レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

You don't always know what you want, but sometimes you know what you don't want. I came to HAASTRUP in the middle of a personal crisis because I couldn't find a wedding dress. I came with some ide... もっず芋る

God tid til shopping? Nix. Lyst til opbakning af kvindelige ivÊrksÊttere? SelvfÞlgelig! Kurver? SÃ¥ rigeligt, jo tak. Hvad er sÃ¥ lÞsningen? Et hurtigt besÞg hos Haastrup, som grundigt mÃ¥lte pÃ¥ kryds og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er skÞn oplevelse af fÃ¥ syet tÞj hos Haastrup. Jeg har selv fÃ¥et syet en frakke og et bar bukser, og forÊrede min mor et gavekort til en kjole. Camilla har mÞdt os med omsorgsfuld og personlig bet... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min varmeste anbefaling til Haastrup Copenhagen! At fÃ¥ lavet min fÞrste skrÊddersyede frakke var en fantastisk oplevelse. Hver eneste detalje blev nÞje gennemtÊnkt, og der var plads til mine individue... もっず芋る

䌁業情報

1. カスタム テヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

SkrÊddersyet beklÊdning til kvinder. Vores fitting-algoritme tilpasser automatisk alle vores styles til netop DINE mål så vi kan tilbyde skrÊdderhåndvÊrk til meget favorable priser. Vi designer og producerer i Danmark og har ingen lagre af masseproducerede produkter. Vores styles er designet til at holde i mange år - både stil og kvalitetsmÊssigt.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

32件のレビュヌ

Camilla og teamet er virkelig dygtige

Camilla og teamet er virkelig dygtige og professionelle. Jeg fik syet en utroligt smuk og behagelig kjole som jeg har haft paa masser af gange siden, og er rigtig glad for den. Den udfylder mange forskellige funktioner for mig og er et center piece i min garderobe. En del af min motivation for at investere i en skraeddersyet kjole er ogsaa baeredygtighed - saa behoever jeg ikke mange, suboptimale kjoler af samme slags naar jeg har 1 perfekt kjole som holder laenge.

2022幎12月30日
自発的なレビュヌ

Service og kvalitet i topklasse

Camilla og co. er meget imÞdekommende og tog med smil en ekstra omvej for at yde en god service. Kvalitet og materialer er i top og konceptet er fantastisk – sÊrligt hvis man ikke lige er indenfor bukse-standard-mÃ¥l.

2022幎9月1日

Fantastisk kompetente og perfektionistiske

Jeg fik skrÊddersyet en kjole til mit bryllup, og det var helt igennem en god oplevelse. Lige fra fÞrste designmÞde til sidste fitting. HAASTRUP Copenhagen er enormt professionelle og perfektionistiske og kan kun give dem min varmeste anbefaling

2022幎9月3日

HAASTRUP Copenhagen からの回答

KÊre Line, tusind tak for de mange stjerner og den fine melding 🙏 Det var skÞnt at fÃ¥ lov at lave din brudekjole! :) Mange hilsner /Camilla

God kvalitet, super service

God kvalitet, super service. Camilla sÞrger for at tÞjet sidder som det skal, og kjolen er en lifesaver på kontoret.

2023幎3月4日

HAASTRUP Copenhagen からの回答

Tusind tak for de fine ord! :) Vi er SÅ glade for at hÞre at kjolen har fÃ¥et live-saver status! Det var en fornÞjelse at lave den til dig.

Virkelig lÊkkert og personligt

Hos Haastrup Copenhagen fik jeg en virkelig god og professionel totaloplevelse. Bukserne jeg har kÞbt sidder perfekt og Haastrup har nogle virkwlige gode produkter, lÊkre stoffer og nogle spÊndende vinkler på tÞj og fremtiden for tÞjsalg, -udvikling og muligheder for kundetilpasninger. Alt er udfÞrt på et meget hÞjt niveau og det er samtidig en fornÞjelse at komme der. Jeg kan varmt anbefale forretningen, indehaveren og ikke mindst slutresultatet - Det lÊkre tÞj.

2022幎9月1日

HAASTRUP Copenhagen からの回答

KÊre Jan, tusind tak for den fine melding 🙏- det er vi meget glade for at hÞre!! :)

Camilla er så dygtig og professionel

Camilla er sÃ¥ dygtig og professionel. EnestÃ¥ende flot betjening og service og nu et meget flot og lÊkkert outfit. Er SÅ tilfreds og vender tilbage!!!!

2023幎1月21日

HAASTRUP Copenhagen からの回答

Tusind tak!! Det var en fornÞjelse at lave sÊttet til dig og vi glÊder os til at se dig igen :)

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept, smukt tÞj og ikke mindst imÞdekommende og gennemfÞrt service

2023幎3月3日

HAASTRUP Copenhagen からの回答

KÊre Hanne, mange tak for den fine melding - det er vi vÊldig glade for at hÞre! :)

Super service - vil klart kÞbe noget her igen!

Jeg er meget glad for mine bukser og min kjole - super god service! Jeg skal klart have syet noget mere hos Haastrup Copenhagen inden lÊnge igen.

2022幎9月13日

HAASTRUP Copenhagen からの回答

KÊre Line, tusind tak for den flotte melding!! :) Vi glÊder os til at se dig hvis du får lyst til at kigge forbi igen.

ForkÊlelse på hÞjt niveau

Camilla driver den bedste butik - uanset hvordan humÞret er når man kommer ind - går man derfra med et STORT smil på lÊben... At de så også syr det lÊkreste tÞj som passer lige til min krop - og er lydhÞre over for alle mine Þnsker, gÞr jo kun oplevelsen endnu bedre...

2023幎2月25日

HAASTRUP Copenhagen からの回答

KÊre Siv, tusind tak for de flotte 5 stjerner! :) Det er en fornÞjelse at lave skrÊddersyede herligheder til dig og vi glÊder os til at se dig igen!

Endelig bukser med en perfekt pasform til lige netop mig!

Haastrup CPH er en gave til kvinders kroppe i al deres forskellighed! Jeg har fået syet bukser i en skÞn uldkvalitet, og de passer perfekt til lige netop mig. Måltagning og tilpasning er sket med både fleksibilitet, effektivitet og godt humÞr. Haastrup CPH er garant for både perfekt pasform og lÊkre kvaliteter af stof.

2023幎2月24日

HAASTRUP Copenhagen からの回答

KÊre Birgitte. Tusind tak for de fine ord, det er vi så glade for at hÞre! Det var en fornÞjelse at lave bukserne til dig! :)

Fantastisk kjole og service!

Sikke en fantastisk oplevelse at kÞbe tÞj hos Camilla! Den smukkeste kjole i de lÊkreste materialer - og så passer den som hånd i handske. Camilla er dygtig, vidende og inspirerende at kÞbe tÞj af og jeg kan nÊsten ikke vente til nÊste kÞb.

2022幎12月1日

HAASTRUP Copenhagen からの回答

KÊre Line, tusind tak for de fine ord, det er vi SÅ glade for at hÞre :) - jeg glÊder mig til at se dig hos os snart igen!

Flotte designs og lÊkre textiler, kan ikke vente med at komme tilbage

Når man kommer ind i showroomet bliver man mÞdt af alle de mange flotte designs og lÊkre textiler og Camilla, der står klar til at give mig en fantastisk oplevelse. Hun lÊgger stor vÊgt på at det er tÞjet der skal tilpasses min krop, og ikke min krop der skal tilpasses tÞjet. Jeg synes selv det kan vÊre rigtig svÊrt at finde tÞj, der passer til mig, da jeg er kurvet. Camilla viste mig hvilke designs hun har og hvorfor de ville passe godt til min krop. Da jeg fik mit tÞj fÞlte jeg mig bare smuk og rigtig godt tilpas.

Camilla er et helt fantastisk menneske og jeg kan ikke vente til, at komme forbi hende igen og få mere til tÞj som passer til mig.

2023幎1月26日

Tusind tak, Cecilie! :)