Een aantal slaaptunnels besteld voor onze leefgroep. Voor een aantal kinderen was dit heel helpend. Vervolgens 2 happy boats besteld. Die gingen jammer genoeg snel plat. Dit probleem gemeld en snel... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Nadat ik ondertussen al 2 maanden geleden mijn retour heb aangemeld en verschillende keren heb gemaild, heb ik nergens een reactie op ontvangen. Al eerder een review achter gelaten waar dan gezegd wor... もっと見る
Duidelijk website, vlot besteld maar ook heel snel geleverd! Dochter heeft deze nu een weekje uitgetest en heel erg tevreden van! We hebben voor thuis de 2p aangekocht met de actie 1+1 en gaan nu de 1... もっと見る
We hadden eerder al een slaaptunnel besteld en merkten dat onze kinderen daardoor beter slapen, dus onze verwachtingen waren best hoog. Voor de Happyboat hadden we gehoopt dat hij wat meer 'druk' zo... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij geloven dat zelfontwikkeling van geest, lichaam en geluk bij kinderen de sleutel is om hun volledige potentieel te realiseren. Onze missie is om elk kind op de planeet in staat te stellen meer te bereiken door middel van zelfontwikkeling.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zeer vlotte levering
Zeer vlotte levering.
Eerste ervaring met de tunnel is positief. Al is hij toch wat te ruim voor de bedden van de kindjes. Het zou makkelijker zijn om verschillende maten te kunnen kiezen ifv dikte van de matras

HappyKido からの回答
Super producten en service !
Slaaptunnel werkt perfect voor mijn dochter! Geen deken meer die zoek is of niet goed ligt. Ze vindt het fantastisch om in “haar” tunnel te mogen kruipen en wil zoals ze zelf zegt niet meer zonder! Hele vriendelijke klantenservice die zelf contact met me zochten omdat er wat “klachten” waren geweest, hierbij checken ze of ik diezelfde klacht ook ervaarde zodat ze er eventueel iets aan kunnen doen! Dit was overigens niet het geval 😃

HappyKido からの回答
Super tevreden van de slaaptunnels
Super tevreden van de slaaptunnels! We hebben deze zowel voor mijn zoon als voor mijn dochter! Wel opletten, de blauwe kunnen wat kleur verliezen bij eerste keer wassen.

HappyKido からの回答
De slaaptunnel is van sterk en rekbaar…
De slaaptunnel is van sterk en rekbaar materiaal, de levering was spoedig en kinderen zijn diepere slapers geworden.

Hele fijne slaaptunnels!
Fijne slaaptunnels gekocht bij HappyKido. Pas weer 2 gekocht als reserve en voor logeetjes, die de slaaptunnels ook erg fijn vinden. We waren ook erg blij met de boot. Helaas was onze poes ook erg enthousiast, wat resulteerde in een lek aan 1 kant. Maar met het bijgeleverde plaksetje was dat zo weer opgelost. In het verleden ook fijn contact gehad met de medewerkers. Denken mee over oplossingen en geven gericht advies. Wij bevelen HappyKido zeker aan!

Bevalt prima.
Bevalt prima.
Zoontje ligt minder te woelen in zijn bed.
Geen slapeloze nachten meer omdat zijn deken niet goed zit.

HappyKido からの回答
Mijn zoontje heeft autisme is ook non…
Mijn zoontje heeft autisme is ook non verbaal en hij was meteen verkocht aan de slaaptunnel ! Was echt verbaasd hij kruipte er meteen onder en het geeft nu een veilig gevoel dat de stof ademend is + zijn deken blijft eindelijk goed liggen tijdens de nacht .

Slaaptunnel is super
De slaaptunnel van HappyKido is een groot succes. Het kind waarvoor wij deze hebben gekocht is groot fan. Slasp heerlijk in de tunnel, geeft hem het veilige, beschermde gevoel wat hij zo hard nodig heeft.

Zalige nachten
Ons zoontje slaapt eindelijk door vanaf de eerste nacht dat zijn slaaptunnel op zijn bed was geplaatst. Ik kocht deze slaaptunnel impulsief, na de zoveelste onderbroken nacht en het was de beste aankoop die ik kon wensen. Wij kochten er nadien naast de blauwe ook de beige variant van. Top product!

HappyKido からの回答
Goede nachtrust voor onze zoon.
Goede nachtrust voor onze zoon.
Hij slaapt nu al bijna 2 jaar in de slaaptunnel en wil niet anders. Met de 1+1 actie nieuwe besteld, omdat hij een groter bed krijgt. Goede kwaliteit en blijven mooi. Heel erg tevreden.

HappyKido からの回答
Super tevreden over de artikelen.
Super tevreden over de artikelen.
Super vriendelijke, professionele en snelle service. Zeer aangename ervaring met zowel de artikelen als de klantenservice! (Danku Fleur!)
Zeker een aanrader!

HappyKido からの回答
Onze zoon slaapt veel rustiger met de…
Onze zoon slaapt veel rustiger met de Slaaptunnel. ook wordt hij niet snachts meer wakker, omdat hij zijn deken kwijt is. Ik ben blij verrast!

HappyKido からの回答
Onze kinderen slapen veel rustiger en…
Onze kinderen slapen veel rustiger en langer door met de Slaaptunnel. Daarnaast fijn en snel contact bij vragen.

HappyKido からの回答
Goede ervaring met de service
Ik heb de slaaptunnel gekocht met de 1 + 1 actie. Helaas vond mijn dochter de slaaptunnel die we geprobeerd hadden niet fijn. Door alle drukte was ik vergeten om op tijd een retour aanvraag te doen maar na contact te hebben opgenomen en de situatie uitgelegd te hebben kon ik alsnog de ongebruikte slaaptunnel terugsturen.
Erg fijne service en contact.

Top product :-)
Met de boot spelen ze echt héél veel en fijn. Alle kinderen vinden het ook echt héél leuk.
Contact gehad met de klantenservice, ook dit was een fijne ervaring. Snelle reactie en probleem na tevredenheid opgelost

HappyKido からの回答
geeft een veilig gevoel, wel iets aan de grote kant
Het geeft zeker een veilig gevoel en ze vind het lekker om er onder te liggen. Het scheelt ook een hoop gedoe met de deken waar ze anders vooral niet onder ligt. De eenpersoons valt alleen wel wat groot uit in de breedte , hierdoor is er wel minder effect. Misschien dat het voor een groter kind/ volwassene wel goed is, mijn dochter is 3.

2 blije kids
Ik heb 2 slaaptunnels besteld. Deze bevallen enorm goed. 2 van de 3 kinderen liggen eronder, maar we gaan hem voor de 3e ook bestellen. Zs slapen er heerlijk onder en het geeft ze rust en ontspanning. Product was snel in huis.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。