2.4

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

19件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

En virkelig off stemning i butikken

En virkelig off stemning i butikken, som fÞltes som et showroom. Med et overtal af medarbejdere og undertal af kunder, skulle man mene at der var en anledning til kundeservice, men den eneste oplevelse jeg stod tilbage med, var at vÊre uÞnsket og overvåget. Fik af vide, at det var forbudt at prÞve en jakke i et rum med et vÊg-til-vÊg spejl monteret (???) gik mest derfra uden en lyst til at smide en Þre derinde.

2026幎3月14日

DÃ¥rlig service

Jeg var fast besluttet pÃ¥ lidt selvforkÊlelse men blev mÞdt af rigtig dÃ¥rlig service. Jeg besÞgte butikken sammen med min sÞn pÃ¥ 9 mÃ¥neder som sidder i klapvogn. Klapvognen var ikke velkommen da “vi har for mange ting der kan kan gÃ¥ til skade”. Ikke en gang blev jeg spurgt om jeg havde brug for hjÊlp eller om jeg var pÃ¥ udkig efter noget bestemt.

Jeg valgte at beholde mine penge for mig selv. Hvis man gerne vil have god service kan man blot gå over på den anden side af gaden.

2025幎12月17日
自発的なレビュヌ

Cancel orders for strange reasons and then increase prices or remove items from the site

Bad experience. My order was cancelled without asking me first, simply because I bought two sizes. The store claimed this was due to being a “small family business,” they said I can reorder but afterwards the same items were suddenly marked as “sold out.” The other item I ordered was suddenly normal price again. This is not professional or reliable — avoid.

2025幎8月25日
自発的なレビュヌ

Egentlig en fantastisk oplevelse, men ekspedienten 😳

Update:
Jeg skrev i forbindelse med denne anmeldelse også en mail til dem. I det tilfÊlde at de ikke skulle se denne anmeldelse.

jerg fulgte op på mailen, sendt til deres forretningsmail, idet jeg ikke modtog svar.

Det har jeg stadig ikke...
Må desvÊrre anse det som ligegyldighed fra deres side.

OPRINDELIG OPSLAG:
Egentlig en fantastisk oplevelse, med et supert sortiment, der er meget anderledes af hvad man ser andre steder.

Både interessant, modig og alternativt, på en nordisk minimalistisk facon.

LÊkre omgivelser og produkter
 MEN

NÃ¥r det fÞrste der bliver sagt til en, efter ca 10 minutters rundering i butikkens mange lÊkre varer, er “Du mÃ¥ ikke rykke i stoffet”, tÊnker jeg mit.

At have tÞj mellem hÊnderne, mÊrke kvaliteteten, er i min optik et must.
Her et par bukser.
Jeg, der har arbejdet professionelt med metervarer og lÊder gennem adskillige Ã¥r, tog ganske forsigtig bukserne op, men tjekker sandelig ogsÃ¥ at kvaliteten kan holde
 det er vel bÃ¥de min ret, og helt fair at gÞre, som kÞber

Synes at den mandlige ekspedient, manglede både situations fornemmelse, professionalisme, og rettidig omhu, og aflÊste situationen fuldstÊndig forkert.

Blev Êrlig talt overrumplet, og svarede blot lettere sarkastisk “Tak for tilliden” og vente om og gik..

Sidste, og også eneste gang, jeg er i butikken. En skam, for der er virkelig mange lÊkre produkter.
Men de overstråles når, igen i min optik, af en Þmanglende tillid fra ekspedienten.

En skam.
For det kunne vÊre sagt og håndteret på så mange andre, og bedre måder.

2025幎4月19日
自発的なレビュヌ

Stedet hvor kundeservice er gået på pension

Hvis du nogensinde har tÊnkt: “Hmm, gad vide hvordan det fÞles at blive behandlet som skrald af folk med navneskilte?” – sÃ¥ kig forbi HarresÞ Kolding. Det er en butik, hvor personalet ligner de er blevet tvunget pÃ¥ arbejde som straf, og deres attitude kunne fÃ¥ selv en sten til at fÞle sig uvelkommen.

Man bliver mÞdt af blikke sÃ¥ kolde, at man burde fÃ¥ forfrysninger dÊkket af sin forsikring. At fÃ¥ hjÊlp? Glem det. Medarbejderne virker nÊrmest personligt fornÊrmede over, at du vover at afbryde deres dybe samtale om absolut ingenting. Du bliver ikke betjent – du bliver bedÞmt.

Deres “eksklusive” sortiment er lille, overpriced og tydeligvis kun for dem, der vil betale for at fÞle sig uÞnsket. Bevares, noget af det er da lÊkkert – men den attitude, du skal igennem for overhovedet at nÊrme dig et prÞverum, er simpelthen ikke det vÊrd. Det fÞles ikke som shopping, det fÞles som at tigge i en vip-lounge, hvor du pÃ¥ forhÃ¥nd har fÃ¥et at vide, du ikke er inviteret.

Og det vÊrste? At man ikke kan give mindre end én stjerne. For hvis det var muligt, havde denne anmeldelse vÊret en sort hul af minuspoint. Butikken er en masterclass i, hvordan man skrÊmmer betalende kunder vÊk med arrogance, ligegyldighed og en grundlÊggende mangel på respekt.

Kort sagt: Gå forbi – hurtigt – og brug dine penge et sted, hvor man ikke skal undskylde for at eksistere.

2025幎4月9日

Fast shipment

My experience was pretty perfect. Ordered from webshop yesterday and received the package today. Processing, handling and shipment was as quick as you can hope for. Goods were packaged with care. Good sale as well.

2025幎2月28日
自発的なレビュヌ

Må tilslutte mig gruppen med de dårlige

Må tilslutte mig gruppen med de dårlige anmeldelser.

KÞbte i denne uge en cardigan som på deres hjemmeside var opgivet med en forkert farve. Jeg kunne dog godt lide farven, men valgte alligevel at skrive til dem og gÞre dem opmÊrksom på den ukorrekte farveangivelse på deres hjemmeside.

Her får jeg et super arrogant svar tilbage og de har da heller ikke efterfÞlgende rettet det på deres hjemmeside.

Så kan sagtens fÞlge de andre i forhold til arrogancen.

2024幎2月1日
自発的なレビュヌ

Gennemgående skidt oplevelse samt service

Jeg kÞbte to par stÞvler på HarresÞs hjemmeside. Dagen efter bliver jeg ringet op af en anklagende ekspedient, der vredt fortÊller mig, at han ikke kommer til at sende skoene, eftersom der står på deres hjemmeside, at de ikke sender ting fra det pågÊldende mÊrke. Og at jeg desuden heller ikke kan få lov at kÞbe to forskellige stÞrrelser, eftersom de kan sÊlge skoene to gange, fÞr jeg får sendt det par, jeg ikke kan passe, tilbage. Ikke nok med det, får jeg også en forelÊsning omkring, at det er dårligt for miljÞet med den her såkaldte "Zalando kultur", hvilket er et ny begreb for mig, der åbenbart dÊkker over det at kÞbe flere forskellige stÞrrelser for så at sende dem man ikke kan passe tilbage, og at jeg kan hoppe ned og tage bilen fra Odense til Kolding for at hente stÞvlerne. Super godt for miljÞet, at tage bilen tvÊrs over Fyn, som jo virker til at vÊre en stor bekymring af deres. Jeg tager relativt modvilligt til Kolding med tre venner for at hente stÞvlerne. Vi ankommer til butikken og bliver, ca. 10 sekunder efter vi er trådt ind, mÞdt af en fremfarende ekspedient der fortÊller, at vi egentlig ikke må vÊre fire inde i butikken. Hjerteligt velkommen. Da ekspedienten så finder ud, at vi ikke blot er kommet for at kigge, Êndrer tonen sig, og vi bliver budt at se deres sortiment i kÊlderen. Jeg ender med at kÞbe stÞvlerne, og vi går derfra en anelse frustrerede. Fastforward to uger og overdelen på venstre stÞvle begynder at skille fra sålen. Jeg skriver en mail og vedhÊfter billeder samt påtaler, at jeg finder det yderst besynderligt, at stÞvlerne allerede skulle vÊre ved at gå i stykker. Til det får jeg at vide, til en utrolig irritation, at HarresÞ ikke kan vurdere ting som disse over mail, og jeg kan komme forbi butikken med stÞvlerne igen. Siden dette har jeg ikke svaret på deres mail og vurderer, at dette kÞb var mit fÞrste og sidste hos HarresÞ.

2023幎2月7日

Udvalg og kundeservice

Harresoe er klart et besÞg vÊrd, hvis man kommer forbi Kolding. De står altid klar med åbne arme, et skÊvt smil og sommetider en kÊk bemÊrkning.

Drengene i butikken er ekstrem professionelle, når det kommer til tÞjvalg og stÞrrelse. Det har de styr på med det samme.

Går man op i mode eller gin (eller bare vil have en god oplevelse), så skal man forbi drengene nede i butikken.

2022幎8月14日

ForfÊrdelig ringe kundeservice

ForfÊrdelig ringe kundeservice. Ejeren kommer med dumsmarte flabbede kommentarer, hvis man ikke kÞber det han vil have en til. Ud over det er de virkelig arrogante, og har en nedladende holdning til deres kunder. Ud over dette, så smider de deres kunder ud selvom deres butik er helt tom, fordi de åbenbart mener de er den for eksklusiv butik. KÊre HarresÞ i er ikke Louis V, eller supreme, hvor folk står i kÞ for jeres tÞj. I er en middelmådig butik i Kolding, så skru ned for den arrogance i har kÞrende

2022幎5月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ