Fick jÀttefin hjÀlp av Lykke pÃ¥ kundsupporten. Hon gav oss vouchers för att spela nÀsta runda gratis, efter att ha haft en otur med vÀdret och vattenfyllda greener nÀr vi var dÀr senast. Superbra nivÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En helt klart godkÀnd golfanlÀggning med grym Range och grym personal! Chattat med Lykke om alla möjliga frågor och har fått snabb och vÀldigt bra hjÀlp.
Jag Àr sÃ¥ imponerad och tacksam för all hjÀlp och tÃ¥lamod jag har fÃ¥tt frÃ¥n Lykke Andren pÃ¥ Happy Golfer. Jag tror hon kan gÃ¥ pÃ¥ vatten. Till slut löste hon alla problem. Stort Tack till Lykke och Ha... ãã£ãšèŠã
Jag brukar kolla mina konton ibland i början pÃ¥ Ã¥ret. För att se om det Àr nÃ¥gra konstiga dragningar. Bokklubbar och tidningar som man inte lÀser etc SÃ¥g dÃ¥ att jag hade 2 dragningar frÃ¥n HappyGolfer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
På happygolfer.se sÀljer vi Sveriges mest prisvÀrda medlemskap. Vi har alternativ både för dig som spelar ofta och sÀllan. Dessutom fysiska och online-baserade golfkurser för nybörjare!
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- happygolfer.se
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Lite rörigt med hur man gjorde efterâŠ
Lite rörigt med hur man gjorde efter fadderrundan men annars var det grymt
LÀtt och snabb process
Mycket trevligt och prisvÀrt
Mycket trevligt och hÀrligt att ha två banor att vÀlja mellan. Att det inte Àr fem stjÀrnor beror på att det för en ny medlem kan vara svårt att snabbt se vart nÀsta hål Àr och att det Àr plastmattor i olika kvalitet på utslagen. Men... till detta pris Àr det helt överkomligt. Så egentligen en femma. Personalen Àr supertrevlig. Jag gillar sjÀlvserveringen av kokt korv
Allt har gått vÀldigt smidigt hittills
Allt har gått vÀldigt smidigt hittills. Ska snart komma igång för fullt.
Snabb och bra återkoppling.
Bra instuktionsfilmer
Bra information
Snabbt smidigt

Happy Golfer ããã®åç
Snabbt aktiverat Golf-ID, bra support
Fick omedelbar hjÀlp med att aktivera mitt Golf-ID som strulade. Bra chat-support som löste det på några minuter.
En ni inte lite vÀl målkåta nu !!??
En ni inte lite vÀl målkåta nu !!??
Har precis blivit medlemm!
Så jag bara betalat och de kÀnns la som en svag trea
Så nu behöver ni inte liggapå mer!!
Enkel och lÀttillgÀngligt medlemskapâŠ
Enkel och lÀttillgÀngligt medlemskap för "sÀllangolfspelare".
Var ett smidigt o billigt sÀtt att göraâŠ
Var ett smidigt o billigt sÀtt att göra om man inte skaffat nÃ¥t medlemskap för i Ã¥r , o kÀnner suget att gÃ¥ ut nÃ¥n runda innan de stÀnger för sÀsongen ð
Billigt och bar erbjudanden efter manâŠ
Billigt och bar erbjudanden efter man har blivit medlem till exempel
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹