Een aantal slaaptunnels besteld voor onze leefgroep. Voor een aantal kinderen was dit heel helpend. Vervolgens 2 happy boats besteld. Die gingen jammer genoeg snel plat. Dit probleem gemeld en snel... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Nadat ik ondertussen al 2 maanden geleden mijn retour heb aangemeld en verschillende keren heb gemaild, heb ik nergens een reactie op ontvangen. Al eerder een review achter gelaten waar dan gezegd wor... もっと見る
Duidelijk website, vlot besteld maar ook heel snel geleverd! Dochter heeft deze nu een weekje uitgetest en heel erg tevreden van! We hebben voor thuis de 2p aangekocht met de actie 1+1 en gaan nu de 1... もっと見る
We hadden eerder al een slaaptunnel besteld en merkten dat onze kinderen daardoor beter slapen, dus onze verwachtingen waren best hoog. Voor de Happyboat hadden we gehoopt dat hij wat meer 'druk' zo... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij geloven dat zelfontwikkeling van geest, lichaam en geluk bij kinderen de sleutel is om hun volledige potentieel te realiseren. Onze missie is om elk kind op de planeet in staat te stellen meer te bereiken door middel van zelfontwikkeling.
連絡先
ネガティブなレビューの 85%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Geen reactie van de klantenservice …
Ik bestelde twee slaaptunnels in blauw maar wilde eigenlijk beige. Mailde daarover en kreeg bericht dat het zou worden aangepast. Helaas ontving ik toch blauw. Inmiddels twee mailtjes naar de klantenservice verder en een vraag om contact en ruilen op hun fb pagina maar nog geen reactie. Ik zou dus niet weten hoe de tunnel mijn zoontje bevalt want ze zitten nog in de verpakking…
En reactie op jullie reactie: ik heb op al jullie mails gereageerd. Direct! Gewoon met een reply. Nu heb ik vier blauwe tunnels terwijl ik - dus - 2 beige wilde!!

HappyKido からの回答
Makkelijke bestelling en snelle levering
Makkelijke bestelling en snelle levering. De maat twijfelaar past precies op ons bed van 140cm breed.

Erg tevreden
Verwarring over de bestelling icm de actie.
Werd direct opgelost. En kostenloos nageleverd. Klasse!
Erg tevreden dus en ook met de slaaptunnel.

Het product is geweldig
Het product is geweldig! En heeft ons probleem opgelost van het feit dat onze zoon van bijna 3 constant wakker werd van een losse deken. Nu hij onder de slaaptunnel ligt slaapt hij weer de hele nacht door. Daarnaast hadden we een super snelle levering. Binnen 24 uur in huis!

De happy boat
Onze dochter vind de happy boat helemaal geweldig.
1 zijkant liep steeds leeg. Na contact met het bedrijf te hebben gehad sturen ze een nieuwe op. Top service!

HappyKido からの回答
Heel erg fijne slaaptunnel,waardoor ik…
Heel erg fijne slaaptunnel,waardoor ik een reserve en voor de vakantie ook alvast een een-persoons heb gekocht. Van de zomer zal ik er nog 2 kopen

Product zoals verwacht
Product zoals verwacht, mijn zoontje slaapt rustiger en dieper.
Een probleem wat zich voordeed hebben ze zonder probleem, erg prettig opgelost!

Topproduct
Topproduct. Overdag rustgevend en helpt 's avonds om sneller in slaap te vallen. Erg blij mee,daarom 2 extra tunnels besteld.

Goed opgelost!
Ik had een eenpersoons-slaaptunnel en een tweepersoons-slaaptunnel besteld. Helaas bleek de tweepersoons-slaaptunnel wat aan de slappe kant wat het hele effect te niet deed. Klantenservice nam contact met mij op. Ze hebben het zeer netjes opgelost. Ik heb alsnog de goede maat (er bleek een twijfelaarmodel te zijn) opgestuurd gekregen. Nu slaapt naast mijn zoon (autisme), ook mijn dochter (ADHD) heerlijk onder de slaaptunnel. Ze voelen zich beide 'veiliger' en lijken sneller in te kunnen slapen. Al met al een goede ervaring. Communicatie is top. De verzending is ook zeer snel. Ik ben een tevreden klant.

Leuke ervaring
Het afgelopen jaar werd onze zoon om de haverklap wakker 's nachts. Tot 5 keer per nacht. We probeerden echt alles uit: beloningssysteem, kamer ontspullen, ontstressen, zelfs medicatie, maar niets hielp.
Uiteindelijk de slaaptunnel gekocht en nu gaat hij met plezier naar bed en slaapt hij ook echt de volledige nacht door.
Wij zijn heel tevreden van de slaaptunnel. Makkelijk te wassen en heel snel droog.
Door de actie van 1+1gratis hoeft hij nooit meer zonder tunnel te slapen.

De opblaasbare boat.
De opblaasbare boat.
Zeer tevreden over de service! Ik kocht deze boat aan voor de verjaardag van ons jongste zoontje. Een tijdje voor de verjaardag (ondertussen was de retourperiode dus reeds verstreken). Korte tijd na gebruik van de boat was er een defect. Normaal gezien kon dit niet meer geretourneerd worden maar na contact met happykido, mocht ik de boat gewoon terug opsturen en kreeg ik na 2 dagen een nieuwe toegestuurd. Super tevreden van de snelheid van hun service!
Contente klant!

Mijn 2de bestelling
Mijn 2de bestelling. Mijn kids willen niet meer zonder tunnel slapen!

Blij met de slaaptunnel
Snelle levering en netjes verpakt in een meeneem tas. Eerste nachten een beetje zoeken hoe zoontje het beste toegedekt kan worden met de slaaptunnel, vooral omdat hij hoog in zijn nieuwe bed slaapt. Maar hij slaapt er inmiddels heerlijk onder en geen geroep meer dat dekbed kwijt is :) Zelfs de slaapzak is niet meer nodig voor geborgenheid. Kortom blij met het product

HappyKido からの回答
Zoontje vond het eerst spannend omdat…
Zoontje vond het eerst spannend omdat hij het gevoel had dat hij er niet uitkon maar paar x geoefend en nu slaapt hij de hele nacht door. Mag nog iets eerder maar dat komt vanzelf

HappyKido からの回答
Meer rust met de slaaptunnel!
Met de slaaptunnel slaapt mijn dochter een stuk rustiger, blijft de deken beter liggen, waardoor ze ook niet meer ‘s nachts vraagt om opnieuw ingestopt te worden. Heel fijn! Ook mijn dochter vond het vanaf het begin fijn om in haar tunnel te slapen!

Zeer tevreden
Snelle levering.De kwaliteit is beter dan verwacht. Mijn zoontje slaapt een stuk rustiger met de slaaptunnel.

Het wonder is geschied!
Het pakket werd snel verzonden, maar liet uiteindelijk toch even op zich wachten.
Eind goed al goed: de slaaptunnel meteen rond de matras van de ledikant en voor het eerst in 20 dagen ligt kleine man rustig te slapen! Ik had het misschien nog iets strakker verwacht, maar het lijkt toch zijn werk te doen. Voorlopig een zeeeeer tevreden klant!

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。