Hatteshoppen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hatteshoppen leverer alltid varene kjapt. Varene er godt pakka inn, de er alltid i 100% perfekt stand, og hvis man har tabba seg ut og kjÞpt feil stÞrrelse er det enkelt å returnere.

5぀星のうち4の評䟡

Stor imÞtekommenhet nÃ¥r jeg kontaktet angÃ¥ende leveringsmÃ¥te, men problematisk Ã¥ bestille utenom leveringsboks nÃ¥r jeg ikke ville ha levert pÃ¥ dÞren. Jeg Þnsker nemlig hverken fÃ¥ levert varen pÃ¥ dÞ... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte 2 ulike hanskepar, men mottok 2 identiske. Det savnede var da utsolgt da pakken omsider var mottatt hos meg. Hanskeshoppen holder tilbake belÞpet for det manglende paret, inntil jeg har postl... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Raskt levert, klimavennlig emballasje, riktig pen strÃ¥hatt med genial, tynn, bÞyelig stÃ¥ltrÃ¥d (skjult) ytterst pÃ¥ bremmen, slik at bremmen kan holde seg akkurat slik man selv Þnsker. Virker Ã¥ vÊre av... もっず芋る

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 142ä»¶

レビュヌを曞く

lekehatt

Jeg var nok for uerfaren til å skjÞnne hva ullfilt ville si, men dette var mer en lekehatt enn en ordentlig hatt.

2026幎1月20日

Hej Kaare,

Tack för att du delar din upplevelse!

Vi beklagar att produkten inte mötte din förvÀntningar och förstår att man blir besviken. Vi erbjuder alltid 14 dagar ångerrÀtt från det att man mottagit varan. Om du befinner dig inom tidsramen Àr du varmt vÀlkommen att kontakta vår kundtjÀnst som gÀrna hjÀlper dig med en retur.

Tack för din recension

Ditt Hatshop Team!

Har ikke fått varen.

2026幎1月8日

Hej Frank,
Tack för din recension.

Vi ber om ursÀkt för det intrÀffade. Leveranstiden kan ibland ta lÀngre tid Àn förvÀntat, och vi uppskattar ert tålamod. Vi ser att din order berÀknas levereras imorgon och om du har fler frågor, Àr du alltid vÀlkommen att kontakta vår kundtjÀnst.

5぀星のうち1の評䟡

Fikk aldri noe ble rota bort i posten

Fikk aldri noe ble rota bort i posten fikk veldig lite informasjon etter det om hva som skjer

2025幎12月10日

Hej Audun,
Tack för din recension.

Vi ber om ursÀkt för det intrÀffade. Vi har ett pågående Àrende med fraktbolaget och vår kundtjÀnst har återbetalat din order enligt ditt önskemål.

Ikke mottatt

2026幎1月8日

Hej BjÞrn,

Tack för att du delar din upplevelse!

Vi beklagar verkligen fördröjningen med din order och vi gör allt för att kunna lösa detta så fort som möjligt för dig. Vi kan se att du har varit i kontakt med vår kundtjÀnst som Àven dÀr har informerat om att vi Àr i kontakt med PostNord gÀllande problemet.

Tack för din recension!

Ditt Hatshop Team!

5぀星のうち1の評䟡

Jeg bestilte en lue 04.01.26 Jeg har fått et Þnske om å vurdere kjÞpet av lua. Kjenner at jeg blir ganske frustrert. Jeg har ikke fått lua. Den ble bestilt 4. januar og jeg ikke fått den

Jeg bestilte en lue 04.01.26. Det skulle ta 6 dager. Jeg har ikke fått den ennå. Jeg har heller ikke fått noen informasjon om hvorfor det har tatt så lang tid og heller ikke når jeg kan vente å få lua 19.01 26

2026幎1月4日

Hej Fride,
Tack för din recension.

Vi ber om ursÀkt för att du inte har fått dina varor Ànnu. Leveranstiden kan ibland ta lÀngre tid Àn förvÀntat, och vi uppskattar ert tålamod. Vår kundtjÀnst kommer att kontakta dig inom kort för att hjÀlpa till att lösa situationen och se till att du får din bestÀllning så snabbt som möjligt.

Ingen bekreftelse på bestillingen

Ingen bekreftelse på bestillingen, dårlig kontakt via mail og kunde support, dessuten det har gått nesten en måned og har ikke fått paketen. En politi anmelding er tatt i Norge i dag.

2025幎12月28日

Hej Bogdan,
Tack för din recension.

Vi ber om ursÀkt för att du inte har fått dina varor Ànnu. Leveranstiden kan ibland ta lÀngre tid Àn förvÀntat, och vi uppskattar ert tålamod. Vår kundtjÀnst har kontaktat dig för att hjÀlpa till att lösa situationen och se till att du får din bestÀllning så snabbt som möjligt.

Har returnert vare

Har returnert vare, og det er fortsatt ikke tatt stilling til det. Betalingen ble ikke slettet og jeg har ikke fått svar på snart 3 måneder.

2025幎11月17日

Hej Elwira,
Tack för din recension.

Vi beklagar verkligen att det tog så lång tid att få tillbaka pengarna för din retur. Vår returhantering kan ibland ta lÀngre tid Àn förvÀntat, och vi arbetar för att förbÀttra denna process.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。