Hansen Butik レビュヌ 52

TrustScore 5段階評䟡の1.5

1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Fup og svindel. FÞrst giver de udtryk for det er en dansk firma og nÃ¥r du gÃ¥r ind pÃ¥ deres side er det er hollandsk firma som henter deres varer i Kina. Da jeg oplever dette kan ikke fÃ¥ lov til at a... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hansen-Butik Århus udgiver sig for at mÃ¥ lukke butikken og holder lukningssalg. Jeg troede varerne ville blive sendt fra Danmark men fÃ¥r en trackingseddel fra Kina! Bestilte 4 varer i hÞr men mo... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

FUPfirma 😡 ! Et sÃ¥kaldt trovÊrdigt foto af dansk midaldrende par uden for en dansk butik. Grundet ophÞrsudsalg der kÞbte jeg to par sko, angiveligt hÃ¥ndforarbejdede i DK- hos Hansen-butik. De kom... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

FUP firma og polyester-tÞj. Bestilte et par overalls bukser, som pÃ¥ ingen mÃ¥de ligner billedet. Blev opmÊrksom da jeg fik ordrebekrÊftelsen og tjekkede trustpilot- prÞvede at annullere, men det ska... もっず芋る

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fup firma

Fup firma
De sÊgler en vare nedsat og når vare leveres er hverken kvalitet el. udsent som på billedet.
Ønskrs at sende det retur koster det 45 $ at sende retur. Blev så tilbudt at få 10% af prisen tilbage og jeg kunne beholde vare. Efter skriveri frem og tilbage kunne jeg få 15 % retur.
De skriver det er et firma i Århus men varen skal sendt til asien da der er deres lager.

2025幎8月11日

Fup og fidus

Fup og fidus.
DÃ¥rlig Kina kvalitet!
Lad vÊr med at kÞbe.

PrÞv at lave en indsigelse via jeres bank, hvis de ikke vil udlevere en returadresse.

2025幎8月19日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg hoppede desvÊrre i samme fÊlde som

Jeg hoppede desvÊrre i samme fÊlde som jeg kan se andre har gjort. Jeg har anmeldt det til politiet desvÊrre har politiet meldt tilbage og skrevet at det er en udenlandsk hjemmeside og det kan ikke handle på anmeldelsen da det ikke er i Danmark. Er dybt rystet over at modtage pakken som indeholder nogle overordnet som ligner at vÊre syet af et to årige barn.. troede faktisk at når man anmeldte en hjemmeside som er fake er politiet samarbejde med udlandet så i bund og grund kan de bare fortsÊtte med at svindle og bedragen uden at blive retsforfulgt. VedlÊgger 4 andre hjemmesider som også er falske

rosendal-kobenhavn.dk

signe-kobenhavn.dk

callie-fashion.com

moeller-odense.dk

2025幎8月18日

Svindel

Der er ikke noget sÞdt par, der skal lukke sin butik i Aarhus. Der bliver lovet gode hÞr produkter, men man modtager, efter lang tid, syntetiske varer fra Kina. Det ligner klovnetÞj, og er overhovedet ikke som beskrevet på hjemmesiden desvÊrre.
Vil råde folk til at holde sig vÊk - med mindre de skal vÊre klovn til fastelavn - men så skal I bestille nu, hvis I skal nå at modtage det.
Joke tilside - hold jer vÊk!

2025幎7月16日

Ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner

Ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner. Syntes om hjemmesiden og udvalget og bestilte 2 hÞrskjorter med print, fik efter flere ugers ventetid 2 syntetiske skjorter fra Kina, og - desvÊrre - fÞrst der slog det mig at tjekke Trustpilot. Klagede med det samme og forlangte, som de skriver pÃ¥ hjemmesiden, 100% refundering inden 30 dage. Jeg blev spist af med 30% refusion, pga bÊredygtig transport, og efter flere mailkorrespondancer er der stadig ikke kommet penge min vej, og nu er firmaet pudsigt nok afhÊndet til anden ejer, som ikke kan finde aftalen i systemet. KÊmpe fup hjemmeside!

2025幎7月2日
5぀星のうち1の評䟡

Fup og dårlig kvalitet og service

En butik der udgiver sig for at vÊre i Århus, men ventede smÃ¥ 3 uger inden min ordre kom og da jeg endelig modtog den var det slet ikke som pÃ¥ billedet og en ringe tÞj kvalitet. Kan se min pakke er sendt fra Asien og hvis jeg vil returnere den skal jeg selv betale for at fÃ¥ den sendt til Asien igen. SÃ¥ min opfordring er kÞb ikke ved dem. Jeg tror bare jeg opgiver at for mine penge retur og ender med at smider tÞjet ud.

2025幎8月11日

KÊmpe scam

KÊmpe scam. Jeg har i lÊngere tid overvejet en buksedragt fra deres hjemmeside. Men jeg blev da klogere. Et hurtig Google herfra og vupti så kan man da se det er til overpriser.

2025幎8月10日

Fupside

Denne side er en fupside, hvor pengene bliver trukket fÞr bestillingerne er sendt og der er flere uger levering fra “Århus” til en by pÃ¥ SjÊlland. Jeg har anmeldt deres side til fb, som bekrÊftiger og de bÞr have slette deres side pÃ¥ fb. Ih hvor trÊls.

2025幎8月10日

Jeg har aldrig fået min varer 🙄

Jeg har aldrig fået min varer 🙄
Det er efterhÃ¥nden 14 dage siden, jeg lagde min ordre og den er ikke kommet frem endnu. Hansen butik skulle forestille at ligge i Århus, og jeg bor selv 30 minutter derfra, sÃ¥ jeg burde have modtaget min ordre for lÊngst.
Fup fup fup

2025幎7月31日
5぀星のうち1の評䟡

Fup side - kÞb ikke herfra

Fup side!
TÞjet er fra Asien og ringe kvalitet.
Hvis man skal returnere, skal det sendes retur til deres lager i Asien?! Hvorfor hvis det er syet/lavet i DK???
ForsÞgte at annullere ordren 11 min efter afgivelse, Fik mailsvar om at man kun kunne annullere 10 min efter ordren var lavet!!!
Afgav ordre 25/7 og har stadig ikke modtaget pakke. (d.d. er 8/8-25 og den står som vÊrende i transit!)
Fup fup fup - kÞb ikke herfra!

2025幎7月25日

Plagiatkjoler fra Kina

Jeg har i dag modtaget 2 stk. kludekjoler, materialet af tvilvsom oprindelse fra Hansen Butik i Århus? Butikken er desvÊrre lukket, sÃ¥ henvendelse umulig, meget smart!
Kjolerne er simpelthen "utroligt grimme". Den ene med broderi, her kan jeg ikke se et eneste broderet sting, men nogle grimme blomsterprints den anden med striber og farver, der ikke er identiske med de på fotografierne viste.
Jeg studsede over den lange leveringstid og tÊnke, fup. OK, de kom sÃ¥ fra Kina og ikke fra Århus.
Jeg håber, at jeg kan donere kjolerne til en eller anden velgÞrende instans, hvis de da vil ha' dem? for jeg vil ikke.
Og sidst men ikke mindst, husk altid at lÊse anmeldelserne her fÞr evt. kÞb, det glemte jeg desvÊrre.
Lisbeth Bx.

2025幎8月6日

Snyd og Bedrag

Snyd og Bedrag. BehÞver vist ikke skrive meget merer. Alle i andre har kommenteret. FÞj f. den lede og sikker noget bras man har modtaget. Syntes egentligt jeg brugte meget tid på at undersÞge, men må tilstå jeg ikke har vÊret grundig nok ;(

2025幎8月6日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ