レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg var Êrligt lidt skeptisk i starten, for jeg havde aldrig hÞrt om butikken fÞr. Det var pÃ¥ baggrund af de gode anmeldelser, at jeg kÞbte min Neonte N65 babyalarm hos Halokids. Jeg bestilte en sen a... もっず芋る

Bestilt klapvogn på godt tilbud i går, leveret i dag. Det er godt nok super hurtigt og effektivt 👍 Alt I orden herfra, vare som forventet 👏

Jeg havde kÞbt et par Bundgaard sko til min sÞn som gik i stykker efter et par mÃ¥neders brug. Det skal naturligvis ikke ligge halokids til last. Derimod var starten af reklamations-processen meget... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk sÞd kundeservice, der hurtigt hjalp med at fÃ¥ annulleret den fÞrste ordre jeg havde lavet med forkert produkt. Mega hurtig levering - havde varen allerede tirsdag morgen, og bestilte sÞndag... もっず芋る

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til HaloKids Navnet HaloKids er en sammensÊtning af forbogstaverne fra Hanne og Louise – og vi er de stolte ejere. I kender os sikkert allerede! Vores skÞnne butik har ligget pÃ¥ havnen i NykÞbing F. siden 2005, hvor vi er KÊre BÞrn. Vores klare mÃ¥l med HaloKids er at skabe en side, der er fyldt med personlighed og kÊrlighed – og ikke mindst den altid gode service, som I kender fra vores butik. Vi vil gerne skabe en side, hvor I kan fÞlge med hjemme fra stuen og se alle vores lÊkre varer fra butikken online.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

36件のレビュヌ

Personlig og hurtig service

Jeg var Êrligt lidt skeptisk i starten, for jeg havde aldrig hÞrt om butikken fÞr. Det var på baggrund af de gode anmeldelser, at jeg kÞbte min Neonte N65 babyalarm hos Halokids. Jeg bestilte en sen aften og halvandet dÞgn senere stod jeg med den i hånden. Det var hurtig ekspedition og med på vejen, fik jeg en lille personlig takkehilsen fra Louise. Det gjorde oplevelsen utrolig hyggelig og jeg fÞlte mig "set" som kunde. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler hos halokids og på baggrund af min fÞrste kundeoplevelse, så kan jeg varmt anbefale dem. Dejlig personlig og hurtig service.

2025幎8月5日

Skuffet ved reklamation

Jeg havde kÞbt et par Bundgaard sko til min sÞn som gik i stykker efter et par måneders brug. Det skal naturligvis ikke ligge halokids til last. Derimod var starten af reklamations-processen meget positiv og effektiv.
Dog endte reklamationen med, at den blev godkendt af Bundgaard, hvilket i princippet også er positivt, men Halokids insisterede på at levere mit belÞb tilbage i stedet for at sende et par andre sko. Begrundelsen var at man ikke lÊngere havde den farve og ikke ville give mig en ny model.
Da skoene jeg havde kÞbt var på tilbud til 50% i sin tid, kunne jeg dermed ikke få et par nye sko til samme pris. Jeg kunne få lov at kÞbe et par nye til dobbelt pris.
Ærgelig oplevelse og slutning på en ellers positiv proces.

2024幎11月2日
HaloKids ロゎ

HaloKids からの回答

Hej Henriette,
Tak for din anmeldelse af os på Trustpilot og for at dele din oplevelse.
Vi er kede af, hvis det endte med at fÞles som en skuffelse, og hvis vi i vores samtale på telefonen har givet et andet indtryk. Det var bestemt ikke vores intention.
DesvÊrre er den model, du oprindeligt kÞbte, udgået og ikke lÊngere tilgÊngelig - vi har derfor ikke haft mulighed for at tilbyde en direkte ombytning. De modeller, vi har på lager nu, er også en nyere kollektion med en anden opbygning og tex-membran, og vi beklager, hvis dette har givet anledning til misforståelser.
Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du tog dig tid til at give os feedback – det hjÊlper os til at forbedre vores service fremover.
Vi håber, at du måske vil overveje at give os en chance igen en anden gang.
Med venlig hilsen,
Christina, HaloKids.dk

Meget positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse!
Jeg er altid meget skeptisk ved at handle med nye hjemmesider, men vi gjorde det, da den vare vi skulle bruge var udsolgt alle andre steder. Et par timer efter var pakken pakket og klar til afsending, så hurtig levering må man sige 🙏😊

Der var gjort ekstra ud af indpakningen med en fin slÞjfe og en hÃ¥ndskrevet personlig besked! Virkelig fin detalje! Vi handler klart her igen! 🙏😍

2024幎7月13日

Gode priser og ligetil

Jeg syntes nÊsten at det hele var lidt for godt til at vÊre sandt, virkelig god pris pÃ¥ varen og kun gode anmeldelser pÃ¥ Trustpilot, sÃ¥ jeg var egentligt ret meget i tvivl om det var fusk, men jeg mÃ¥ tilslutte mig de positive anmeldelser. Jeg vil helt sikkert handle her igen 👍

2024幎5月29日

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse! Fik varerne hurtigt tilsendt og de levede alle op til forventningerne. Og så lå der endda et håndskrevet kort i pakken. Sindsyg god kundeoplevelse. Bestiller helt sikkert derfra igen.

2024幎5月1日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering og god kundeservice

God og hurtigt kundeservice. Der var en fejl på deres webshop, men jeg blev ringet op, kort tid efter jeg havde lagt bestilling, og tilbudt et alternativ. Varerne blev leveret allerede dagen efter.
Her vil jeg helt sikkert handle igen!

2024幎5月1日

Verdensklasse service!!

Vi kÞbte nogle blinkesko til vores sÞn, som efter 14 dage desvÊrre ikke virkede lÊngere.. Jeg sendte en mail til Halo Kids med det samme, som herefter svarede lynhurtigt - og jeg har sjÊldent oplevet så tårnhÞjt et serviceniveau, som vi modtog herfra. Vi kan i den grad kun give vores varmeste anbefalinger - og vender med 100% sikkerhed tilbage!! Tak for den virkelig gode oplevelse det var, at handle hos jer.

2024幎4月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。