Jag köpte en fön för ca 11 mÃ¥nader sen som helt plötsligt slutade att bli varm. Hörde av mig till företaget som svarade inom 4 arbetsdagar och efter bara 3 dagar frÃ¥n att Àrendet skapades sÃ¥ fick jag... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kan verkligen rekommendera Infrared Thermal Brush! ð En favorit i min vardag. Den ger hÃ¥ret otrolig volym, glans och en perfekt styling pÃ¥ bara nÃ¥gra minuter. Snabb leverans!!
SkitdÃ¥lig kundservice, det enda sÀttet man âska kunnaâ fÃ¥ tag pÃ¥ dem Àr via meddelande pÃ¥ Instagram men dÀr svarar dem inte heller nÀr man försöker nÃ¥ dem!! BestÀllde deras shampoo och balsam och... ãã£ãšèŠã
Första gÃ¥ngen jag bestÀllde och alltsÃ¥ WOW! Jag köpte schampo,balsam och hairmask samt korgen med borstarna, argan oljan och silkspray och morgonrocken. Allt doftar lyxigt och underbart! Men alltsÃ¥... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag Àr sÃ¥ NÃJD !
Hårfönen! Magisk
Jag köpte hårfönen, inte nog med att den Àr snygg så Àr den magiskt bra. Alltid tipp topp frisör finfönast!
Numera köper jag den i present varje gÃ¥ng nÃ¥gon fyller Ã¥r, Àr uppe i mitt 5e köp av hÃ¥rfönen âïžâïžâïžâïžâïž
Jag köpte olika hÃ¥r frÃ¥n hairlabex ochâŠ
Jag köpte olika hÃ¥r frÃ¥n hairlabex och alla har verkligen topp kvalite! Ãlskar Àlskar och kommer definitivt köpa igen!
Jag köpte en ponytail
Jag köpte en ponytail, den va fluffig&tjockt hÃ¥r. JÀtte bra gjord ððœ rekommenderar stark
SJUKT BRA PRODUKTER!
SJUKT BRA PRODUKTER!!
Har anvÀnt silkespray i mer Àn 6 månader och den gör magi med mitt hår, speciellt nÀr jag har precis duschat håret och ska kamma det underlÀttar så mycket för mig.
Köp köp köp!!
Ãlskar silksprayen funkar super bra förâŠ
Ãlskar silksprayen funkar super bra för lockigt hÃ¥r
Hear protector sprayen gör hÃ¥ret mjuktâŠ
Hear protector sprayen gör håret mjukt och fölsjdamt, upplever att produkten Àr dryg så den håller lÀnge. Något - var frakttiden.
BÀsta hÃ¥rvÃ¥rdserie Àr som jag harâŠ
BÀsta hÃ¥rvÃ¥rdserie Àr som jag har testat, ingenting stÃ¥r dessa produkter. Gör verkligen magi för hÃ¥ret. Gör hÃ¥ret lent och mjukt utan att tynga ner hÃ¥ret. Ãlskar, kan inte vara utan sedan jag testade första gÃ¥ngenðž
Har deras smycken och dom Àr sÃ¥ finaâŠ
Har deras smycken och dom Àr så fina och prisvÀrda! Kvalitén Àr så bra trots att jag anvÀnder dom dagligen.
Snabb leverans. Bilder och beskrivning stÀmmer överens med levererad produktð
Så nöjd med oljan och silkesprayen
Så nöjd med oljan och silkesprayen! Rekommenderar starkt
Jag slipper gå till frisören
Hårfönen jag köpte från företaget har lÀmnat fina resultat i mitt hår. Beroende på vilka munstycken du anvÀnder, får du olika resultat. Men jag har varit ute efter ett fönat hår som hos en frisör, och har lyckats få de resultatet hemma med hjÀlp av HAIRLAB!
Jag Àlskar verkligen silksprayen
Jag Àlskar verkligen silksprayen
Kan inte vara utan den nu
Båda jag och mina barn Àlskar hår produkterna.
Rekommenderar varmt
Förutom att Fatima Àr en grym personâŠ
Förutom att Fatima Àr en grym person som alltid Àr Àrlig med sina recensioner kring produkter så har Àven hairlabex bevisat att deras produkter Àr av toppkvalite.
Den Àr vÀldigt bra
Den Àr vÀldigt bra. Finns möjligheter att anvÀnda olika huvuden. Rekommenderar!
BÀsta fönborsten någonsin!!
BÀsta fönborsten någonsin!!
Den funkar sÃ¥ bra för mitt hÃ¥r och jag Àlskar den. Sparar sÃ¥ mycket tid pÃ¥ morgonen dÃ¥ man oftast Àr stressad. Ãlskar!
Super nöjd med hår kitet
Super nöjd med hår kitet! schampot, hårmask och balsam! KÀnner hur mitt hår har blivit frÀscht och glÀnser så fint!
Oljan och sprayen funkar sÃ¥ bra förâŠ
Oljan och sprayen funkar så bra för dotterns hår, det trasslar nÀstan aldrig ihop sig, och det Àr så lÀtt att borsta. Hårfönen Àr också npgot jag anvÀnder efter jag duschat som ger mitt hår volym och en fin böjning som håller många dagar. Min mamma Àr också besatt av alla dessa produkter. Så nöjd verkligen!
Ãlskar hÃ¥roljorna och silksprayen
Ãlskar hÃ¥roljorna och silksprayen! Doftar underbart och vÃ¥rdar hÃ¥ret!
Har köpt shampoo inpackning och balsam
Har köpt shampoo inpackning och balsam. Allt var bra
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã