Jag köpte en fön för ca 11 mÃ¥nader sen som helt plötsligt slutade att bli varm. Hörde av mig till företaget som svarade inom 4 arbetsdagar och efter bara 3 dagar frÃ¥n att Àrendet skapades sÃ¥ fick jag... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kan verkligen rekommendera Infrared Thermal Brush! ð En favorit i min vardag. Den ger hÃ¥ret otrolig volym, glans och en perfekt styling pÃ¥ bara nÃ¥gra minuter. Snabb leverans!!
SkitdÃ¥lig kundservice, det enda sÀttet man âska kunnaâ fÃ¥ tag pÃ¥ dem Àr via meddelande pÃ¥ Instagram men dÀr svarar dem inte heller nÀr man försöker nÃ¥ dem!! BestÀllde deras shampoo och balsam och... ãã£ãšèŠã
Första gÃ¥ngen jag bestÀllde och alltsÃ¥ WOW! Jag köpte schampo,balsam och hairmask samt korgen med borstarna, argan oljan och silkspray och morgonrocken. Allt doftar lyxigt och underbart! Men alltsÃ¥... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BÀsta fönen!
BÀsta fönen dÀr man får finaste volymen, ett måste till speciella tillfÀllen.
Ãlskar beiga fönen
Ãlskar beiga fönen! Har inte anvÀnt plattÃ¥ng eller locktÃ¥ng sen ja börja med den. HÃ¥rparfymen luktar ny duschat, har bÃ¥da oljorna. Och det Ànda negativa med silkespray Àr att de blir glashalt pÃ¥ golvet, har börjat spraya ute.
Schampo Àr super
Schampo Àr super , håret får volym och glans och luktar så gott, funkade tyvÀrr inte på min dotter som har extension
Hårfönen Àr ett måste!
Hårfönen Àr helt underbar.
Var lite skeptiskt i början ifall den skulle funka på mitt lockiga hår ( 3b ). Men tillsammans med silkpsrayen och oljan så får man en fin salongfönat hår. Den passar verkligen för alla hårtyper. Den perfekta kombon !
Oljan och fönen Àr riktigt bra
Oljan och fönen Àr riktigt bra. HÃ¥ret blir helt glansigt och mjukt. Mycket enklare att styla hÃ¥ret och sÃ¥ lÀtt. Ãlskar!!
Ãlskar oljan
Ãlskar oljan! Det skyddar hÃ¥ret och ger sÃ¥n glans!
Waoww sÀger jag bara aldrig varit sÃ¥âŠ
Waoww sÀger jag bara aldrig varit så nöjd med en hårfön och produkter till håret . Jag har afrohår och vet inte hur många hårfönar jag har fått slÀnga för det inte gör någon skillnad i mitt hår. Jag kÀnner att jag har hittat helt rÀtt produkter !
VÀnliga hÀlsningar, extrem nöjd kund.
Kundbemötandet och servicen Àr underâŠ
Kundbemötandet och servicen Àr under all kritik anledningen till att Hairlabex fÃ¥r 2 stjÀrnor Àr enbart för att jag ÃLSKAR! arganoljan och silksprayen. Ãven köpt fönen som inte Àr den bÀsta
Kontaktade Hairlabex per mail mars 2022 angående en bestÀllning som jag gjorde i februari 2022 (bestÀllde en jetblack ponytail i Àkta hår, fick istÀllet en brun ponytail i syntet). Misstag sker men att inte få ett svar förrÀn januari 2023 efter flera försök Àr det vÀrsta jag varit med om. Svaret gjorde det vÀrre, inte ett ödmjukt svar eller en ursÀkt fick jag. Utöver det köpte jag hårparfymen i december 2022 som jag Àn idag inte fått hem.
För tre veckor sen blev jag lovad de skulle skicka hem hÃ¥rparfymen inte fÃ¥tt hem nÃ¥got och att de ska âundersökaâ hÃ¥ret och varför det blev fel. Har inte fÃ¥tt höra nÃ¥got tills idag. Men vid det hÀr laget förvÀntar jag mig inget av det hÀr företaget.
Jag fortsatte bestÀlla eftersom jag Àlskade arganoljan och silksprayen så mycket, har dock lovat mig sjÀlv att oavsett hur mycket mitt hår Àlskar de produkterna så Àr Hairlabex inte vÀrda mina pengar.
Kunden har alltid rÀtt. Det Àr den energin ni måste lÀra er. Mitt råd i framtiden Àr att investera på mÀnniskor som brinner för service och kan hantera kunder för dÀr brister det verkligen för er.
Ãlskar alla era produkter!
Ãlskar alla era produkter!! Har köpt silkes spray och oljan 3 gpnger nu!! Finns ingenting bÀttre för mitt hÃ¥r!! Tack för att ni finns ð
Rekommnederar starkt fönen och oljan
Jag har arganolja, silkesspray och fönen och kan verkligen se skillnad pÃ¥ mitt hÃ¥r, jag brukar fÀrga och bleka vÀldigt ofta men ÀndÃ¥ Àr hÃ¥ret friskt och glansigt. Ãlskar fönen, jag har slutat göra keratin sen jag köpte fönen för det gÃ¥r sÃ¥ fort och man fÃ¥r fint resultat som hÃ¥ller till nÀsta tvÀtt. Rekommnederar starkt fönen och oljan ð
Jag bara Àlskar deras fön
Jag bara Àlskar deras fön. BÀsta jag någonsin har köpt och jag har haft många andra föner från andra mÀrken och den Àr lÀtt att anvÀnda och ger direkt ett salongsfönat hår
Jag anvÀnder oljorna
Jag anvÀnder oljorna, silkesspray och schampo serien helt otroligt bra. Både jag och min dotter Àlskar dom.
Jag Àlskar alla produkter jag har köpt
Jag Àlskar alla produkter jag har köpt, från båda fönen, oljor, silkspray, smycken. Mycket bra kvalité på smycken. Får alltid frågan var jag har köpt de ifrån. Fönen kan jag inte leva utan. Den gör allt med mitt hår. Man tror att jag har varit hos frisören efter att jag har fönat. Oljorna och silkspryen Àlskar jag och deras lukt Àr gudomlig. AnvÀnder de Àven till min dotter som har långt trassligt, tjockt hår. Hur bra som helst.
AnvÀnt hÃ¥roljorna sedan dem lanseradesâŠ
AnvÀnt håroljorna sedan dem lanserades och kan inte beskriva hur mitt hår har fått mycket bÀttre kvalite, glans och luktar nyduschad varje gång.
Har bestÀllt om flera gånger. Och har första fönen som jag anvÀnder varje gång efter duschen tar mindre Àn 10 minuter att styla håret. Vilket Àr superbra för oss som inte hinner med det.
Ãlskar deras fön !
Ãlskar deras fön !
Jag har köpt fönen med 6 delar , har anvÀnt det 3-5 ggr och jag tycker det ger ett fint volym till mitt hÃ¥r och man kan spara mer tid för att ett tjock hÃ¥r med en magisk volym. Jag Àr sÃ¥ nöjd att köpte det och har rekommenderat det till min vÀnner.âºïž
Har anvÀnt deras silkspray ochâŠ
Har anvÀnt deras silkspray och arganolja i mer Àn 1 år och wow sÀger jag bara dom både luktar såå gott och ger håret lyster och nÀring. Har Àven deras hårfön som underlÀttar då den Àr vÀldigt smidig och ger ett fint volym resultat till håret! Rekommenderar starkt!
BÀsta produkterna anvÀnt i cirka 8âŠ
BÀsta produkterna anvÀnt i cirka 8 månader den vita silkspray mitt hår har vÀxt och Àr så friskt (och den luktar extremt gott)
Riktigt wow
wow, håret blir så mjukt och fint o lent av dessa produkter! Ska definitivt köpa mer produkter från er vill testa hårfönen ska bli kul!
Jag Àr nöjd
Jag Àr nöjd, tyckte det var lite krångligt att bestÀlla bara.
Kundservicen Àr ð
Köpte ringar för tvÃ¥ veckor sedan men tyvÀrr fÃ¥tt hem en annan ring. Kvalitet pÃ¥ ringen Àr inget fel pÃ¥ men sjÀlvklart blir man lÀtt besviken eftersom man var sÃ¥ taggad pÃ¥ att fÃ¥ sina efterlÀngtade ringar. Ãr inte heller nöjd med kundservicen. kontaktat via mejl, inget svar, men via dm har dem Àntligen svarat efter ett dygn men har fortfarande inte fÃ¥tt hjÀlp.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹