レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Vi var kunder hos dem i 3 Ã¥r och gjorde mÃ¥nga affÀrer med deras hjÀlp. DÃ¥ transaktionerna till kunderna tog ibland flera timmar gjorde att vi tappade affÀrer. Vi hade inget samarbete pÃ¥ 3mÃ¥n, sedan vi... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Handlarfinans ett bra företag men har sina nackdel! Förra Ã¥ret deras service var pÃ¥ topp men i Ã¥r 2022 lite sÀmre ! De hÃ¥ller inte sig till avtalet man har skrivit med de till 100% , tycker det À... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

JÀttebra portal och jÀtte lÀtt att anvÀnda, smidigt att lÀgga upp affÀrer. Men kundtjÀnsten kunde ha varit lite bÀttre, vÀldigt pÃ¥ hoppiga och visar inte förstÃ¥else. och om man har frÃ¥gor angÃ¥ende fak... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Handlarfinans tar kreditupplysning på mig & min kollega som privatperson samt vårat företag, vi har aldrig någonsin varit i kontakt med dom innan.

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Handlarfinans erbjuder lagerfinansiering och inköpsmöjligheter för fordonshandlare i hela Norden. Genom att bli kund hos oss kan du göra fler och bÀttre affÀrer – och med det ta din verksamhet till nÀsta nivÃ¥.

2.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Nordic Bil

Mycket nöjd med handlarfinans. Vill man vÀxa som företag så Àr detta ett mycket bra alternativ. Stort cred till Ermir som alltid hjÀlper oavsett dygn på dagen/ Nordic Bil

2021幎11月5日

Smartare Àn bankerna...

Tack alla Ni på Handlarfinans som alltid står redo, vardag som helgdag för att vÀlvilligt hjÀlpa till med lagerfinans på ett enkelt och mycket effektivt sÀtt. Ert banbrytande sÀtt att bistå oss bilhandlare underlÀttar mycket för mig i min vardag med bilaffÀrer...
Gött att Ni finns...
”Keep up the good work”
Örjan Nordling

2021幎5月21日

5/5 På Kvalitet, MervÀrde, Professionalism, Svarstider

Teamet på Handlarfinans Àr en av få i branschen som verkligen förstår vad ordet service innebÀr. Tillmötesgående, hÀrligt humör samt en god portion av sundhet. Dem Àr fokuserade och engagerade på alla sÀtt under uppdragen, och med allt detta har dem gett oss toppen bra försÀljningsresultat med sina tjÀnster. 5 stjÀrnor till alla som jobbar dÀr!

2021幎5月19日
5぀星のうち5の評䟡

Grymt seriösa och kunniga herrar som

Grymt seriösa och kunniga herrar som besökte oss.
Vi har ett nÀra samarbete med Handlarfinans och det funkar otroligt bra med samtliga i deras ledning vilket Àven mina konkurrenter tycker!

Jag skulle rekommendera samtliga bilhandlare att samarbete med detta fantastiska gÀng oavsett vilken budget man har.
Grymt och sÀkert för bÃ¥de konsument och övriga inblandade i affÀren. SÀljaren av bilen fÃ¥r pengarna pÃ¥ kontot omgÃ¥ende innan bilen lÀmnas/skrivs över vilket Àr vÀldigt tryggt✅

2021幎5月5日
5぀星のうち3の評䟡

JÀttebra portal och jÀtte lÀtt att

JÀttebra portal och jÀtte lÀtt att anvÀnda, smidigt att lÀgga upp affÀrer. Men kundtjÀnsten kunde ha varit lite bÀttre, vÀldigt på hoppiga och visar inte förståelse. och om man har frågor angående fakturor eller betalningar så hÀnvisar dom alltid att man skall kontakta faktura leverantören sjÀlv. Skall ni sÀga upp avtalet eller jobba med någon annan finansbolag så kommer dom lÀgga på 0,5% på alla aktuella affÀrer och det tolkas som någon typ av "straff" på ett indirekt sÀtt.

2021幎4月22日
Handlarfinans ロゎ

Handlarfinans からの回答

Hej
Först och frÀmst - vÀldigt kul att höra att du gillar vår portal :)

Ang. din upplevelse med vår kundtjÀnst Àr det såklart olyckligt, då vi sÀtter stort vÀrde i att vara lÀttillgÀngliga och hjÀlpsamma. Vi kommer se över våra rutiner och se till att liknande situationer inte uppstår igen.

Med vÀnlig hÀlsning,
Handlarfinans

5぀星のうち5の評䟡

Tack vare Handlarfinans så har mitt

Tack vare Handlarfinans sÃ¥ har mitt företag nu tagit sig till en helt ny nivÃ¥. Vi kan tack vare HF köpa in nyare frÀschare bilar med mindre pÃ¥kostnader och risker som mÃ¥nga Àldre bilar kan utgöra. Vi kan Àven erbjuda ett bredare utbud i bilhallen och pÃ¥ sÃ¥ vis Àven omsÀtta mer och sÃ¥ledes fÃ¥ en högre vinst. Tack vare HF slipper vi tacka nej till en bra affÀr pga likviditetsbrist. HF teamet Àr verkligen guld vÀrda med bemötande och support i vÀrldsklass 👌 Rekommenderas starkt!

Mvh
Fredrik Salmons
Fordonsförmedlarna i Dalarna AB

2020幎9月16日

Revolutionerande för bilhandeln!

Hade lÀnge undrat varför det inte fanns någon lagerfinansiering åt bilhandlare med just bilarna som sÀkerhet nÀr slutkunden kan finansiera sitt bilköp så. I början av 2019 började jag leta efter det och dök då på Handlarfinans som då var nya på detta. Kontaktade dem direkt och tack vare dem har vi kunnat ha ett större lager med nyare bilar och Àndå binda mindre eget kapital. Vidare Àr de otroligt bra att samarbeta med då de verkligen förstår branschen. Så Handlarfinans rekommenderas STARKT!!!

2020幎7月23日
5぀星のうち5の評䟡

Efter att ha testat er nya kundportal

Efter att ha testat er nya kundportal "Acceleratorn" så går affÀrer nu Ànnu smidigare Àn jag trodde var möjligt!
Sedan ni kom in i bilden har vi mångdubblat vår vinst och det Àr en stor trygghet att veta att ni Àr tillgÀngliga, alla tider på dygnet.
Vi har gjort hundratals affÀrer tillsammans och vi ser fram emot många fler, ni Àr grymma ❀

2020幎7月14日

Skånes bilhall

Handlarfinans visar alltid ett stort intresse och engagemang för mig som kund. De Àr tillgÀngliga 24/7 och de Àr alltid redo att hjÀlpa till med din nÀsta affÀr. Detta ger oss en enorm trygghet.
Innan vi började samarbeta med Handlarfinans har vi många gånger behövt tacka nej till bra affÀrer pga av likviditetsbrist.
Idag Àr det omvÀnt, vi får chansen att göra grymma affÀrer tack vare er - alltid snabbt, smidigt och enkelt. Detta Àr bara början, TACK!

2020幎7月10日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス