レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte den fineste taske til min datter i fÞdselsdagsgave - den lever i Þvrigt fuldt ud op til beskrivelsen, og den betjening jeg fik var fantastisk! Den nÃ¥ede nemlig kun frem i tide fordi Line fra... もっず芋る

䌁業が回答したした

Smukt marokkansk fad. Alt fungerede fint. Bestilling, lynhurtig levering og en vare af god kvalitet. Vender gerne tilbage.

䌁業が回答したした

Måske ikke den hurtigste aflevering, men trygt sted at handle, produktet pakket forsvarligt ind , og gjorde kÊmpe lykke hos modtageren (gave)

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

hausholmliving - boliginteriÞr for den krÊsne! NÞje udvalgt keramik, puder, tÊpper, lamper og meget meget mere!

5.0

5.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 42ä»¶

レビュヌを曞く

Bedre service skal man lede lÊnge efter!

Den nÃ¥ede nemlig kun frem i tide fordi Line fra Hausholmliving var en stjerne at skynde sig ned med den pÃ¥ pakkecentret efter min bestilling! Derudover fulgte hun med i forsendelsens vej fra Jylland til SjÊlland og hun sendte mig opfÞlgende mails - alt dette selv pÃ¥ en lÞrdag eftermiddag 🀩 Handler gerne her igen.

2026幎6月1日

Hausholmliving からの回答

KÊre Anette - tusinde mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en bedÞmmelse og hold nu op hvor er den sÞd ♥🫶🏻 mange mange tak - jeg er SÅ enormt glad for at lÊse det du skriver og du har lige gjort min dag endnu bedre✚😊 Jeg er sÃ¥ glad for at gaven nÃ¥ede frem i rette tid😊

Dejlig aften til dig ✹

//hausholmliving

S h i t, hun er hurtig hende Line

- som i mega hurtig!
Jeg bestilte lidt lÊkre sager til en fÞdselsdagsgave; og det tog max 4 minutter, fÞr der lÃ¥ en mail, at min ordre kunne hentes
Det er dÊleme hurtig service - og fÞdselaren blev meget glad for gaverne

2026幎5月26日

Hausholmliving からの回答

KÊre kÊre Helle - ja det mÃ¥ altsÃ¥ vÊre rekorden 😅😂🥳 TAK for endnu en bestilling og en flot bedÞmmelse 🥺😊

Den bedste service

Den bedste service. Jeg kan kun anbefale at handle ved Hausholmliving - selvfÞlgelig også fordi, at hun har de fineste ting!
Jeg skulle bytte en gave til noget som var udsolgt. Line tilbÞd at skrive så snart varen var retur, hvilket hun gjorde. Jeg havde ikke mulighed for at afhente pakken, da den var ankommet, så hun lovede at stille den til side, så jeg kunne afhente den, når det passede ind.
Kundeservice der bare er 10/10

2026幎1月28日

KÊre Frederikke

Årh! Sikken en fin bedÞmmelse - tusinde mange tak✚💕 Jeg er bare SÅ glad for at jeg kunne hjÊlpe😊

Rigtig god aften til dig ✹

Earrings

My mom lost these earrings a while back. And you guys sold the same exact pair. I got them as a gift and now she she’s very happy with them. Thank you!

2026幎1月27日

Hi Laurens,

Thank you so much for your really nice review. I’m so happy I could help you💕✚

Best regards,
Line

Hurtig ekspedit

Hurtig ekspedit! Fine varer!

2026幎1月19日

KÊre Maria

Tak for din super fine bedÞmmelse 💕✚ Den er meget vÊrdsat!

Altid en god oplevelse

Mega fint udvalg - altid super hjÊlpsom og sÞd til at hjÊlpe og vejlede og hurtig til at pakke. Det er altid en fantastisk oplevelse at handle her ❀

2026幎1月4日

KÊre Mette

Tusinde tak for din virkelig fine bedÞmmelse - er bare glad for at jeg mÃ¥ hjÊlpe✚💕

Kundeservice udover det sÊdvanlige

Kundeservice udover det sÊdvanlige !
Fik byttet et gulvtÊppe som ikke levede op til forventningerne lang tid efter jeg modtog det. Producenten fralagde sig ansvaret, men det gjorde Hausholm Living ikke. Modtog et nyt tÊppe uden beregning fordi det vigtigste var “en tilfreds kunde”.
SÃ¥ fin dialog og service !

2025幎10月10日
自発的なレビュヌ

Hausholmliving からの回答

KÊre Lone - tusinde tak for din enormt fine bedÞmmelse, jeg er super glad for at vi fandt en god lÞsning✚🀝 Det vigtigste for mig, er at du har lyst til at vende retur en anden god gang😊

KÊmpe anbefaling!

Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skÃ¥l er smukt udvalgt med kÊrlighed og Þje for detaljerne – man kan virkelig mÊrke kvaliteten. Og sÃ¥ skal Line fremhÊves: Hun er simpelthen sÃ¥ sÞd og hjÊlpsom, altid klar med gode rÃ¥d og en venlig bemÊrkning. Servicen er i top, leveringen hurtig, og hele oplevelsen gÞr virkelig, at man fÞler sig vÊrdsat som kunde. Fem stjerner herfra – jeg kan varmt anbefale bÃ¥de keramikken og Line!😍

2026幎1月5日
自発的なレビュヌ

Hausholmliving からの回答

Ej men altsÃ¥ 🥹 Sikken en sÞd bedÞmmelse - hold op hvor det varmer! Du har altsÃ¥ lige gjort min aften endnu bedre! Tusinde tak for dine kÞb og fordi du tog dig tid til at skrive denne bedÞmmelse - simpelthen SÅ sÞdt af dig! Tak♥

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。