レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte den fineste taske til min datter i fÞdselsdagsgave - den lever i Þvrigt fuldt ud op til beskrivelsen, og den betjening jeg fik var fantastisk! Den nÃ¥ede nemlig kun frem i tide fordi Line fra... もっず芋る

䌁業が回答したした

Smukt marokkansk fad. Alt fungerede fint. Bestilling, lynhurtig levering og en vare af god kvalitet. Vender gerne tilbage.

Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skÃ¥l er smukt udvalgt med kÊrlighed og Þje for detaljerne – man kan virkelig mÊrke kvaliteten. Og sÃ¥ skal Line fremhÊves: Hun er simpelt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Måske ikke den hurtigste aflevering, men trygt sted at handle, produktet pakket forsvarligt ind , og gjorde kÊmpe lykke hos modtageren (gave)

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

hausholmliving - boliginteriÞr for den krÊsne! NÞje udvalgt keramik, puder, tÊpper, lamper og meget meget mere!

5.0

5.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 42ä»¶

レビュヌを曞く

Altid tip top service og levering

Elsker at handle hos hausholmliving - fÞler altid min bestilling er personlig selvom den er online.

2025幎1月6日

KÊre Susanne

Mange mange tak! Din bedÞmmelse gjorde lige min dag endnu bedre 🥰♥ ForsÞger virkelig at gÞre det til en god oplevelse at handle online og at gÞre det personligt, sÃ¥ din besked gjorde mig bare SÅ glad.

Tusinde tak♥

Go service.

Go service.. hurtig betjening..
Flotte ting...

2025幎1月2日

KÊre SÞren

Mange mange tak for bÃ¥de bestilling og denne fine bedÞmmelse 👏🏌🫶🏌 Tak fordi du tog dig tid til at bedÞmme - det er meget vÊrdsat ♥🀝🏌😊

Fin filosofi

Fin filosofi, hurtig og sikker levering med lidt ekstra forkÊlelse

2024幎12月29日

KÊre Helle

Mange mange tak for din super fine bedÞmmelse - den er meget vÊrdsat kan du tro🫶🏌

Vores svigerdatter Þnskede keramik fra

Vores svigerdatter Þnskede keramik fra dit firma.
Derved lÊrte vi Hausholmliving at kende.

2024幎12月8日

KÊre Bodil

Mange tak for din fine bedÞmmelse og forklaring, dejligt med gaveÞnsker herfra 🫶🏌👏🏌

Som altid var det en fornÞjelse😍

Som altid var det en fornÞjelse😍
Jeg fik endda en fin gave med i min ordre!

2024幎12月9日

KÊre Mathilde

Mange mange tak for din fine bedÞmmelse - og jeps ordre nr. 3 fra dig skulle selvfÞlgelig belÞnnes med en gave 🎁🎉 TAK for stÞtten🫶🏌

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering. En personlig hilsen

2024幎12月2日

KÊre Annette

Tusinde tak for din bestilling og flotte flotte bedÞmmelse, det er enormt vÊrdsat - TAK🫶🏌♥

//hausholmliving

Nem bestilling og hurtig levering

2024幎11月29日

KÊre Jill

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive en bedÞmmelse🙏🏻🫶🏌 Jeg er virkelig glad for at hÞre at du havde en god oplevelse ✚🀗

Rigtig god jul til dig🎁

Kundeservice helt i top

Virkelig fine varer og super kundeservice

2024幎11月25日

Hausholmliving からの回答

KÊre Tanja - mange mange tak for din fine bestilling og din sÞde bedÞmmelse, det er meget vÊrdsat kan du tro✚🫶🏌♥

God jul ✹
//hauhsolmliving

Line er super sÞd

Line er super sÞd, og pakkede min bestilling virkelig flot ind! Mega god service 😍

2024幎11月27日

KÊre Sarah

Tusinde mange tak for fin bestilling og din flotte bedÞmmelse - det er meget vÊrdsat kan du tro😍🫶🏌🙏🏻✚

Hurtig fin levering

Hurtig fin levering. Super betjening da jeg ringede ang en vare.

KÊre Dorte

Tak for snakken over telefon✚🙏🏻 Glad for at jeg kunne hjÊlpe - hÃ¥ber at gaven bringer glÊde 🎁🎁 Tak fordi du tog dig til at bedÞmme✚🙏🏻

Hurtig levering. Super fine skåle

2024幎11月19日

KÊre Dorthe

Tusinde tak for din fine bedÞmmelse🙏🏻✚ Glad for at hÞre at bÃ¥de skÃ¥le og leveringstid var som det skulle vÊre🥳😍🀗

Rigtig god jul til dig ✹

KÞbte en pyjamas .

KÞbte en pyjamas .. men den var ikke lige noget for mig. Det var alligevel en god oplevelse

Hausholmliving からの回答

KÊre Marianne, tak for din super fine bedÞmmelse, hÃ¥ber at jeg mÃ¥ hjÊlpe dig en anden god gang✹

//hausholmliving

SÞdeste hilsen fra hausholmliving ved

SÞdeste hilsen fra hausholmliving ved seneste leverence - altid god service og fine varer🌟

2024幎11月11日

KÊre Bodil

Mange mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en bedÞmmelse og hvor er jeg bare glad for at hÞre at du er tilfreds 💫😍

Rigtig god aften til dig♥

//hausholmliving

Øje for detalje på bedste måde

Det er altid en god oplevelse at handle hos Hausholmliving. Der er virkelig Þje for detalje, isÊr i forhold til udvalget på siden, men også mht. kommunikationen på mails, service osv. Alt i alt 10 stjerner hvis det var muligt :)

Hausholmliving からの回答

KÊre Louise - tusinde tusinde tak for din enormt fine bedÞmmelse, den gjorde da lige dagen endnu bedre ♥💫

TAK!

//hausholmliving

Line har de fineste vare og min ordre

Line har de fineste vare og min ordre klar til afhentning 12 timer efter jeg havde aflagt den.
De bedste anbefalinger her fra.

2024幎10月22日

KÊre Sanne

Tusinde tusinde tak for din super fine bedÞmmelse - dejligt at du er tilfreds♥

//hausholmliving

Min nye taske er prÊcis sÃ¥ fin som jeg

Min nye taske er prÊcis så fin som jeg håbede
Syntes det tog lidt lang tid med levering, men pyt, havde jo ikke travlt. Handler gerne her igen. Mange flotte varer på hjemmesiden 👏

2024幎10月21日

Hausholmliving からの回答

KÊre Lone - mange tusinde tak for din super fine bedÞmmelse - pÃ¥ trods af en lidt lÊngere leveringstid. Kan godt se at vi er ramt ind i en weekend, og leveringstiden derfor har vÊret lidt lÊngere - men TAK fordi din bedÞmmelse ikke bar prÊg af det🫶🏌♥

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice.
Min ordre var gået i stykker under fragten til Pakkeshop. Jeg kontaktede Hausholmliving, der med det samme sendte en ny og denne gang direkte til modtageren og nu også indpakket, da det var en fÞdselsdagsgave. Efter et par dage fulgte Line op på om skålen var nået frem i hel stand. Flot flot service og omsorg for kunderne. Kan kun varmt anbefale Hausholmliving.

2024幎10月12日

KÊre Malene

Tak tak tak - for din enormt fine bedÞmmelse, hvor er jeg bare glad for at hÞre af du er tilfreds, det er altafgÞrende💫⭐.

TAK fordi du tog dig tid til at skrive en bedÞmmelse♥

Fin oplevelse

Selv om lidt gik galt ved levering, så endte det hele godt. Fine varer og hurtig levering.

2024幎9月27日

KÊre Charlotte

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en bedÞmmelse, SÅ glad for at at hÞre at du er tilfreds, til trods for at der skete en fejl - det betyder alt at du er tilfreds og har lyst til at handle her igen✚🙏🏻

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。