Vi var kunder hos dem i 3 Ã¥r och gjorde mÃ¥nga affÀrer med deras hjÀlp. DÃ¥ transaktionerna till kunderna tog ibland flera timmar gjorde att vi tappade affÀrer. Vi hade inget samarbete pÃ¥ 3mÃ¥n, sedan vi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Handlarfinans ett bra företag men har sina nackdel! Förra Ã¥ret deras service var pÃ¥ topp men i Ã¥r 2022 lite sÀmre ! De hÃ¥ller inte sig till avtalet man har skrivit med de till 100% , tycker det À... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
JÀttebra portal och jÀtte lÀtt att anvÀnda, smidigt att lÀgga upp affÀrer. Men kundtjÀnsten kunde ha varit lite bÀttre, vÀldigt pÃ¥ hoppiga och visar inte förstÃ¥else. och om man har frÃ¥gor angÃ¥ende fak... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Handlarfinans tar kreditupplysning på mig & min kollega som privatperson samt vårat företag, vi har aldrig någonsin varit i kontakt med dom innan.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Handlarfinans erbjuder lagerfinansiering och inköpsmöjligheter för fordonshandlare i hela Norden. Genom att bli kund hos oss kan du göra fler och bÀttre affÀrer â och med det ta din verksamhet till nÀsta nivÃ¥.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag Àr otroligt nöjd med HandlarfinansâŠ
Jag Àr otroligt nöjd med Handlarfinans killarna gör ett fantastiskt jobb och allt går vÀldigt smidigt och ALDRIG några konstigheter. De pratar i klarspråk och allt Àr korrekt.
jag ska rösta på Axel Nordblom som vår nya statsminister :D han lÀr få ekonomin att gå runt
MÃ¥ste vara ett av Sveriges bÀstaâŠ
Måste vara ett av Sveriges bÀsta företag! Tack vare Handlarfinans har vi kunnat öka vårat varulager samt fått in nyare frÀschare bilar med bÀttre marginal. Det jag gillar mest med Handlarfinans Àr att det Àr enkelt samt smidigt! Tack för att ni finns! Mvh Samuel
VÀldigt enkla och smidiga att samarbetaâŠ
VÀldigt enkla och smidiga att samarbeta med!
Handlarfinans Àr en affÀrspartner som gett oss möjlighet att vÀxa i en snabbare takt Àn vad som annars vore möjligt.
Vi kan varmt rekommendera Handlarfinans!
Grym Accelerator
Riktigt imponerad av Handlarfinans Accelerator! Snabbt och smidigt system. Nu har jag Ànnu mer tid till att göra bra affÀrer!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹