Hair By Capello レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

FÞrste gang jeg bliver klippet hos Hair By Capello VanlÞse. Fik klippet spidser og stylet hÃ¥ret af Sofie. Super sÞd, dygtig og imÞdekommende. Det blev lige prÊcis det jeg Þnskede og mere til. Perf... もっず芋る

Mit hÃ¥r er begyndt at blive grÃ¥t - en flot lys skinnende sÞlvgrÃ¥, men desvÊrre primÊrt pÃ¥ toppen af hovedet, sÃ¥ det ser underligt ud, hvis ikke jeg fÃ¥r det farvet. Jeg har prÞvet mange forskellige sa... もっず芋る

Fin klipning, men uigennemsigtighed ift priser. Booker en dameklip pÃ¥ hjemmesiden (30 min) fra 520,-. Klipningen tager 25 min, men frisÞren fortÊller, at da hun har brugt lÊngere tid end forventet, k... もっず芋る

Er kunde i salonen pÃ¥ Jernbane Alle i VanlÞse, og jeg oplever altid en god atmosfÊre og service hos dem. Min frisÞr Christina er urolig kompetent og omhyggelig med sit arbejde, og jeg gÃ¥r altid gla... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Altid en god oplevelse..

Jeg er altid tilfreds når jeg går fra frisÞren. Fagligt enormt dygtig og fanger altid mine behov. Ud over det er der en fantastisk dejlig stemning. Så når jeg går ud af dÞren er det altid med et smil på lÊben.

Effektiv

God effektiv behandling. Ikke så meget snak. God forståelse for hvad jeg ville have.

自発的なレビュヌ

Er altid tilfreds når jeg går derfra!!!

Jeg er kommet der gennem nogle år efterhånden og er rigtig glad for at komme i salonen - professionelle og helt nede på jorden!
Man fÞler sig tryg i deres hÊnder og får dermed mod på at prÞve noget en gang i mellem :)
Ekstra bonus! Der er massagestole som kan nydes når man får vasket hår! :)

Manglende Kundeservice og dårlig klipning

Vi er to veninder som havde booket 2 tider lige efter hinanden hos den samme frisÞr i håb om at gÞre det til en hyggelig tur til frisÞren.
Da vi ankommer finder vi ud af at det vi havde booket (vask, klip og fÞn) ikke er det vi får, da frisÞren begrunder det med at der ikke er tid til det. Hun flader dog hurtigt håret med et glattejern og begynder at klippe.

Og hurtigt det var det, vi var begge fÊrdige og ude af dÞren inden for 40 minutter!

Som man kan forvente var disse 40 minutter ikke nok da vi begge har medium til langt hår; klipningen er uens i begge sider, der blev ikke fÞlget de Þnsker vi havde, og da en af os skulle have rettet pandehår måtte vi bede om at få det rettet efter klipningen, da det var meget uens (hvorefter frisÞren bare lige tog saksen, og klippede de "totter" jeg havde peget ud, af, uden tildÊkning eller yderligere rettelse).

Stemningen var langt fra velkommen, og man fÞlte at der ikke var tid til en, selvom vi havde booket den dobbelte tid af det det tog.

Det er langt fra vÊrd de 300 kroner vi betalte hver isÊr, og vi fortryder begge at vi brugte pengene på dette, da de uden tvivl kunne havde vÊret brugt bedre for to piger på SU.

Kan derfor ikke anmelde denne frisÞr på basis af denne oplevelse, og derfor får de kun 1 stjerne; gem dine penge, og spar op til en frisÞr som har tid og overskud til dig.

2014幎2月26日
Hair By Capello ロゎ

Hair By Capello からの回答

Det er taget til efter-tanke,og derfor har vi nu oprettet tre pris grupper,hvor den ene er klip af kort til alm lÊngde hår incl vask -(varighed ca 30.min) - og den anden er klip af langt hår incl hårvask ( ca.45.min.) og den sidste er til de langthåret, som godt vil sparre lidt af deres su,og vasker håret hjemmefra,og kun bliver glattet og klippet.

Styr på krÞller

Det er nÊrmest umuligt at finde en frisÞr som har styr på krÞllet hår.
En frisÞr som ikke klipper det for kort, laver standard etager og standard vaske.

Hos Hair by Capello oplevede jeg en frisÞr som gav sig god tid til at vurdere mit hår.
Der blev givet en vask med produkter til krÞller, der blev givet en unik klipning som passede til mig - og ikke en model - og jeg endte med at kÞbe en håndfuld produkter med hjem som jeg i dag stadig svÊrger til.

Jeg har fundet min faste frisÞr butik.

2013幎12月9日