FÞrste gang jeg bliver klippet hos Hair By Capello VanlÞse. Fik klippet spidser og stylet hÃ¥ret af Sofie. Super sÞd, dygtig og imÞdekommende. Det blev lige prÊcis det jeg Þnskede og mere til. Perf... ãã£ãšèŠã
Mit hÃ¥r er begyndt at blive grÃ¥t - en flot lys skinnende sÞlvgrÃ¥, men desvÊrre primÊrt pÃ¥ toppen af hovedet, sÃ¥ det ser underligt ud, hvis ikke jeg fÃ¥r det farvet. Jeg har prÞvet mange forskellige sa... ãã£ãšèŠã
Fin klipning, men uigennemsigtighed ift priser. Booker en dameklip pÃ¥ hjemmesiden (30 min) fra 520,-. Klipningen tager 25 min, men frisÞren fortÊller, at da hun har brugt lÊngere tid end forventet, k... ãã£ãšèŠã
Er kunde i salonen pÃ¥ Jernbane Alle i VanlÞse, og jeg oplever altid en god atmosfÊre og service hos dem. Min frisÞr Christina er urolig kompetent og omhyggelig med sit arbejde, og jeg gÃ¥r altid gla... ãã£ãšèŠã
mÃ¥gevej 18, 2400, kÞbenhavn nv, ãã³ããŒã¯
- hairbycapello@live.dk
- hairbycapello.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
FÞrste gang jeg bliver klippet hos HairâŠ
FÞrste gang jeg bliver klippet hos Hair By Capello VanlÞse.
Fik klippet spidser og stylet hÃ¥ret af Sofie. Super sÞd, dygtig og imÞdekommende. Det blev lige prÊcis det jeg Þnskede og mere til. Perfekt ð§ð»ââïžâš
Perfekt all around
Giver altid et ordenligt klip til en god pris, de er virkelig venlige og lytter til ens behov ð€
ððð Er vild med Hair by Capello ððð
ððð Jeg elsker Hair by Capello ððð Jeg besÞgte for fÞrste gang Hair by Capello VanlÞse ð Jubiiiii ð Har fundet min nye frisÞrð€ Der var super god stemning ðog den sÞdeste lille hundebasse ð Miss Sofie ð you nailed it ð Er vild med mit nye hÃ¥r ð¹ min nye farve ð og klipning 𥳠Er bare super Happy âð«â
Superklipperen Lotte
Superklipperen Lotte. God til at lytte og klippe derefter. PrÊcis og omhyggelig. Går altid derfra og fÞler mig lÊkker
Salon med god stemning og hygge
God stemning af hygge med kunderne. Der er ro på, selvom der er flere kunder pr. frisÞr og jeg fik frisÞrens opmÊrksomhed.
Elsker resultatet af klip og farvning. Sofie talte med mig om det og vejledte.
Gav klare instrukser vedrÞrende lÊngdeâŠ
Gav klare instrukser vedrÞrende lÊngde og stil, som ikke blev fulgt.
Super tilfreds med mit nye hår
Super tilfreds med mit nye hÃ¥r, og fantastisk service ð
Top professionel frisÞr
FrisÞr Pia er super kompetent og kan alle tricks og sidste nye trends med hÃ¥rð¥³
4,5 stjerner
Jeg syntes det var en god stemning de var sÞde men stolen var lidt fyldt med hår så da jeg satte mig var der altså rimelig mange hår på mine bukser men ellers var det altså meget godt jeg tror bare jeg er lidt sart men ellers en virkelig god klipning
Super fed oplevelse ð¥°kan varmt anbefales
Super sÞde og dygtige kan stÊrktâŠ
Super sÞde og dygtige kan stÊrkt anbefale
Glad og tilfreds kunde
Jeg er en meget tilfreds og fast kunde hos dygtige frisÞr Caroline i NV. Der er altid en rolig, venlig og munter stemning i salonen og Caroline lytter til ens Þnsker og spÞrgsmål og kommer også med gode faglige råd til pleje og klip af ens hår.
FÞlte mig velkommen for da jeg kom indâŠ
FÞlte mig velkommen for da jeg kom ind til jeg forlod og fik rigtig gode samtaler 5âïžâïžâïžâïžâïž Her fra
10/10 bedste frisÞr service i mine 28 år på jorden
Jeg var hos Caroline og få perm og den levede op til alle mine forventninger og meget mere til! Hun gjorde mit tryg i stolen og lyttede til mine behov og leverede en vidunderlig service!
Jeg glÊder mig til nÊste gang jeg kommer!!!
Tak til Caroline for at give mig lystâŠ
Tak til Caroline for at give mig lyst til at gÃ¥ med lÞst hÃ¥r igen :) Vi ses snart igen ð
Super god frisÞr
Fin klipning men enormt dyrt
Fin klipning, men uigennemsigtighed ift priser. Booker en dameklip på hjemmesiden (30 min) fra 520,-. Klipningen tager 25 min, men frisÞren fortÊller, at da hun har brugt lÊngere tid end forventet, koster det ekstra. Men hun har jo ikke engang brugt den halve time, som jeg bookede. Men så siger frisÞren, at det er fordi jeg har tykt hår.
Pga prisen vil jeg ikke anbefale salonen, da flere saloner på Frederiksberg er en hel del billigere.
Bedste frisÞr
God og hyggelig salon med sÞde og servicemindede personale.
Kan kun anbefales ðððð
Super frisÞr