Bestilte den fineste taske til min datter i fÞdselsdagsgave - den lever i Þvrigt fuldt ud op til beskrivelsen, og den betjening jeg fik var fantastisk! Den nÃ¥ede nemlig kun frem i tide fordi Line fra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Smukt marokkansk fad. Alt fungerede fint. Bestilling, lynhurtig levering og en vare af god kvalitet. Vender gerne tilbage.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Måske ikke den hurtigste aflevering, men trygt sted at handle, produktet pakket forsvarligt ind , og gjorde kÊmpe lykke hos modtageren (gave)
hausholmliving - boliginteriÞr for den krÊsne! NÞje udvalgt keramik, puder, tÊpper, lamper og meget meget mere!
Holmevej 18, 6760, Ribe, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Smukt marokkansk fad.
Alt fungerede fint. Bestilling, lynhurtig levering og en vare af god kvalitet.
Vender gerne tilbage.
Din hurtige tilbagemeldig og flexksibilitet ift. afhentning
Den nÃ¥ede nemlig kun frem i tide fordi Line fra Hausholmliving var en stjerne at skynde sig ned med den pÃ¥ pakkecentret efter min bestilling! Derudover fulgte hun med i forsendelsens vej fra Jylland til SjÊlland og hun sendte mig opfÞlgende mails - alt dette selv pÃ¥ en lÞrdag eftermiddag ð€© Handler gerne her igen.

- som i mega hurtig!
Jeg bestilte lidt lÊkre sager til en fÞdselsdagsgave; og det tog max 4 minutter, fÞr der lÃ¥ en mail, at min ordre kunne hentesâŠ.
Det er dÊleme hurtig service - og fÞdselaren blev meget glad for gaverne

Hausholmliving ããã®åç
Hurtig levering og keramikken var pakken så fint ind, så det kunne tåle turen.

Hausholmliving ããã®åç
Den bedste service. Jeg kan kun anbefale at handle ved Hausholmliving - selvfÞlgelig også fordi, at hun har de fineste ting!
Jeg skulle bytte en gave til noget som var udsolgt. Line tilbÞd at skrive så snart varen var retur, hvilket hun gjorde. Jeg havde ikke mulighed for at afhente pakken, da den var ankommet, så hun lovede at stille den til side, så jeg kunne afhente den, når det passede ind.
Kundeservice der bare er 10/10

Hausholmliving ããã®åç
My mom lost these earrings a while back. And you guys sold the same exact pair. I got them as a gift and now she sheâs very happy with them. Thank you!

Hausholmliving ããã®åç
Mega fint udvalg - altid super hjÊlpsom og sÞd til at hjÊlpe og vejlede og hurtig til at pakke. Det er altid en fantastisk oplevelse at handle her â€ïž

Hausholmliving ããã®åç
Kundeservice udover det sÊdvanlige !
Fik byttet et gulvtÊppe som ikke levede op til forventningerne lang tid efter jeg modtog det. Producenten fralagde sig ansvaret, men det gjorde Hausholm Living ikke. Modtog et nyt tÊppe uden beregning fordi det vigtigste var âen tilfreds kundeâ.
SÃ¥ fin dialog og service !

Hausholmliving ããã®åç
Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skÃ¥l er smukt udvalgt med kÊrlighed og Þje for detaljerne â man kan virkelig mÊrke kvaliteten. Og sÃ¥ skal Line fremhÊves: Hun er simpelthen sÃ¥ sÞd og hjÊlpsom, altid klar med gode rÃ¥d og en venlig bemÊrkning. Servicen er i top, leveringen hurtig, og hele oplevelsen gÞr virkelig, at man fÞler sig vÊrdsat som kunde. Fem stjerner herfra â jeg kan varmt anbefale bÃ¥de keramikken og Line!ð