Hair by mbs レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg blev gift 23. Maj - i april var jeg til prÞve opsÊtning og prÞve make up i april - alt spillede - Michele fra afd i SorÞ - lyttede til mine Þnsker - pÃ¥ min bryllupsdag kom hun hjem til mig -hun h... もっず芋る

Jeg har siddet model til striber hos MBS Vestergade, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Victoria var utrolig dygtig, professionel og meget omhyggelig gennem hele behandlingen. Hun lyttede til... もっず芋る

Jonas er uden tvivl den bedste frisÞr, jeg nogensinde har vÊret hos. Det er altid en fornÞjelse at sÊtte sig i stolen hos ham – man fÞler sig tryg fra fÞrste Þjeblik. Han er utrolig dygtig og kommer a... もっず芋る

Jeg har fÃ¥et klippet og farvet mit hÃ¥r af Signe V. op til flere gange - og er gÃ¥et mere end tilfreds derfra hver gang! Signe tager sig tid til at lytte til mine Þnsker, kommer med Êrlige og f... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容院
  2. ナニセックス 矎容院

圓該䌁業による蚘述

Vores professionelle frisÞrer & colorister står altid klar til at give dig og dit hår den bedste behandling.

• Sct Hansgade 4, 4100, Ringsted, デンマヌク

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 63ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg blev klippet MBS frisÞr Roskilde

Jeg blev klippet af Kira i Roskilde afdelingen i dag og fik en utrolig god klip herrerfrisÞrer og jeg syntes det var med hÞj teknisk faglighed.
Det kan nogen gange gå for hurtigt hos en frisÞr og enkelte hårstrå er tilbage. Alt er så godt klippet og alt er taget. Dejlig oplevelse og jeg kan virkelig anbefale MBS Roskilde. Vi ses om 3-4 uger ;)

2026幎3月13日

Virkelig godt!

Jeg kom ned med en mislykket hjemmefarvning. Jeg fortalte dem at jeg havde forsÞgt at gÞre det blond hjemmefra. Men det blev orange.

De gav mig en hurtig tid, og jeg har det smukkeste blonde hÃ¥r nu. Takket vÊre dem, de kan virkelig anbefales ☺

2026幎2月12日

Salonen i NÊstved

Gode mennesker i salonen der virkelig kan deres kram, og gÞr det i god stil.
Parkering er ligetil, varm kaffe og varme mennesker. Mere kan man ikke be' om.

Personligt kan jeg anbefale Senia 👍

2026幎2月16日

Perfect touch!

Mit hÃ¥r havde ikke set en frisÞr i over ti Ã¥r, og jeg har ovenikÞbet brugt hjemmefarve – enhver frisÞrs mareridt!
Nicoline H. tog det hele med ro, lyttede og gav Êrlige, professionelle råd. Hun fandt en lÞsning, hvor mine grå hår stadig ser naturlige og flotte ud, og resultatet er både smukt og nemt at vedligeholde.
SÃ¥ tilfreds, at nÊste tid allerede er booket – mit hÃ¥r er nu i trygge og professionelle hÊnder.
Kan varmt anbefale Nicoline, Roskilde - Algade.

2026幎2月12日
自発的なレビュヌ

Den bedste frisÞroplevelse – bÃ¥de for voksne og bÞrn

Jeg har vÊret yderst tilfreds hver eneste gang, jeg har fÃ¥et ordnet hÃ¥r hos Hair by MBS i NÊstved – bÃ¥de hos Anna (inden hendes barsel) og efterfÞlgende hos Senia. Begge leverer en service og faglighed, der ligger helt i top.

I dag havde jeg min datter LÊrke med til hendes allerfÞrste frisÞrbesÞg, og Senia gav hende en suverÊn oplevelse. LÊrke fÞlte sig tryg fra start til slut, og resultatet blev simpelthen så fint.

Teamet i NÊstved er enormt sÞde og behagelige, og man bliver mÞdt med en oprigtig venlighed, som gÞr hele besÞget til en positiv oplevelse. Behandlingerne er fantastiske, hårvasken er den bedste, og resultatet er altid spot on.

KÊmpe anbefaling herfra – de gÞr det virkelig godt og fortjener ros for deres hÞje niveau.

2025幎12月4日

Kan kun anbefales

Jeg har fået klippet og farvet mit hår af Signe V. op til flere gange - og er gået mere end tilfreds derfra hver gang!

Signe tager sig tid til at lytte til mine Þnsker, kommer med Êrlige og faglige anbefalinger - samt sÞrger for, at jeg hele tiden fÞler mig tryg i processen.

Hun er desuden utrolig behagelig af person – rolig, imÞdekommende og nem at snakke med, hvilket er med til at gÞre hele oplevelsen endnu bedre.

Jeg kan varmt anbefale Signe, hvis man leder efter en dygtig frisÞr, der både har teknikken i orden og skaber en afslappet og positiv atmosfÊre.

2025幎11月29日
自発的なレビュヌ

I’ve booked an appointment online

I’ve booked an appointment online, the page doesn’t translate properly when you chose the language;
I had brown coloured hair with red highlights from my previous colour;
I’ve asked for a correction and if it’s possible to make it a little brighter so bring it to an ash brown; the hair dresser said that it takes time and she showed me some shades on the palette but at the end the result was a disaster: the roots were too dark and the transition from the roots to the length was not uniform, at the end my hair ended up just dark; I’ve been doing my hair around the world many times but in Denmark was such a bad experience;

2025幎11月21日

Super service!

Super service, imÞdekommende overfor Þnsker og super resultat.!

Da min faste frisÞr gennem mange år havde en syge dag, blev jeg anbefalet at tage forbi MBS i KÞge.

Blev klippet af Amanda som tog udfordringen op :)

Hun var dygtig imÞdekommende og mit hår er blevet super fint.

Klar anbefaling herfra.

2025幎10月24日
自発的なレビュヌ

Jeg skulle finde en ny frisÞr

Jeg skulle finde en ny frisÞr, efter jeg flyttede til det sydsjÊllandske.
Valget faldt på Hairbymbs i NÊstved.
Jeg har ikke fortrudt mit valg.
Super imÞdekommende personale, helt igennem profesionelle og utrolig rimelige priser, både for farvning og klipning.
Jeg kan godt li' lidt specielle farvekombinationer, og jeg oplever at personalet synes det er ligeså sjovt som jeg gÞr.
Kan varmt anbefale at komme her.

2025幎10月24日

AtmosfÊren gÞr hele forskellen

AtmosfÊren gÞr hele forskellen!
For mig handler det at gÃ¥ til frisÞr om meget mere end pris. Jeg vÊlger en salon, fordi jeg fÞler mig godt behandlet, fÃ¥r professionel vejledning og mÞder sÞdt personale. Jeg kigger ogsÃ¥ efter, hvordan en salon ser ud, det mÃ¥ godt vÊre lÊkkert. Hos Hair By MBS har de det hele! Og sÃ¥ serverer de altid en god kop kaffe ogsÃ¥ 😃

2025幎10月21日