Hatteshoppen leverer alltid varene kjapt. Varene er godt pakka inn, de er alltid i 100% perfekt stand, og hvis man har tabba seg ut og kjÞpt feil stÞrrelse er det enkelt å returnere.
Stor imÞtekommenhet nÃ¥r jeg kontaktet angÃ¥ende leveringsmÃ¥te, men problematisk Ã¥ bestille utenom leveringsboks nÃ¥r jeg ikke ville ha levert pÃ¥ dÞren. Jeg Þnsker nemlig hverken fÃ¥ levert varen pÃ¥ dÞ... ãã£ãšèŠã
Bestilte 2 ulike hanskepar, men mottok 2 identiske. Det savnede var da utsolgt da pakken omsider var mottatt hos meg. Hanskeshoppen holder tilbake belÞpet for det manglende paret, inntil jeg har postl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Raskt levert, klimavennlig emballasje, riktig pen strÃ¥hatt med genial, tynn, bÞyelig stÃ¥ltrÃ¥d (skjult) ytterst pÃ¥ bremmen, slik at bremmen kan holde seg akkurat slik man selv Þnsker. Virker Ã¥ vÊre av... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Rask levering
Rask levering, god hjemmeside som er lett å navigere i. Bra priser. Han som fikk sixpencen var veldig fornÞyd med kvaliteten og hvordan den ser ut :-)
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Har ikke fått varen enda⊠to uker etter bestilling og betaling. Estimert snkomst: 8. januar- 1 mnd etter bestilling⊠skulle vÊre julegave
Har ikke fått varen enda⊠to uker ette

En ekte Stetson fedora hatt
En ekte Stetson fedora hatt. Perfekt for sommerlige forhold og ett suverent valg nÃ¥r man Þnsker noe mer elegant enn en baseball capsâŠ
Rask,effektiv service
Raskt og effektiv, men mangler svar ved forespÞrsel.
Dette må vÊre ren svindel
Dette må vÊre ren svindel. Jeg får verken produktet jeg har kjÞpt eller pengene tilbake når jeg ber om det. Styr unna!

KjÞpte 2 luer hÞsten 2025
KjÞpte 2 luer hÞsten 2025. Fra bestilling gikk det fort å få varene tilsendt. Det gikk ikke like fort da jeg Þnsket å returnere den ene varen. Det var ikke oppgitt noen kostnad for retur. Likevel pålÞp det kostnad
Retur prosessen tok 7(!) uker og jeg måtte i tillegg mase på kundeservice ved 3 anledninger for å få pengene i retur.
Jeg kjente ikke igjen belÞpet jeg mottok i retur og det oppleves utrolig useriÞst.
Jeg anbefaler ikke folk å handle på hatteshoppen dersom man tenker at noe må returneres.
DÃ¥rlig service.

Rask og god levering
Stor imÞtekommenhet ved henvendelse
Stor imÞtekommenhet når jeg kontaktet angående leveringsmåte, men problematisk å bestille utenom leveringsboks når jeg ikke ville ha levert på dÞren.
Jeg Þnsker nemlig hverken få levert varen på dÞren eller via leveringsboks. Men det ordnet seg. Varen kunne til slutt hentes hos mitt lokale postkontor.
Sixpence av ypperste klasse.
Produktet, en Sixpence type paperboy var som forventet. Meget godt fornÞyd med produktet.
Fin hatt, kjapp levering :-)
Jeg bestilte 2 hatter og den ene sendteâŠ
Jeg bestilte 2 hatter og den ene sendte jeg retur dagen etter, skulle betale gjennom klarna.
Jeg har sendt mail til dere 3 gange, de 2 fÞrste gange fikk jeg beskjed om at retur ikke var registrert, men jeg skulle få beskjed, 3 mail fik jeg tilbakemelding på at retur var registrert og at klarna skulle få beskjed. Nu måtte jeg betale for begge til klarna da det var forfallsdato.
Dette er utrolig useriÞs.

Hatteshoppen ããã®åç
Veldig fornÞyd med hanskene jeg kjÞpte
Bestilte et par rÞde hansker i lammeskinn. Gode og myke hansker og rÞdfargen er nydelig!
Meget tilfredstillende handel
Rask og grei forsendelse etter nettbeskrivelse som var meget adekvat. Hatten var akkurat som forventet og passet godt.