Vi kan varmt anbefale flyttefirma Hanzen, Christoffer & Mads, samt sekretÊr Anne pÃ¥ kontoret. Yderst fleksible og fantastisk energiske ift flytning og fremfor alt respekt omkring ens indbo. Omen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan varmt anbefales! âïž Flytning fra Amager til Frederiksberg. Vi havde en problemfri flytning fra start til slut i juli mdr. Teamet var venlige, effektive og var forsigtige med alle vores ting. Ko... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De var super sÞde! Vi lavede en videogennemgang af huset inden aftalen og fik en fast pris. Da de kom var de super sÞde og venlige. Der var tryk pÃ¥, og alt blev behandlet pÊnt. Jeg har prÞvet a... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Professionelle flytninger med fokus pÃ¥ kvalitet og tryghed Hos Hanzen ApS gÞr vi en dyd ud af at levere professionelle flyttelÞsninger, hvor kvalitet, pÃ¥lidelighed og kundetilfredshed er i centrum. Uanset om du skal flytte privat eller erhverv, stÃ¥r vores erfarne team klar til at sikre en tryg og effektiv flytning â altid med fokus pÃ¥ dine behov. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ god kommunikation, punktlighed og respekt for dine ejendele. Vores mÃ¥l er at gÞre din flytning sÃ¥ nem og bekymringsfri som muligt. Vi er stolte af den tillid, vores kunder viser os â og vi arbejder hver dag for at leve op til den.
Postparken 12, 2770, Kastrup, ãã³ããŒã¯
- info@hanzenaps.dk
- hanzenaps.dk
Bedre flyttefirma findes ikke
Jeg fik flyttet mine ting af hanzen flyt, og det var den bedste oplevelse. De to sÞdeste gutter stillede op punktligt til tiden, og flÞj afsted med tingene. Der var afsat to timer, og de var fÊrdige fÞr tid. Udelukkende god service og godt humÞr. KÊmpe anbefaling!
Hurtige og dygtige
De var super sÞde! Vi lavede en videogennemgang af huset inden aftalen og fik en fast pris. Da de kom var de super sÞde og venlige. Der var tryk på, og alt blev behandlet pÊnt.
Jeg har prÞvet andre flyttefolk, der var langsommere og kostede mere, til fÊrre ting. Så min kone og jeg var virkelig glade og tilfredse.
Jeg er allerede i kontakt med dem igen, omkring en flytning af nogle andre ting. Og jeg vil klart bruge dem igen fremover.
Meget varme anbefalinger herfra!
2. Gang med en fantastisk oplevelse
Det er 2. Gang jeg vÊlger Hanzenaps til at flytte for mig og som altid, så skuffer de ALDRIG.
De mest venlige, sjove, hjÊlpsomme og effektive flyttemÊnd man kunne Þnske sig.
De er så serviceminded og hjÊlper med det hele og selv hvis man har lavet en fejl med enten at glemme at skille noget helt ad eller har glemt at oplyse om noget der skulle flyttes, så er de bare klar til at hjÊlpe.
Denne gang skulle der flyttes fra en 3. Sal med elevator til en 3. Sal uden elevator og hold da op, de var vanvittige hurtige, til at få flyttet tingene op på 3. Sal selvom der ingen elevator var.
De bliver anbefalet til alle jeg kender.
Mega god flyttepris for en virkelig fantastisk service!

Hanzen ããã®åç
Vi havde en super fin flytning medâŠ
Vi havde en super fin flytning med Hanzen. Kommunikationen var god og hurtig. Der opstod et par problemer op til flytning, men alt blev lÞst hurtigt og smertefrit.
På selve dagen for flytning landede de til aftalt tid og med god energi. Flytningen blev overstået nemt og godt i lÞbet af 6-7 timer. Vi var glade og prisen var sÊrdeles konkurrencedygtig ift andre tilbud. Jeg ville bruge dem til enhver tid igen. Anbefaling herfra.

Anbefaler 100 %
HansenFlyt gjorde det virkelig til en nem og positiv oplevelse, at skulle flytte fra lejlighed i byen til hus på landet. Kom til tiden, knoklede igennem, var hyggeligt selskab undervejs og til en fin pris. Tak!

Hanzen ããã®åç
Hanzen Flyt gjorde min flytning lettere
Jeg har netop brugt Hanzen Flyt, og jeg har intet kritik. Lige fra fÞrste kontakt har de vÊret hjÊlpsomme og forstående.
På flyttedagen var de professionelle, rolige og arbejdede hårdt i al tiden, selvom jeg havde valgt en timepris (og tiden de regnede med, at flytningen ville tage passede også). De passede på mine ting, og der skete intet med dem. Sårbare overflader blev pakket ind i plastik, og bilen blev pakket forsvarligt.
Chris, der styrede flytningen, skilte endda mit IKEA Pax-skab og samlede det igen på min nye adresse, så jeg slap for at kÞbe et nyt og jeg sparede derfor en god slat penge.
Efter flytningen blev kasserne hentet, da jeg var klar til det og med kun to dages varsel.
Alt i alt en god oplevelse, og jeg vil ikke tÞve med at anbefale dem!

Hanzen ããã®åç
Tak til Chris for virkelig godâŠ
Tak til Chris for virkelig god behandling og service. TilgÊngelig, tilregnelig og venlig. Fleksibel med udlån og afhentning af flyttekasser. Punktlig og ordentlig omkring flytningen. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Mange anbefalinger herfra.

Professionelle og imÞdekommende
Venlige, kompetente og imÞdekommende flyttemÊnd der med stor overbevisning flyttede vores klaver fra 3. sal i en ejendom til 5. sal i en anden. Faktisk var de så gode og professionelle, at vi aldrig vil bruge andre i fremtiden.
Tak!

Great service
Great Service and very fast working guys. It was a true pleasure using this company. They were very flexible and fast working. Would recommend these anytime. Took great care of all our things.
Super service!
Vi flyttede i dag fra en lejlighed på 3sal til hus. Super service og fleksibilitet. Super venlige også. Der blev også passet godt på tingene. Vil varmt anbefale Hanzen til flytning og vil bruge dem igen hvis noget skulle flyttes igen.
Mvh
Monika

Hanzen ããã®åç
Det er anden gang Hanzen hjÊlper os medâŠ
Det er anden gang Hanzen hjÊlper os med en flytning, denne gang fra en lejlighed på 3 til en stuelejlighed i nÊrheden.
Hanzen leverede hÞjt serviceniveau, smil og prÊcision. Vi fÞlte at vores ting var i bedste hÊnder.
Bruger dem gerne igen

Dejlig effektiv flytning
Dejlig effektiv flytning af vaskemaskine og tÞrretumbler, yderst behagelige fyre der kom og hurtige. Ikke sidste gang de bliver brugt.

Hanzen ããã®åç
Supergod flytning med Hanzen ApS.
Supergod flytning med Hanzen ApS.
Chris og Philip var superflinke og effektive og gik lige det ekstra for god service.
Endda til en meget konkurrencedygtig pris.
Jeg vil til enhver tid anbefale Hanzen ApS til alle der har brug for flyttehjÊlp.

Effektive!
Mega flinke, meget effektive og virkelig stÊrke gutter! Prisen var god, og jeg fik også lige hjÊlp til at samle spisebordet. Varm anbefaling herfra.

Kan varmt anbefale Hanzen flyt
Kan varmt anbefale Hanzen flyt. Chris har vÊret super imÞdekommende og hjÊlpsom hele vejen igennem. Dertil klarede de flytningen til bravour.

Varmeste anbefalinger
Vi brugte Hanzen til vores flytning fra Ãsterbro til Nordvest. Vi fandt dem via flyttetilbud.dk og valgte dem, da de havde den bedste pris.
Rigtig god oplevelse, og alt forlÞb problemfrit. De var hurtige, effektive, sÞde og meget profesionelle!
Kan varmt anbefales :-)
Vi kan varmt anbefale flyttefirmaâŠ
Vi kan varmt anbefale flyttefirma Hanzen, Christoffer & Mads, samt sekretÊr Anne på kontoret.
Omend der var tale om en mindre flytning, så var der mange tunge lÞft og sager som skulle flyttes fra A- til Z.
MEGET rimelig pris. Udlån af flyttekasser blev leveret & afhentet efter aftale.
SÃ¥ alt i alt en dejlig og ustresset flytning

Bedste flyttefirma
Bedste flyttefirma! Faktisk så gode at jeg har benyttet dem under begge mine flytninger, og skulle der komme en 3. så bliver de bestilt igen

Kan varmt anbefales âïž
Kan varmt anbefales! âïž
Flytning fra Amager til Frederiksberg. Vi havde en problemfri flytning fra start til slut i juli mdr. Teamet var venlige, effektive og var forsigtige med alle vores ting. Kommunikationen var derudover klar og tydelig hele vejen igennem og der var ingen skjulte overraskelser!
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger og vil helt sikkert bruge Hanzen igen, hvis vi skal flytte i fremtiden ð€©

Hanzen ããã®åç
Chris og hans to kollegaer gjorde etâŠ
Chris og hans to kollegaer gjorde et fremragende arbejde. De tog hånd om at passe på mÞblerne og kasserne, men tog samtidig godt fra, så flytningen var hurtigt overstået.