Gennemgående skidt oplevelse samt service
Jeg kÞbte to par stÞvler på HarresÞs hjemmeside. Dagen efter bliver jeg ringet op af en anklagende ekspedient, der vredt fortÊller mig, at han ikke kommer til at sende skoene, eftersom der står på deres hjemmeside, at de ikke sender ting fra det pågÊldende mÊrke. Og at jeg desuden heller ikke kan få lov at kÞbe to forskellige stÞrrelser, eftersom de kan sÊlge skoene to gange, fÞr jeg får sendt det par, jeg ikke kan passe, tilbage. Ikke nok med det, får jeg også en forelÊsning omkring, at det er dårligt for miljÞet med den her såkaldte "Zalando kultur", hvilket er et ny begreb for mig, der åbenbart dÊkker over det at kÞbe flere forskellige stÞrrelser for så at sende dem man ikke kan passe tilbage, og at jeg kan hoppe ned og tage bilen fra Odense til Kolding for at hente stÞvlerne. Super godt for miljÞet, at tage bilen tvÊrs over Fyn, som jo virker til at vÊre en stor bekymring af deres. Jeg tager relativt modvilligt til Kolding med tre venner for at hente stÞvlerne. Vi ankommer til butikken og bliver, ca. 10 sekunder efter vi er trådt ind, mÞdt af en fremfarende ekspedient der fortÊller, at vi egentlig ikke må vÊre fire inde i butikken. Hjerteligt velkommen. Da ekspedienten så finder ud, at vi ikke blot er kommet for at kigge, Êndrer tonen sig, og vi bliver budt at se deres sortiment i kÊlderen. Jeg ender med at kÞbe stÞvlerne, og vi går derfra en anelse frustrerede. Fastforward to uger og overdelen på venstre stÞvle begynder at skille fra sålen. Jeg skriver en mail og vedhÊfter billeder samt påtaler, at jeg finder det yderst besynderligt, at stÞvlerne allerede skulle vÊre ved at gå i stykker. Til det får jeg at vide, til en utrolig irritation, at HarresÞ ikke kan vurdere ting som disse over mail, og jeg kan komme forbi butikken med stÞvlerne igen. Siden dette har jeg ikke svaret på deres mail og vurderer, at dette kÞb var mit fÞrste og sidste hos HarresÞ.
2023幎2æ7æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ