎11月14日
自発的なレビュヌ

Opsigelse af indgået kontrakt blev modtaget med et smil.

Selvom jeg har fratrådt en kontrakt har jeg oplevet en yderst imÞdekommende og uproblematisks service fra H-Energi. Stort tak for det. Jeg havde bestilt en varmepumpe hos H-Energi. De kom som aftalt på besÞg og så på forholdende. Pladsen til etablering var lidt trang indendÞrs men Robert var kreativ og fandt en lÞsning der gjorde det muligt. Vi aftalte at vi underskrev en kontrakt og der var på baggrund af energikrise travlhed og dermed en ventetid fÞr opgaven. I mellemtiden har vores kommune pludselig annonceret at fjernvarmen bliver rullet ud allerede om godt 3 år. På den baggrund har jeg Þnsket at annullere vores kontrakt. Det gjorde H-Energi helt uden sure miner og med forståelse for vores situation. Det er sguŽ overordentlig god service. Stort tak for det !!!!

2022幎12月13日
自発的なレビュヌ

Kunne jeg give seks stjerner, så gjorde jeg det!

Det er sjÊldent, jeg af egen fri vilje har lyst til at skrive en anmeldelse. Men det har jeg, når det gÊlder H Energi!
De har hele vejen igennem vÊret yderst professionelle, og Robert, som ejeren hedder, har vÊret sÞd til hurtigt, at vende tilbage på mine telefonopkald.

De startede med at lave et konkurrencedygtigt tilbud på udskiftning af mit gasfyr til en LG luft-til-vand varmepumpe. Ikke desto mindre lod jeg tilbuddet ligge noget tid, da det trods alt er noget af en investering. Det skal i Þvrigt nÊvnes, at jeg havde sÞgt og fået tilsagn om energiforbedringstilskud på 28.000 kr. via sparenergi.dk.

Men ansporet af risikoen for at den russiske gas lukker, tÊnkte jeg, at jeg hellere måtte igangsÊtte udskiftningen af gasfyret. Jeg talte derfor med Robert, der fortalte, at de kunne komme indenfor 14 dage.
Det accepterede jeg og på dagen kom både en VVSer og en elektriker, da der skal opsÊttes en ekstra gruppe på eltavlen til at drive udedelen. De kom klokken 0730 og kÞrte igen klokken 1330. Alt fungerede og jeg fik en hurtig introduktion til driften af anlÊgget (som jeg dog hurtigt har glemt igen... :-) ). De efterlod dog en manual, så det er fint nok.

De ryddede pÊnt op efter sig, men dagen efter fik jeg et uventet opkald fra Salale Jern & Metal i Slagelse, der blot ville aftale en tid med mig, for at komme ud og afhente det gamle gasfyr og vandtank. Der måtte jeg så fortÊlle, at VVSeren og elektrikeren skam havde taget alt med, så det var der ingen grund til.
Fed afslutning på en helt igennem god oplevelse, at I også har styr på oprydningen.
Jeg har allerede fortalt vidt og bredt om jer og jeg ved konkret, at familiemedlemmer har bedt om tilbud hos jer.

2022幎3月25日

H-Energi ApS からの回答

1000 tak for den fine anmeldelse det sÊtte vi stor pris vi er nok ikke så hurtige alle steder MEN klare det altid på en dag :-)

Installation af varmepumpe

Installation af varmepumpe -
Fra starten god kontakt og tid til mine spÞrgsmål. Materialer kom dagen fÞr og
Tre mand stod på pletten kl 7 på aftalte dag. el vvs og kÞle montÞr. De hjalp hinanden og anlÊgget var klar kl 14.
Et enkelt pump på vejen - forkert inde- del
På en time var der en ny - de havde power og initiativ til at lÞse et problem NU

Jeg er MEGET tilfreds og kan med god samvittighed anbefale h-energi til andre

2022幎1月27日

H-Energi ApS からの回答

1000 tak for din anmeldelse det sÊtter vi stor pris på :-)

Luft/vand varmepumpe

Vi valgte H-energi til at stå for installationen af en ny Viessmann luft/vand varmepumpe og vi blev i den anledning kontaktet af Robert Jacobsen, som i hele forlÞbet viste at vÊre yderst kompetent.
Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.
Kvaliteten af pumpen svarer til vores forventninger og prismÊssigt er vi endog meget tilfredse.
Tilmed var internetopkobling inkluderet samt transientbeskyttelse, som normalt kommer ekstra til.
Selve installationen blev foretaget af HillestrÞm VVS til UG. Kan kun varmt anbefales.

2021幎9月9日
自発的なレビュヌ

Vi gik og manglet en varme lÞsning da

Vi gik og manglet en varme lÞsning da vores gasfyr var gået, og vi sÞget efter nogen der kan levere en lÞsning hurtigt
H-energi kontakter os og meget hurtigt får får planlagt og bestil alle dele

Dagen kommer og de installere det hele på en halv dag.

Meget tilfreds kunde herfra!!!

Kundeservice 10/10
Professionel 10/10
Venlighed 10/10

2021幎4月9日

1000 tak for din fine anmeldelse

God rådgivning!

Vi fik en virkelig god betjening og rådgivning, monteringsteamet var skarpe og fik lavet fine lÞsninger trods svÊre forhold.

Varmepumpen fra Viessmann, har en udedel der nÊrmest er lydlÞs på 2-3 meters afstand.

Fakturaen var som aftalt og uden overraskelser.

Vi kan kun anbefale dette firma.

2021幎3月10日

1000 tak for anmeldelsen det sÊtter vi stor pris på

Super info, kommunikation og service

En rigtig god oplevelse fra fÞrste samtale til aflevering.
Kristian er meget informativ og holder ord. P.gr.a tidligere oplevelser med håndvÊrkere havde jeg mange kritiske spÞrgsmål som blev besvaret og hans kollegers arbejde dÊkkede Kristians ord.
Arbejde blev udfÞrt på én dag og det kÞrer.
Jeg kan kun anbefale H-energi på det varmeste 😉

2020幎11月27日