Hatteshoppen leverer alltid varene kjapt. Varene er godt pakka inn, de er alltid i 100% perfekt stand, og hvis man har tabba seg ut og kjÞpt feil stÞrrelse er det enkelt å returnere.
Stor imÞtekommenhet nÃ¥r jeg kontaktet angÃ¥ende leveringsmÃ¥te, men problematisk Ã¥ bestille utenom leveringsboks nÃ¥r jeg ikke ville ha levert pÃ¥ dÞren. Jeg Þnsker nemlig hverken fÃ¥ levert varen pÃ¥ dÞ... ãã£ãšèŠã
Bestilte 2 ulike hanskepar, men mottok 2 identiske. Det savnede var da utsolgt da pakken omsider var mottatt hos meg. Hanskeshoppen holder tilbake belÞpet for det manglende paret, inntil jeg har postl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Raskt levert, klimavennlig emballasje, riktig pen strÃ¥hatt med genial, tynn, bÞyelig stÃ¥ltrÃ¥d (skjult) ytterst pÃ¥ bremmen, slik at bremmen kan holde seg akkurat slik man selv Þnsker. Virker Ã¥ vÊre av... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Har ikke hÞrt noe om bestillingen
Har ikke hÞrt noe om bestillingen, gikk bekreftelse men det var det

God kundeopplevelse
Jeg fikk hatten min i riktig stÞrrelse og riktig kvalitet, raskt og problemfritt. Hatten var som vist på bildet. Veldig fornÞyd.
Raskt levert, god kvalitet
Raskt levert, klimavennlig emballasje, riktig pen stråhatt med genial, tynn, bÞyelig ståltråd (skjult) ytterst på bremmen, slik at bremmen kan holde seg akkurat slik man selv Þnsker. Virker å vÊre av god kvalitet; glad jeg valgte denne butikken :)
Pakka kom trygg og hel frem
Pakka kom trygg og hel frem, hatten hadde nydelig form og var akkurat som forventet ð¥°
Varen var som beskrevet og kom fort
Bilde samsvarte absolutt ikke med varenâŠ
Bilde samsvarte absolutt ikke med varen som kom. Styr unna

Hatteshoppen ããã®åç
Dere skulle ha brukt en annenâŠ
Dere skulle ha brukt en annen transportÞr Post Nord er trege
Fin farge og satt fint på hode
Flosshattene hadde fÃ¥tt skade pÃ¥âŠ
Flosshattene hadde fått skade på fasongen i trensport, siden de var trykket sammen litt inn i hverandre. Vanskeli gå få rettet opp igjen.
Hatt med feil mål.
Eg bestillte hatt med innerdianeter på 57 cm, fikk hatt med innerdiameter under dette. Hatten skulle vere i ull, men opplevdes som en enkel og billig papirhatt.

Hatteshoppen ããã®åç
Fikk feil stÞrrelse og levert langtâŠ
Fikk feil stÞrrelse og levert langt unna min adresse

Hatteshoppen ããã®åç
Enkel bestilling og rask levering
Enkel bestilling og rask levering av en flott og passende flosshatt! ð€
Ikke bruk hatteshoppen.no
Ikke bruk hatteshoppen.no
Viser seg at stÞrrelse ikke stemmer. De kan ikke bytte vare i systemet. Du må kjÞpe en annen stÞrrelse. Men returnert vare får du ikke tilbakebetalt.
Dette er ikke noe annet enn svindel av kunder.
Styr unna

Hatteshoppen ããã®åç
Bought a straw hat and two caps
Bought a straw hat and two caps, the colours were very off on the caps, and the straw hat looked very different. They also pride themselves on swedish designs, but its made in china.
It also said 100% straw, but they used a lot of glue to stick on a ribbon, which is impossible to take off, because the plastick glue is stuck between the straws.

Hatteshoppen ããã®åç
Jeg er fornÞyd med varen.