Det var en helt igennem gennemfÞrt oplevelse at besÞge Ditte og Rasmus i Havens Deli. Vi var pÃ¥ firmatur - og korrespondancen inden har vÊret nem og alt kunne lade sig gÞre. Utroligt lÊkkert kaffe... ãã£ãšèŠã
Vi fik leveret catering fra Havens Deli, og det var rigtigt lÊkkert og meget nemt at gÃ¥ til. Vi er ogsÃ¥ kommet pÃ¥ caféen flere gange og er glade for at komme der pÃ¥ grund af god mad og betjening. Der... ãã£ãšèŠã
20 kvinder til middag til halvrund fÞdselsdag. Ditte fra Havens Deli stod for en italiensk inspireret middag med mange dejlige retter. Alt var veltillavet. Friskt og smagfuldt. En stor oplevelse. Di... ãã£ãšèŠã
Har lige spist en fantastisk lÊkker frokost i det skÞnneste og hyggelige drivhus hos Havens Deliðð - Kan pÃ¥ alle mÃ¥der varmt anbefale stedet. Kommer der helt sikkert igenð
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Havens Deli er et kÞkken, hvor hÃ¥ndvÊrk og kvalitet danner rammen om alt, hvad vi gÞr. Det er et moderne og dynamisk madhus med fokus pÃ¥ lokale og Êrlige rÃ¥varer i sÊson og rummer bÃ¥de bageri, café og catering. Vi brÊnder for at lave simple og Êstetiske retter og introducere nÞje udvalgte rÃ¥varer â alt sammen prÊsenteret i vores smukke og unikke rammer. Vi prioriterer Þkologi og bÊredygtighed i vores madlavning, og det er en kernevÊrdi for os, at maden, vi arbejder med, er lavet i overensstemmelse med bÊredygtighedsprincipper og Þkologi â uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten. Vi er placeret pÃ¥ toppen af Fur, hvor du kan nyde udsigten over Limfjorden, mens du indtager en let frokost eller en brunch i vores nye orangeri. Stemningen er uformel og afslappet, og er der ikke plads i orangeriet, kan du altid tage bagvÊrket med som to-go eller nyde det i deres skÞnne have.
RÃ¥kildevej 1, 7884, Fur, ãã³ããŒã¯
- 23202376
- havensdeli@outlook.dk
- havensdeli.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Fik to stykker ristet franskbrÞd mâŠ
Fik to stykker ristet franskbrÞd m kryddert grÞnsager og ost og hjerte salat til.
Det er bedst ikke noget jeg vil komme tilbage til. Prisen for det var også i overkant.
Min veninde havde allergi og fik mest hjerte salat, et syltet Êg, 4 forskellige typer tyndt skåret radiser, 2 styk syltet rÞdbede og et stykke brÞd til til 172 kr

Havens Deli ããã®åç
Delikate sammensatte smage ððŒ
Langbordsmiddag med de lÊkreste tilberedte rÃ¥varer. Vild med det ððŒ
Frokost to go
Vi fik en god og personlig betjening, som passede lige til det vi havde brug for med frokost ud af huset
mvh Birgit
Super lÊkkert mad og god service!
Super lÊkkert mad, det er tydligt at smage det er gode råvare!
Meget spÊndende madsted og bageri
Meget spÊndende madsted og bageri som Ditte og Rasmus har startet op på denne dejlige Þ.
Ros til kvalitet.
Fantastisk 3 retters menu
Fantastisk 3 retters menu til sammenkomst. Maden var smukt sammensat, både mht smag og farve.
Fokus på det grÞnne; lige i min ånd.
Fantastisk 3 retters menu fra HavensâŠ
Fantastisk 3 retters menu fra Havens Deli, til et frokost arrangement for skÞnne kolleger.
Kommentar fra mine gÊster:â Uhm, fantastisk lÊkker madâ Hvor havde de ret. Maden fra Havens Deli var med til at skabe en utrolig dag for mig. Tak for kreativiteten og kÊrligheden de lÊgger i deres mad og bagvÊrkð
Hurra for Havens Deli!
Havens Deli stod for maden til vores familiekomsammen og gjorde det med bravour! Delikate råvarer og enestående sammensÊtninger. En stor anbefaling herfra, hvis man skal have mad til et arrangement!
Havens deli er en lokal Perle med smukâŠ
Havens deli er en lokal Perle med smuk udsigt, sÞd betjening og smagfuld mad. Der er de bedste kager, is og de har de lÊkreste sandwich og menuen afspejler årstid og mulighederne ift lokale råvarer. Det er simpelthen en kÊmpe anbefaling herfra - besÞg Havens deli på fur!
Vi bestilte mad fra Havens Deli til etâŠ
Vi bestilte mad fra Havens Deli til et stÞrre arrangement, og det var helt vildt lÊkkert. Friske råvarer, spÊndende smage, guf for Þjet. Både store og små munde var meget begejstrede. KÊmpe anbefaling!
Meget lÊkker mad og drikke
Meget lÊkker mad og drikke, venlig betjening og god udsigt! 5 stjerner med pil op
HÞj kvalitet!
KÊmpe positiv overraskelse - fremragende mad i hyggelige omgivelser! Fedt udvalg og så havde de specialkaffe!
KÊmpe anbefaling
Ditte og Rasmus leverer en fantastisk kvalitet og lÊkre rÃ¥varer - godt pakket ind i Furs charmende Þ-miljÞ. 100% et besÞg vÊrd â€ïž