HappyKido レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Een aantal slaaptunnels besteld voor onze leefgroep. Voor een aantal kinderen was dit heel helpend. Vervolgens 2 happy boats besteld. Die gingen jammer genoeg snel plat. Dit probleem gemeld en snel... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Nadat ik ondertussen al 2 maanden geleden mijn retour heb aangemeld en verschillende keren heb gemaild, heb ik nergens een reactie op ontvangen. Al eerder een review achter gelaten waar dan gezegd wor... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Duidelijk website, vlot besteld maar ook heel snel geleverd! Dochter heeft deze nu een weekje uitgetest en heel erg tevreden van! We hebben voor thuis de 2p aangekocht met de actie 1+1 en gaan nu de 1... もっと見る

5つ星のうち4の評価

We hadden eerder al een slaaptunnel besteld en merkten dat onze kinderen daardoor beter slapen, dus onze verwachtingen waren best hoog. Voor de Happyboat hadden we gehoopt dat hij wat meer 'druk' zo... もっと見る

企業情報

1. 教材店
  2. ・
  3. 子供の店

当該企業による記述

Wij geloven dat zelfontwikkeling van geest, lichaam en geluk bij kinderen de sleutel is om hun volledige potentieel te realiseren. Onze missie is om elk kind op de planeet in staat te stellen meer te bereiken door middel van zelfontwikkeling.

連絡先

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Zeer vlotte levering

Zeer vlotte levering.
Eerste ervaring met de tunnel is positief. Al is hij toch wat te ruim voor de bedden van de kindjes. Het zou makkelijker zijn om verschillende maten te kunnen kiezen ifv dikte van de matras

2025年1月6日

HappyKido からの回答

Bedankt voor uw review en uw waardevolle feedback! 😊 Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat de eerste ervaring met de slaaptunnel positief is. We begrijpen dat de pasvorm belangrijk is en nemen uw suggestie over verschillende maten zeker mee. Dankuwel voor het delen!

5つ星のうち5の評価

Super producten en service !

Slaaptunnel werkt perfect voor mijn dochter! Geen deken meer die zoek is of niet goed ligt. Ze vindt het fantastisch om in “haar” tunnel te mogen kruipen en wil zoals ze zelf zegt niet meer zonder! Hele vriendelijke klantenservice die zelf contact met me zochten omdat er wat “klachten” waren geweest, hierbij checken ze of ik diezelfde klacht ook ervaarde zodat ze er eventueel iets aan kunnen doen! Dit was overigens niet het geval 😃

2025年1月22日

HappyKido からの回答

Wat een mooie review, bedankt voor het delen! 😊 Geweldig om te horen dat de slaaptunnel zo goed werkt voor uw dochter en dat ze er helemaal blij mee is. Wat fijn dat onze klantenservice proactief contact met u heeft opgenomen en dat u een positieve ervaring hebt gehad. We zijn blij dat alles naar wens is!

5つ星のうち5の評価

Super tevreden van de slaaptunnels

Super tevreden van de slaaptunnels! We hebben deze zowel voor mijn zoon als voor mijn dochter! Wel opletten, de blauwe kunnen wat kleur verliezen bij eerste keer wassen.

2025年1月22日

HappyKido からの回答

Wat fijn dat u zo tevreden zijn over de slaaptunnels en dat zowel uw zoon als dochter er blij mee zijn! 😊 Bedankt voor de tip over het wassen van de blauwe tunnel; dat is goed om te weten voor anderen. We zijn blij dat jullie er veel plezier van hebben!

5つ星のうち5の評価

De slaaptunnel is van sterk en rekbaar…

De slaaptunnel is van sterk en rekbaar materiaal, de levering was spoedig en kinderen zijn diepere slapers geworden.

2025年1月8日

HappyKido からの回答

Wat fijn om te horen dat de slaaptunnel goed bevalt! 😊 Geweldig dat het sterke, rekbare materiaal en de snelle levering aan uw verwachtingen voldoen én dat de kinderen nu dieper slapen. Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Goed product

Goed product! Doet z’n werk

2025年1月19日

HappyKido からの回答

Bedankt voor uw review! 😊 Fijn om te horen dat het product naar tevredenheid werkt.

Hele fijne slaaptunnels!

Fijne slaaptunnels gekocht bij HappyKido. Pas weer 2 gekocht als reserve en voor logeetjes, die de slaaptunnels ook erg fijn vinden. We waren ook erg blij met de boot. Helaas was onze poes ook erg enthousiast, wat resulteerde in een lek aan 1 kant. Maar met het bijgeleverde plaksetje was dat zo weer opgelost. In het verleden ook fijn contact gehad met de medewerkers. Denken mee over oplossingen en geven gericht advies. Wij bevelen HappyKido zeker aan!

2025年1月21日

HappyKido からの回答

Wat een mooie review, bedankt voor het delen! 😊 Geweldig dat de slaaptunnels niet alleen voor jullie kinderen, maar ook voor logeetjes een succes zijn. Fijn dat de boot zo goed in de smaak viel (zelfs bij de poes 😉) en dat het probleem eenvoudig met het plaksetje opgelost kon worden. Het is fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met onze service en advies. Dankuwel voor jullie aanbeveling!

Bevalt prima.

Bevalt prima.
Zoontje ligt minder te woelen in zijn bed.
Geen slapeloze nachten meer omdat zijn deken niet goed zit.

2025年1月19日

HappyKido からの回答

Wat fijn om te horen dat de slaaptunnel zo goed bevalt! 😊 Heerlijk dat uw zoontje rustiger slaapt en dat slapeloze nachten door een verschoven deken verleden tijd zijn. Bedankt voor het delen van uw ervaring!

5つ星のうち5の評価

Mijn zoontje heeft autisme is ook non…

Mijn zoontje heeft autisme is ook non verbaal en hij was meteen verkocht aan de slaaptunnel ! Was echt verbaasd hij kruipte er meteen onder en het geeft nu een veilig gevoel dat de stof ademend is + zijn deken blijft eindelijk goed liggen tijdens de nacht .

2024年12月17日

HappyKido からの回答

Wat een prachtig verhaal, dankuwel voor het delen! 😊 Zo fijn om te horen dat uw zoontje meteen zo enthousiast was over de slaaptunnel. Het is geweldig dat hij er zich veilig en geborgen onder voelt, en dat het ook praktisch helpt met zijn deken die blijft liggen. We zijn blij dat het een positieve impact heeft op jullie nachten!

Slaaptunnel is super

De slaaptunnel van HappyKido is een groot succes. Het kind waarvoor wij deze hebben gekocht is groot fan. Slasp heerlijk in de tunnel, geeft hem het veilige, beschermde gevoel wat hij zo hard nodig heeft.

HappyKido からの回答

Wat fijn om te horen dat de slaaptunnel zo’n groot succes is en precies biedt wat het kind nodig heeft! 😊 Het is prachtig dat hij hierdoor heerlijk slaapt en dat het hem een veilig en beschermd gevoel geeft. Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Zalige nachten

Ons zoontje slaapt eindelijk door vanaf de eerste nacht dat zijn slaaptunnel op zijn bed was geplaatst. Ik kocht deze slaaptunnel impulsief, na de zoveelste onderbroken nacht en het was de beste aankoop die ik kon wensen. Wij kochten er nadien naast de blauwe ook de beige variant van. Top product!

HappyKido からの回答

Wat geweldig om te horen dat de slaaptunnel zo goed werkt voor jullie zoontje en dat hij vanaf de eerste nacht al doorsliep! 😊 Soms is een impulsieve aankoop precies wat u nodig heeft, en we zijn blij dat het de beste keuze bleek te zijn. Heel fijn dat jullie zo tevreden zijn met zowel de blauwe als de beige variant. Bedankt voor jullie mooie feedback!

5つ星のうち5の評価

Goede nachtrust voor onze zoon.

Goede nachtrust voor onze zoon.
Hij slaapt nu al bijna 2 jaar in de slaaptunnel en wil niet anders. Met de 1+1 actie nieuwe besteld, omdat hij een groter bed krijgt. Goede kwaliteit en blijven mooi. Heel erg tevreden.

HappyKido からの回答

Wat fijn om te horen dat jullie zoon al bijna twee jaar zo goed slaapt in de slaaptunnel! 😊 Fantastisch dat hij er nog steeds zo blij mee is en dat de kwaliteit ook na lange tijd goed blijft. Veel plezier met de nieuwe slaaptunnel en zijn grotere bed! Bedankt voor het delen van jullie ervaring.

5つ星のうち5の評価

Super tevreden over de artikelen.

Super tevreden over de artikelen.
Super vriendelijke, professionele en snelle service. Zeer aangename ervaring met zowel de artikelen als de klantenservice! (Danku Fleur!)
Zeker een aanrader!

2025年1月17日

HappyKido からの回答

Wat een mooie review, dankjewel! 😊 Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met de artikelen en onze service. 💖 Bedankt voor je aanbeveling, dat waarderen we enorm!

5つ星のうち5の評価

Onze zoon slaapt veel rustiger met de…

Onze zoon slaapt veel rustiger met de Slaaptunnel. ook wordt hij niet snachts meer wakker, omdat hij zijn deken kwijt is. Ik ben blij verrast!

2025年1月16日

HappyKido からの回答

Wat een mooi resultaat! 😊 Fijn dat de slaaptunnel helpt uw zoon rustiger te laten slapen en het probleem met de deken oplost. We zijn blij dat u zo positief verrast bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring.

5つ星のうち5の評価

Onze kinderen slapen veel rustiger en…

Onze kinderen slapen veel rustiger en langer door met de Slaaptunnel. Daarnaast fijn en snel contact bij vragen.

2025年1月14日

HappyKido からの回答

Wat fijn om te horen dat de slaaptunnel zo’n positief effect heeft op de nachtrust van jullie kinderen! 😊 We zijn ook blij dat je tevreden bent over het contact en de service. Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Ideaal

Snelle service
Kinderen zijn er blij mee
Slapen heerlijk
Goede kwaliteit

2025年1月1日

HappyKido からの回答

Bedankt voor uw mooie feedback! 😊 Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle service en de kwaliteit van het product. En het allerbelangrijkste: dat de kinderen er blij mee zijn en heerlijk slapen!

5つ星のうち5の評価

Goede ervaring met de service

Ik heb de slaaptunnel gekocht met de 1 + 1 actie. Helaas vond mijn dochter de slaaptunnel die we geprobeerd hadden niet fijn. Door alle drukte was ik vergeten om op tijd een retour aanvraag te doen maar na contact te hebben opgenomen en de situatie uitgelegd te hebben kon ik alsnog de ongebruikte slaaptunnel terugsturen.

Erg fijne service en contact.

2025年1月11日

HappyKido からの回答

Bedankt voor het delen van uw ervaring! 😊 Wat jammer dat de slaaptunnel voor je dochter niet prettig bleek, maar fijn om te horen dat we u toch hebben kunnen helpen met een late retouraanvraag. We streven ernaar om altijd mee te denken en een passende oplossing te bieden. Bedankt voor uw vertrouwen en uw positieve woorden over onze service!

Top product :-)

Met de boot spelen ze echt héél veel en fijn. Alle kinderen vinden het ook echt héél leuk.
Contact gehad met de klantenservice, ook dit was een fijne ervaring. Snelle reactie en probleem na tevredenheid opgelost

2025年1月4日

HappyKido からの回答

Wat leuk om te horen dat de boot zo’n succes is bij de kinderen! 😊 Het is fantastisch dat ze er zoveel plezier aan beleven. Fijn ook dat u tevreden bent over onze klantenservice en dat het probleem snel en naar tevredenheid is opgelost. Bedankt voor uw positieve feedback!

5つ星のうち4の評価

geeft een veilig gevoel, wel iets aan de grote kant

Het geeft zeker een veilig gevoel en ze vind het lekker om er onder te liggen. Het scheelt ook een hoop gedoe met de deken waar ze anders vooral niet onder ligt. De eenpersoons valt alleen wel wat groot uit in de breedte , hierdoor is er wel minder effect. Misschien dat het voor een groter kind/ volwassene wel goed is, mijn dochter is 3.

2025年1月6日

HappyKido からの回答

Bedankt voor je feedback! 😊 Wat fijn dat uw dochter zich veilig voelt en graag onder de slaaptunnel ligt. Het is mooi om te horen dat het gedoe met de deken hiermee opgelost is.

We begrijpen dat de eenpersoonsmaat wat ruim kan zijn voor een jonger kind zoals uw dochter. We nemen je opmerking hierover mee, zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Wij Hopen dat de slaaptunnel toch een fijne oplossing blijft voor haar!

2 blije kids

Ik heb 2 slaaptunnels besteld. Deze bevallen enorm goed. 2 van de 3 kinderen liggen eronder, maar we gaan hem voor de 3e ook bestellen. Zs slapen er heerlijk onder en het geeft ze rust en ontspanning. Product was snel in huis.

2025年1月5日

HappyKido からの回答

Wat fijn om te horen dat de slaaptunnels zo goed bevallen en dat uw kinderen er heerlijk onder slapen! 😊 Het is geweldig dat ze meer rust en ontspanning ervaren. Bedankt voor uw positieve feedback en fijn dat de levering snel was. Veel succes met de tweede bestelling, en we hopen dat deze net zo goed bevalt!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。