レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Varen kom og levede op til forventningerne, men jeg har nu dagligt i over en uge forsÞgt at fÃ¥ kontakt til dem pÃ¥ mail og telefon, da jeg gerne vil have en faktura pÃ¥ mit kÞb. PÃ¥ telefonen bliver man... もっず芋る

Advarsel til alle. Du fÃ¥r ikke dine penge retur ved returnering. Du kan ikke kontakte Rue Birch de besvarer ikke mails og hvis du ringer bliver opkaldet ikke bevaret men du kommer direkte pÃ¥ maskine... もっず芋る

Jeg kontakter fÞrste gang Rue Birch den 2. april, fordi min kÊde fra Louise Damas er gÃ¥et i stykker efter kort tids brug. Der er fin kommunikation de fÞrste gange, jeg henvender mig, men pludselig sto... もっず芋る

2.2

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

29件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Umulige at komme i kontakt med.

Varen kom og levede op til forventningerne, men jeg har nu dagligt i over en uge forsÞgt at få kontakt til dem på mail og telefon, da jeg gerne vil have en faktura på mit kÞb. På telefonen bliver man smidt af med "vi kan desvÊrre ikke besvare dit opkald lige nu" og mails besvares ikke..

2026幎1月21日

Under al kritik

Bestilte den 10/12, fik ordrebekrÊftelse og har intet hÞrt siden. Tracking af ordren er ikke muligt. De svarer ikke på mail, og jeg kan ikke komme igennem på telefonen heller. Mon jeg når at få min ordre inden jul?

2025幎12月18日

Rodet returneringsprocedure

Butikken forhandler de lÊkreste mÊrker og er super hurtige til at afsende varen kÞbt pÃ¥ webshoppen. Fem stjerner for det. Jeg har handlet der flere gange, denne gang havde jeg brug for at returnere og SÅ opstÃ¥r problemet, de besvarer ikke mails og deres kundeservice telefon er ikke tilgÊngelig, her siger en stemme at telefonen ikke kan besvares i Þjeblikket, prÞv igen senere, har forsÞgt flere gange i tidsrummet kl. 10.00 til 14.00. Der ligger ingen retur label i pakken og de vil bede om en mail ved returnering 😱en rodet proces. Jeg endte med at kÞbe en GLS retur label pÃ¥ eget initiativ. Jeg tÊnker ikke jeg handler i denne webshop igen, kan se andre har oplevet noget tilsvarende. Ærgerlig oplevelse.

2025幎10月7日

Rigtig dårlig oplevelse

Rigtig dårlig oplevelse. Bestiller varer men hÞrer intet. Rykker for dem og får at vide der er fejl på lager og om de skal sende den ene ting. Ja tak svarer jeg men hÞrer stadig intet. Da der er gået yderligere 2-3 dage uden nogen form for info, beder jeg dem annullere ordren.
Kort besked retur om at det gÞr de, intet om at de beklager eller noget. Pengene har de også trukket på kontoen og dem kan jeg så vente på i op til 10 dage. Rigtig dårlig oplevelse !!

2025幎4月11日

DÃ¥rlig kommunikation

Jeg var inde på hjemmesiden og kigge på Birthstone armbånd, da jeg godt kunne tÊnke mig at give min sÞster et med begge vores fÞdselssten, da hun flytter til Frankrig. Jeg skriver derfor en mail til Rue Birch for at spÞrge, om jeg kan lÊgge en bestilling på 2 armbånd med 2 sten som skal se ud på en specifik måde.
Jeg kommer i kontakt med indehaveren Lise, som siger at det sagtens kan lade sig gÞre, så bliver det bare lavet custommade. Jeg spÞrger om man kan bruge 2 af den ene perle og så 1 af den anden slags perle, hvilket hun siger man sagtens kan.
Jeg har nu fÃ¥et armbÃ¥ndene hjem og jeg ved ikke hvad de ligner😅 Der er intet mÞnster i det, som jeg forespurgte, de er bare sat pÃ¥ i én lang rÊkke - fÞrst den ene farve og sÃ¥ den anden.

Jeg skriver til dem, at jeg er blevet meget ked af det design, da jeg synes jeg har forklaret hvad jeg efterspurgte. Jeg får her fat på en ny medarbejder, som sender mig et link til en anden hjemmeside og siger at det er sådan de laver deres smykker, så hun tÊnker ikke, at der er noget at gÞre, men at Lise kan kigge på det om nogle uger når hun har holdt ferie..

Jeg er chokeret.. Jeg har betalt over 1000kr for de armbÃ¥nd og fÃ¥et af vide at det kan laves pÃ¥ den mÃ¥de jeg Þnsker. Jeg anede ikke hvordan deres udtryk normalt er, da det ikke stÃ¥r pÃ¥ Rue Birchs egen hjemmeside og ej heller var noget jeg blev informeret om pÃ¥ mail. SÃ¥ nu stÃ¥r jeg og skal give nogle super hÃ¥blÞse armbÃ¥nd som ligner et barn har lavet, pÃ¥ lÞrdag og med et udlÊg pÃ¥ over 1000kr for nogle smykker jeg ikke kan stÃ¥ inde for
 Øv..

2024幎7月11日
自発的なレビュヌ

En rigtig god online shopping oplevelse

Har online kÞbt flotte sko hos Ruebirch.
Skoene kom dagen efter. Et par skulle retur, da jeg synes der var for stor forskel pÃ¥ hÞjre og venstresko (hÃ¥ndlavede italienske sko, sÃ¥ det er hvad der sker) Fik hurtigt fat i butikken pÃ¥ telefon. Stor forstÃ¥else fra deres side, og et par nye blev afsendt, sÃ¥ jeg havde dem dagen efter. Retur penge blev hurtigt sat ind pÃ¥ min konto 👌
Tak for overordentlig god service og forståelse !

2024幎5月27日
自発的なレビュヌ

Kan ikke anbefale denne butik

Jeg kontakter fÞrste gang Rue Birch den 2. april, fordi min kÊde fra Louise Damas er gået i stykker efter kort tids brug. Der er fin kommunikation de fÞrste gange, jeg henvender mig, men pludselig stopper al kontakt, da jeg skal have sendt en returlabel. Jeg skriver fire beskeder til Rue Birch og forsÞger forgÊves at ringe til dem mindst 10 gange. Jeg undrer mig over, hvordan man kan have en netbutik uden kundekontakt. Jeg undrer mig også over, at man ikke Þnsker at servicere kunder, der har reklamationer. Jeg kan se, at der er flere kunder på trustpilot, som har svÊrt ved at komme i kontakt med Rue Birch og sÊrligt ifm. ombytning og reklamation. Jeg kan ikke anbefale at handle med Rue Birch med mindre , man er lige glad med reklamationsretten.

2024幎5月20日
自発的なレビュヌ

Manglende svar på opkald og mails!

Super lÊkker kjole - til 5 stjerner. Har sendt en kjole, som var for stor retur, bestilt, betalt og modtaget en anden stÞrrelse. Tog lang tid inden jeg hÞrte noget og gav derfor 2 stjerner fÞrst. Telefonen blev ikke taget og mails ikke besvaret! Men da jeg så endelig fik kontakt, kom der skred i tingene, og pengene er på vej til at blive tilbage betalt. Fin service til sidst. Kommunikation er bare så vigtig.

2024幎1月17日

Varm anbefaling af Rue Birch

Varm anbefaling af Rue Birch
Bestilte og betalte en kjole som viste sig at vÊre udsolgt. Fik et godt tilbud om en anden vare fra samme mÊrke. Og pakken blev afsendt så jeg kunne nå at aflevere den til min datters fÞdselsdag.

2023幎11月22日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ