Hair by mbs レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg blev gift 23. Maj - i april var jeg til prÞve opsÊtning og prÞve make up i april - alt spillede - Michele fra afd i SorÞ - lyttede til mine Þnsker - pÃ¥ min bryllupsdag kom hun hjem til mig -hun h... もっず芋る

Jeg har siddet model til striber hos MBS Vestergade, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Victoria var utrolig dygtig, professionel og meget omhyggelig gennem hele behandlingen. Hun lyttede til... もっず芋る

Jeg har fÃ¥et klippet og farvet mit hÃ¥r af Signe V. op til flere gange - og er gÃ¥et mere end tilfreds derfra hver gang! Signe tager sig tid til at lytte til mine Þnsker, kommer med Êrlige og f... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容院
  2. ナニセックス 矎容院

圓該䌁業による蚘述

Vores professionelle frisÞrer & colorister står altid klar til at give dig og dit hår den bedste behandling.

• Sct Hansgade 4, 4100, Ringsted, デンマヌク

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 63ä»¶

レビュヌを曞く

Altid en god oplevelse

Det er altid super behageligt komme ind hos MBS.
Jeg får klippet mit hår af Jonas, som er professionel, lytter og efterlever ens behov, og er snakkesalig, men også husker dig som kunde, når man kommer igen.
Alt i alt får man en behagelig oplevelse og et altid et rigtig godt resultat efter at have vÊret hos Jonas.

2026幎4月11日
自発的なレビュヌ

Rigtig god oplevelse som jeg plejer

Rigtig god oplevelse som jeg plejer!
Gode mennesker der er ansatte, som er rigtig sÞde, og imÞdekommende!
Jonas er en fremragende frisÞr, som er gå til at komme med råd omkring hvad man skal gÞre og komme med forslag til hvad der vil passe!
Alt i alt en fremragende oplevelse

2026幎4月9日

En tid er en tid

En tid er en tid. At vÊre over 10 min forsinkede er ikke ok. Jeg har travlt og får ikke de 10 minutter igen.

2026幎4月8日
Hair by mbs ロゎ

Hair by mbs からの回答

Hej Chris

Tak for din Êrlige feedback – den sÊtter vi pris pÃ¥.

Vi har fuld forståelse for, at din tid er vÊrdifuld, og at ventetid kan vÊre frustrerende, isÊr når man selv har en travl hverdag. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Samtidig er vores arbejde et håndvÊrk, hvor kvaliteten og det endelige resultat er afgÞrende. Nogle behandlinger kan variere i tid, blandt andet på grund af hårtype og kemiske processer, og i enkelte tilfÊlde kan det påvirke tidsplanen.

Det Êndrer dog ikke på, at vi altid bestrÊber os på at overholde vores tider, og vi tager din oplevelse med os, så vi kan blive endnu bedre fremadrettet.

Vi håber, du vil give os muligheden for at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

De bedste hilsner
Hair by MBS

Kanon frisÞr

Jeg vender altid tilbage til MBS i Ringsted for at blive klippet. Der er bare noget sÊrligt ved at blive taget igennem hele processen og få en personlig klipning, i modsÊtning til bare at vÊre den nÊste kunde.
Jonas er ikke bare formidabel med en saks – han har ogsÃ¥ en masse viden om pleje og styling. Derudover er han bare en kanon frisÞr, hvor man kan mÊrke, at han er lige sÃ¥ interesseret i, at man er tilfreds, som man selv er.
10/10

2026幎4月1日

KÊmpe anbefaling

Jonas er uden tvivl den bedste frisÞr, jeg nogensinde har vÊret hos. Det er altid en fornÞjelse at sÊtte sig i stolen hos ham – man fÞler sig tryg fra fÞrste Þjeblik. Han er utrolig dygtig og kommer altid med nye, spÊndende idéer, samtidig med at han virkelig lytter til ens Þnsker. Resultatet er hver gang helt i top, og jeg gÃ¥r altid derfra med det flotteste hÃ¥r. Derudover bliver man mÞdt med en varm og imÞdekommende stemning, som gÞr hele oplevelsen endnu bedre. KÊmpe anbefaling herfra.

2026幎3月28日

Jonas er mega dygtig!

En helt igennem god oplevelse som altid. Jonas er super dygtig og den eneste der må klippe min sÞn. Han er yderst professionel, dygtig og meget omhyggelig!
Den stÞrste anbefaling her fra.

2026幎3月27日

Bedste frisÞr

Jonas er hamrende dygtig og den fedeste frisÞr ever. Det er altid en fornÞjelse at komme hos MBS i Ringsted. SÞde mennesker og hyggelig atmosfÊre. Kommer gerne en gang om mÃ¥neden, sÃ¥ man er sikker pÃ¥ at hÃ¥ret spiller 💪🏻

2026幎3月25日
自発的なレビュヌ

Blev klippet for tredje gang i NÊstved

Blev klippet for tredje gang i NÊstved af Senia, var tilfreds de fÞrste to gange, men den sidste gang d 6 marts er under al kritik, overhovedet ikke klippet som Þnsket, deres tilbagevenden er tilbud om at det bliver rettet, men der er ikke noget at rette af, mener som minimum de burde tilbage betale, så ingen gode anmeldelser herfra. Ja der er blevet svaret fra salonen at de vil klippe det om på deres regning??? Det er klippet for kort? FÞler lidt de griner af mig, for hvordan vil de klippe det lÊngere

2026幎3月6日
Hair by mbs ロゎ

Hair by mbs からの回答

KÊre Charlotte

Vi er utrolig kede af at du har haft en dårlig oplevelse ved dit seneste besÞg hos os.

Som vi skrev til din mail, vil vi meget gerne se håret og selvfÞlgelig rette til, så det bliver som Þnsket. Vi hÊfter os ved at du har vÊret tilfreds ved dine andre besÞg og håber selvfÞlgelig at vi kan gÞre dig tilfreds igen.

Vi fik på ingen måde indtrykket af ud fra din mail at du Þnskede at få pengene retur og det er heller ikke noget vi kan give ud fra en mail, men vi vil selvfÞlglig meget gerne se dig i salonen - så vi kan se håret.

Vi Þnsker at finde god lÞsning og vi håber at hÞre fra dig!

Bedste hilsner
Hair by MBS