Hatteshoppen leverer alltid varene kjapt. Varene er godt pakka inn, de er alltid i 100% perfekt stand, og hvis man har tabba seg ut og kjÞpt feil stÞrrelse er det enkelt å returnere.
Stor imÞtekommenhet nÃ¥r jeg kontaktet angÃ¥ende leveringsmÃ¥te, men problematisk Ã¥ bestille utenom leveringsboks nÃ¥r jeg ikke ville ha levert pÃ¥ dÞren. Jeg Þnsker nemlig hverken fÃ¥ levert varen pÃ¥ dÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Raskt levert, klimavennlig emballasje, riktig pen strÃ¥hatt med genial, tynn, bÞyelig stÃ¥ltrÃ¥d (skjult) ytterst pÃ¥ bremmen, slik at bremmen kan holde seg akkurat slik man selv Þnsker. Virker Ã¥ vÊre av... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Raskt levert og god kvalitet.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Det er ikke ullfor i disse hanskene, men polyester
Det er ikke ullpels i disse hanskene, polyester

Hatteshoppen ããã®åç
Flott hatt og rask leveranse!
Rask og effektiv.
Best på Stetson
Bortsett fra litt treg levering, er jeg superfornÞyd med et nytt eksemplar av mitt favoritt hattemerke.
Mottok feil produkt - Refusjon mindre enn innbetalt pris
Feil produkt ble sendt. Det er forståelig at feil kan skje, men det er ikke greit når det produktet som ble bestilt i mellomtiden viste seg å vÊre utsolgt. Selger hadde heller ingen kompensasjon å tilby, og kunden satt igjen med hele jobben med å rydde opp. Her ble kundeservice sittende på bakenden og gjentok seg selv. Hatshopen unnskylder seg også med at det var feil i lagerfÞring, men dessverre forklarer ikke dette hvorfor det ble sendt feil produkt. Etter alt rotet, topper det hele seg med at refundert belÞp er mindre enn det som ble betalt. Blir ikke mer handel med Hatshopen.

Hatteshoppen ããã®åç
Forholder seg ikke til norsk lov
Bestilte 2 ulike hanskepar, men mottok 2 identiske. Det savnede var da utsolgt da pakken omsider var mottatt hos meg. Hanskeshoppen holder tilbake belÞpet for det manglende paret, inntil jeg har postlagt retur av det som de sendte ekstra. Selv etter flere eposter nekter de å kansellere bestillingen. Jeg sender det andre hanskeparet tilbake, men de holder igjen belÞpet på snuskete vis. KjÞper heller lokalt enn fra denne svenske nettbutikken.

Kjapt og enkelt!
God kvalitet til en god pris.
God kvalitet til en god pris. Beste prisene jeg fant på Stetson. Superrask levering med Postnord, som virkelig har tatt seg sammen. Jeg pleide å styre unna alle nettbutikker som brukte Postnord, men nå foretrekker jeg dem.
Fantastisk kvalitet
Fantastisk kvalitet, pakket så den ikke har mistet fasong i posten. Hundre prosent likt til annonse
Begge capsene de sendte kom i hhvâŠ
Begge capsene de sendte kom i hhv stÞrrelse small og medium. Bestillingen var LARGE 59. Dette er reinspikka nettsvindel. Send det produktet kunden har bestilt og ikke noe annet. Dette er verre enn kinesisk nettsvindel.....