レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte den fineste taske til min datter i fÞdselsdagsgave - den lever i Þvrigt fuldt ud op til beskrivelsen, og den betjening jeg fik var fantastisk! Den nÃ¥ede nemlig kun frem i tide fordi Line fra... もっず芋る

䌁業が回答したした

Smukt marokkansk fad. Alt fungerede fint. Bestilling, lynhurtig levering og en vare af god kvalitet. Vender gerne tilbage.

Jeg er helt vild med keramikken fra Hausholmliving! Hver kop og skÃ¥l er smukt udvalgt med kÊrlighed og Þje for detaljerne – man kan virkelig mÊrke kvaliteten. Og sÃ¥ skal Line fremhÊves: Hun er simpelt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Måske ikke den hurtigste aflevering, men trygt sted at handle, produktet pakket forsvarligt ind , og gjorde kÊmpe lykke hos modtageren (gave)

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

hausholmliving - boliginteriÞr for den krÊsne! NÞje udvalgt keramik, puder, tÊpper, lamper og meget meget mere!

5.0

過去12か月のレビュヌ数: 42ä»¶

レビュヌを曞く

2023幎11月14日

KÊre John

Tusinde tak fordi du har taget dig tid til at skrive en bedÞmmelse og hvor er jeg bare glad for at se at du er tilfreds - det betyder ALT💫

Nemt. Bestilt og afhentet i Ribe

Bestilte og afhentede i Ribe. Fungerede fint.

2023幎11月21日

Hausholmliving からの回答

KÊre Hanne, tusinde tak for din fine bedÞmmelse og mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive en, det betyder mere end du aner🙏🏻🫶🏌

Virkelig god service

Jeg nÃ¥ede ikke at fÃ¥ bestilt et bestemt marokkansk fad, fÞr det var udsolgt. Jeg skrev derfor til dem tidligere i dag for at hÞre, hvornÃ¥r de forventede at fÃ¥ dem pÃ¥ lager igen. Med det samme fik jeg et svar om, at de ville forsÞge at skaffe et til mig, og her til aften skrev de, at jeg nu kunne (forud)bestille det pÃ¥ hjemmesiden, hvilket jeg selvfÞlgelig gjorde med det samme. SÅ god service, utroligt effektivt og virkelig imÞdekommende i kommunikationen. Helt sikkert et sted, jeg kommer til at handle igen :)

2023幎11月27日
自発的なレビュヌ

KÊre Natascha

Mange mange tak for din enormt fine bedÞmmelse, du har virkelig givet ekstra smil pÃ¥ lÊben idag. Det er MEGET vÊrdsat at du har taget dig tid til at skrive en SÅ fin bedÞmmelse, TAK💫🙏🏻 Dejligt at vi mÃ¥tte hjÊlpe dig💕

//hausholmliving

Nemt og hurtigt at handle med

Nemt og hurtigt at handle med Hausholmliving.

2023幎11月20日

Hausholmliving からの回答

KÊre Bettina - tusinde tak for din bestilling og mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive en bedÞmmelse, det er meget vÊrdsat kan du tro💞

LÊkker butik

God og personlig service! Flot gave indpakning!

2023幎11月7日

KÊre Karen Margrethe

Tusinde tak for din fine bedÞmmelse, det er meget vÊrdsat at du har taget dig tid til af bedÞmme os, MANGE tak for det og hvor er det bare dejligt at du er tilfreds💫💕

//hausholmliving

Der var super god service hos

Der var super god service hos Hausholmliving og mine varer kom hurtigt :-).

2023幎11月6日

KÊre Anita

Tusinde mange tak for din fine bedÞmmelse - hvor er det bare dejligt at hÞre at du er tilfreds💫💕🙏🏻 HÃ¥ber at vi mÃ¥ hjÊlpe dig igen en anden god gang.

//hausholmliving

SuperlÊkre ting og hurtig levering

SuperlÊkre ting, der blev leveret hurtigt og pakket rigtig godtnind!

2023幎10月30日

KÊre Anne

Tusinde mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive en bedÞmmelse💕 Virkelig glad for at hÞre, at alt var som det skulle vÊre😊

Vh Line

Hausholmlivings skÞnne univers

Hausholmlivings skÞnne univers er helt fantastisk. Line er vanvittig dygtigt til at finde unikke og finurlige produkter til hendes webshop. Her finder man alt fra keramik, smykker, tÞj og diverse nipsgenstande.
Jeg har handlet hos Line igennem flere år til mig selv, fÞdselsdagsgaver, adventsgaver og julegaver. Hver gang har jeg fået en super service og hurtig levering.
Alle 5 stjerne til Hausholmliving er fuldt ud fortjent.

2023幎11月4日
自発的なレビュヌ

KÊre Karina

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive sÃ¥ fin en bedÞmmelse, det betyder mere end du aner🙏🏻💕

Så dejligt at alt er helt som det skal vÊre og mange tak for din opbakning.

God og effektiv service

Produkt levede fuldstÊndig op til forventningerne

2023幎10月6日

Hausholmliving からの回答

KÊre Natascha - tusinde tak for din meget fine bedÞmmelse, den er meget vÊrdsat. HÃ¥ber at vi mÃ¥ se billeder nÃ¥r tÊppet er kommet pÃ¥ plads hos dig💕🙏🏻

God og hurtig levering

2023幎10月12日

KÊre Leif
Tusinde tak for din fine bedÞmmelse, håber at vi også må hjÊlpe dig en anden god gang.

Byens bedste service🫶🏌

Hausholmliving sÞrger altid for de fineste produkter og den mest nÊrvÊrende, personlige og skÞnne service.🌟 Jeg elsker at kÞbe fine ting hos Line. Og sÃ¥ er der HURTIG levering og altid en sÞd kommentar med til din ordre. TAK fra en glad kÞber!

2023幎10月6日

Hausholmliving からの回答

Okay WAUW - kÊre Nicoline, mange mange tak for din virkelig fine bedÞmmelse - den er SÅ vÊrdsat og gjorde lige dagen endnu bedre💕

//hausholmlivingdk

Super venlig

Super venlig personale og meget hurtig levering.

2023幎8月7日

KÊre Leyla

Mange mange tak for din super fine bedÞmmelse - det betyder mere end du tror. Tak fordi at du tog dig tid til at skrive den❀

Nemt at bestille

Nemt at bestille

2023幎8月9日

KÊre Pernille

Mange mange tak for din meget fine bedÞmmelse og tak fordi at du tog dig tid til at skrive den🙏🏻💕

//hausholmliving

Super service. Lånte det fineste marokkanske tÊppe med hjem for at se, om det passede ind. Ingen problemer omend der ville gå en uge inden evt. tilbagelevering. TÊppet passede heldigvis helt perfekt ind. Jeg er en meget tilfreds kunde

2023幎8月2日

KÊre Kamilla

Mange mange tak for din utrolig fine bedÞmmelse, den varmer virkelig kan du tro💕 Er sÃ¥ glad for at det lykkedes med tÊppet og hÃ¥ber at kunne hjÊlpe jer igen en anden god gang💕TAK fordi at du tog dig tid til at skrive en bedÞmmelse🙏🏻

//hausholmliving

SkÞnne varer og hurtig levering.

2023幎8月6日

KÊre Katja

Mange mange tak for din fine bedÞmmelse, så glad for at hÞre at alt var som det skulle vÊre❀

Tak fordi at du tog dig tid til at skrive en bedÞmmelse☺

//hausholmliving

Hurtig levering, lÊkre krus jeg fik

2023幎7月26日

KÊre Linda

Mange tak for din fine bedÞmmelse og tak fordi at du tog dig tid til at skrive en🌞🙏🏻❀

//hausholmliving

Super fin service og betjening

Super fin service og betjening. SkÞnne produkter

2023幎7月5日

KÊre Merete

Mange tak for din fine bedÞmmelse - og mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive den, det er jeg meget glad for💫💕

Perfekt

Billedet/beskrivelsen matchede godt til produktet.
Hurtigt og meget venlig betjening.

2023幎7月2日

Hej Maibrit

Tusinde tak fordi at du tog dig tid til at skrive en bedÞmmelse - det betyder meget🙏🏻❀

Vh Line

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。