Een aantal slaaptunnels besteld voor onze leefgroep. Voor een aantal kinderen was dit heel helpend. Vervolgens 2 happy boats besteld. Die gingen jammer genoeg snel plat. Dit probleem gemeld en snel... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Nadat ik ondertussen al 2 maanden geleden mijn retour heb aangemeld en verschillende keren heb gemaild, heb ik nergens een reactie op ontvangen. Al eerder een review achter gelaten waar dan gezegd wor... もっと見る
Duidelijk website, vlot besteld maar ook heel snel geleverd! Dochter heeft deze nu een weekje uitgetest en heel erg tevreden van! We hebben voor thuis de 2p aangekocht met de actie 1+1 en gaan nu de 1... もっと見る
We hadden eerder al een slaaptunnel besteld en merkten dat onze kinderen daardoor beter slapen, dus onze verwachtingen waren best hoog. Voor de Happyboat hadden we gehoopt dat hij wat meer 'druk' zo... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij geloven dat zelfontwikkeling van geest, lichaam en geluk bij kinderen de sleutel is om hun volledige potentieel te realiseren. Onze missie is om elk kind op de planeet in staat te stellen meer te bereiken door middel van zelfontwikkeling.
連絡先
ネガティブなレビューの 85%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Nieuw bed met andere afmetingen
Nieuw bed met andere afmetingen. Maar wel een slaaptunnel moest erbij. Zoonlief vind het heerlijk en kan snacht ook niet zijn dekens aftrappen ( waardoor hij van de kou wakker zou worden en op ziek gaan naar z'n warme moeder!)

Bestelling nooit ontvangen
Bestelling nooit ontvangen, op de eerste mail kreeg ik reactie dat ze het druk hadden. Daarna nooit meer reactie gekregen. Hier niet bestellen dus!

HappyKido からの回答
Geen goede ervaring.. maar opgelost.
Geen goede ervaring.
Na lang nagedacht te hebben om deze slaaptunnels te bestellen, toch overstag gegaan. Mijn dochter slaapt in een eenpersoonsbed. Dan ga je uit van een 90x200 bed. Item ontvangen (na meerdere dagen dan wat beloofd is!) dan nemen we voor lief want het items is binnen. Na het om haar matras te hebben gedaan dacht ik het hoort zo?? Het zit ontzettend los en niet aangesloten zoals verwacht.
Aangezien het zo los zit geeft het niks tot helemaal geen druk op haar.
Een foto gemaild en dan word doodleuk verteld dat hetgeen wat ik heb besteld (voor eenpersoonsbed). Breder valt en ik het peuterbed had moeten bestellen.
Hoe raar is dat? Mijn kind slaapt in een eenpersoonsbed. Dan neem je toch aan dat je dat moet bestellen?!.. maar die zijn dus te groot?? Raar verhaal als je het mij vraagt.
Geen reacties meer op mijn mails. Hier zit ik dan met 2 dure slaaptunnels die te groot zijn voor haar bed.. als je het mij vraagt een hele slechte zaak. Je gaat ervan uit dat je een goede keuze heb gemaakt qua bestelling omdat je hebt gekozen op het formaat van een ‘eenpersoons’ bed.
Ik wacht nog steeds op een oplossing.. maar ben er bang voor..
Dus voor nu. Geen aanrader!!
Uiteindelijk via wat lastiger mailcontact met korting nieuwe kunnen bestellen. Helaas de niet passende niet retour kunnen doen ivm verpakking..

Bestel hier niet!
Na ruim 2 weken en meerdere mails geen producten ontvangen. Het is dat er een ster gegeven moet worden maar dit is het niet waard! Laatste keer dat ik hier wat bestel.

HappyKido からの回答
Toch nog een passende oplossing
het heeft even geduurd, maar gelukkig hebben we alsnog onze slaaptunnel mogen ontvangen, heel fijn

HappyKido からの回答
Kindje met slaapproblemen owv syndroom
Kindje met slaapproblemen owv syndroom. Ze is gek van haar nieuwe roze slaaptunnel. Ik heb de indruk dat het haar meer rust geeft. Getest en goedgekeurd dus 👍🏻

Happykiddo boot
Happykiddo boot besteld voor onze zoon.
Levering duurde even, maar werd goed op de hoogte gehouden via mail.
Zoonlief is er erg blij mee. Makkelijk op te blazen en leeg te laten lopen
Het bied hem veel rust als hij heerlijk in de boot ligt. We hopen er lang plezier van te hebben

kwalitatieve producten
Goede kwalitatieve producten.
De levering liet wat zich op zich wachten, maar de klantendienst reageerde snel en was heel behulpzaam.

HappyKido からの回答
Super product en super service!
Er was een actie voor een gratis bodysock bij aankoop van een slaaptunnel. Lukte me niet die toe te voegen. Klantenservice gehaald en kreeg alsnog de bodysock opgestuurd! Super service!
En dan de producten zelf. Superblij met de slaaptunnrls. Hadden ze al in het peuterbed. Zoon nu over naar een groot bed en ze hiervoor ook besteld. Hij slaapt er zo veel beter door!

HappyKido からの回答
Na verschillende mails te versturen om…
Na verschillende mails te versturen om het product van slaaptunnels te retourneren kreeg ik nog steed geen antwoord. Iemand een idee van het retouradres?
De slaaptunnels zijn niet wat het moet zijn vandaar dat we willen retourneren.
Ondertussen mailden ik jullie opnieuw. Maar ook dat zal weer niet ‘aangekomen’ zijn?

HappyKido からの回答
Product nog steeds niet ontvangen…
Product nog steeds niet ontvangen ondanks de belofte het binnen 2 werkdagen in huis te hebben. Het pakketje wat ik via ali expres 2 dagen later heb besteld wordt morgen geleverd en van Happy kido heb ik nog steeds geen track and trace ontvangen.
Inmiddels de producten ontvangen (9 werkdagen na bestelling) de producten zelf zijn goed, comfortabel en de kinderen vinden ze fijn.

Top uitvinding.
Goed geholpen, het lukte mij in eerste instantie niet op de beige slaaptunnels in het mandje te krijgen. Dit door jullie gedaan, met een mooie 1+1 actie. Merk ook dat mijn dochter van 4 hier enorm baat bij heeft. Ze is hoogsensitief, en slaapt sinds het gebruik hier van beter en is ook sneller in slaap.

Boat
We hadden de boat met Sinterklaas gegeven, maar helaas was deze snel lek. Zelf geplakt, maar toch weer kapot. Kosteloos een nieuwe boat gekregen, dat vind ik goede service!

HappyKido からの回答
Sleeping well in my sleep tunnel (in Germany)
I like my new sleep tunnel a lot. It’s calming. I don’t always sleep under it the whole night every night, but use it when reading in bed before sleep and it‘s relaxing. It still smells a little like new fabric after the first wash (better than strong smell when opening it though), hopefully it will get better with another wash.
Shipping to Germany was very fast, thank you! I was glad to find alternative to Amazon that ships here.
Another feedback: I feel like there was a lot of packaging. I will re-use the bags the sheets came in, but I didn’t need them inside another plastic carry sack. I will try to find another use, but it would be better for the environment without.

Heel slechte service
Heel slechte service. Als je echt een probleem hebt reageren ze gewoon niet. Als je belt nemen ze niet op en op mails stoppen ze gewoon met reageren.
Zeker niet bij bestellen.

HappyKido からの回答
Mijn kids vinden het heerlijk!
Mijn kids vinden het heerlijk! Ik maak de banaan met gecrushed ijs met volle melk en een verse banaan in de blender. Het lijkt dan net een milkshake. Zo ook met de aardbei variant en diepvries fruit. Hebben ze meteen wat fruit binnen! Net weer 6 potten besteld!
Heel erg blij mee!

Geen aanrader
Ik heb twee slaaptunnels besteld voor een twijfelaarbed. Op de website werd aangegeven; vandaag besteld, morgen in huis. Ik heb bijna een week moeten wachten voordat de bestelling in huis was. Nu is dat op zich geen probleem, maar bij binnenkomst bleek dat de slaaptunnel helemaal niet past. Inmiddels heb ik al 4 keer een mail gestuurd, geprobeerd te chatten, een opmerking via de site ingestuurd en nu na een week krijg ik een algemene mail dat het erg druk is en weet ik nog steeds niet hoe ik mijn producten kan terugsturen. Er zit een linkje in de mail naar een formulier dat je zou bij moeten voegen en deze link werkt niet. Op de site kan ik er niets over vinden. Ik heb er eerlijk gezegd ook weinig vertrouwen in dat ik mijn geld weer terugkrijg. Ik vind het jammer dat ik nu hier mijn verhaal moet doen en er niet gewoon netjes gereageerd is op mijn mails. Of, nog beter: zet gewoon op de website hoe er geretourneerd kan worden. Een telefoonnummer is ook absoluut onvindbaar. Ik zou zeker niet aanraden om hier een bestelling te plaatsen en nog even verder zoeken naar een bedrijf die wel netjes zijn/haar klanten te woord kan staan.
Update: inmiddels een e-mail ontvangen met een formulier dat ik in kan vullen om de slaaptunnels terug te sturen.

HappyKido からの回答
Goede service en fijn product
Net nadat ik mijn bestelling in de avond had geplaatst en betaald zag ik dat de korting niet goed was verrrekend. Een mailtje gestuurd en de volgende dag al reactie dat het te veel betaalde bedrag was teruggestort. Echt top!
En het product is super.
Onze zoon van 8 kroop regelmatig onder zijn matrashoes voor geborgenheid om tot rust te komen. Sinds hij de slaaptunnel heeft, is dit niet meer voorgekomen. Ook komt hij zijn bed niet meer uit. Ook onze zoon van 6 is er blij mee.
Ook met de body sock zijn we erg blij. Na een drukke dag komen onze zoons helemaal tot rust in de body sock. Dit scheelt aanzienlijk in escalaties bij het naar bed gaan!
We hadden zowel de slaaptunnel als de body sock eerder aan moeten schaffen, dus bij twijfel: gewoon doen.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。