Vi har fÃ¥et udfÞrt opsÊtning af trapperâŠ
Vi har fået udfÞrt opsÊtning af trapper med gelÊndere Godt kvalitetsarbejde flinke medarbejdere
Vi laver alle former for anlÊgs- og havearbejde, og vi er ikke krÊsne i forhold til opgaver â vi tager alle udfordringer op, store som smÃ¥. Vores kompetenceomrÃ¥de dÊkker bredt, sÃ¥ vi kan lÞse opgaver for bÃ¥de private, grundejerforeninger og kommuner i Kokkedal, NordsjÊlland og KÞbenhavn.
Fredtoftevej 1, 2980, Kokkedal, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Kan ikke montere gelÊnderne langs trapper så det sider fast i fÞlge deres medarbejdere er det ikke deres problem dårlig firma
Det var en rigtig god oplevelse at få udfÞrt arbejde af Havens NÞgle. Jeg skulle have lagt Odense tegl i SillebensmÞnster, samt have konstrueret en sÊrlig forhÞjning (også i sillebensmÞnster), begge opgaver blev udfÞrt virkelig godt og prÊcist. Kan varmt anbefale Havens NÞgle og deres dygtige medarbejdere
Vi er så glade for resultatet af vores indkÞrsel, forhave og stier rundt om huset. Vi er imponeret over, at det kunne gÞres på to uger. Meget dygtige og professionelle folk - vi kan kun anbefale Havens NÞgle
Fra start til slut har kommunikationen vÊret klar og professionel. De lyttede virkelig til vores Þnsker og kom med gode idéer og lÞsninger.
Resultatet taler for sig selv: Haven fremstår smuk, velanlagt og harmonisk, og fliserne i indkÞrslen er lagt med stor prÊcision og sans for detaljen.
Vi vil uden tÞven anbefale HavensnÞgle til alle, der Þnsker en pålidelig og dygtig anlÊgsgartner med både faglig stolthed og Þje for Êstetik. Tak for en fantastisk indsatsen!
Bestil I god tid.
De er hurtige, det er flot arbejde med fordeling af fliser samt tilskÊringer. Det hele er perfekt.
Frank
Ligeglad med andre folks og dyrs sikkerhed...
Jeg havde en frygtelig oplevelse med en af deres medarbejder da de var/er ansat ved kroppedals museet. Jeg kommer kÞrende med min pony for vogn
Og har godt set han kÞre lidt stÊrkt. Så for trÊkket helt over til hÞjre med ponyen og for min veninde til at holde den. Manden kÞre i en minilÊsser med en tung skovl foran, han kÞre faktisk fint forbi lige indtil han er lige bagved ponyen så bliver speederen trådt i bund så skovlen hopper og larmer vanvittigt meget som så gÞr at kort fortalt mig og ponyen styrter i vognen så den faktisk knÊkker stÊngerne og seletÞj og ponyen kommer til skade. Medarbejderen ser det hele ske men vÊlger at gemme sig et sted så han er gået fra et fÊrdselsuheld han har forsaget.
Jeg har meldt det til politiet men den er pÃ¥ standby da jeg ikke har navn pÃ¥ medarbejderen. Museet har sagt de har haft kontakt med jer og i ville kontakte mig det har i ikke gjort... jeg har selv sendt mail til jer den har i valgt at ignorere... sÃ¥ ja hvis man vil hyre folk der meget ligeglad med andre mennesker sÃ¥ for i da mine varmeste anbefalinger ð
Super stykke arbejde i Snekkersten. Ny indkÞrsel på ca 140 m2, inklusiv nye beton vÊgge.
God professionel håndtering, og hurtigt arbejde trods det ellers barske vejr i perioden det stod på.
Yousif er god til at kommunikere og svare på spÞrgsmål og henvendelser hurtigt.
Derfor en stor anbefaling herfra, hvis i sÞger en seriÞs og dygtig anlÊgsgartner.
MÞdte en medarbejder i trafikken i morges. KÞrer ulovligt for bare at komme frem. Havde jeg ikke klodset bremsen i havde han smadret ind i siden af min bil da han ville dreje ulovligt. Ville ikke anbefale sådan et firma der ikke udviser respekt og ordentlighed i trafikken.

Havens NÞgle ApS ããã®åç
Havens NÞgle Hej derude. jeg skal fortÊlle om en oplevelse, jeg havde. Med denne virksomhed. Jeg sÞgte job hos dem, fordi at Jeg synes det lÞd super interessant. Det de lavede. Men desvÊrre skete der noget. Nogle dage efter jeg havde vÊret til jobsamtale. Og det hele gik godt. Lige indtil en dag, hvor jeg faldt ned for en trÊningsmaskine. hvor jeg desvÊrre slå mig ret slemt. Hvor jeg fik trykket min ribben. Hvor jeg blev nÞdt til at vÊre hjemme. i Cirka 6 til 8 måneder. Jeg havde dog lovet ham kort tid FÞr ulykke. At vende tilbage til dem Hurtigst muligt. Og normalt er jeg ret punktlig. Men da ulykken skete havde jeg fuldstÊndig glemt alt om den aftale. Nå, men så efter ulykken. Så fik jeg heldigvis det godt igen. Hvor jeg selvfÞlgelig kontaktede dem igen. Og fortalte dem om det. det havde jeg ikke behÞvet Men Det gjorde jeg alligevel. Men efter jeg fortalte ham det der, sagde han til mig. Vi kan ikke bruge useriÞse medarbejdere til noget som helst. Hvor jeg sagde til ham, Jeg er ikke useriÞs, og Jeg kan jo ikke gÞre, for at jeg kom til skade. Men det gad han overhovedet ikke hÞre tale om På ingen måde. ps Det er bare for at fortÊlle jer, at i skal passe på, hvad i FortÊller dem. Og for guds skyld lade vÊre med at sÞge job hos dem. Fordi de vil slet ikke lytte på en. Overhovedet.

Havens NÞgle ApS ããã®åç
Vi havde et rimelig knudret projektforlÞb, men i sidste ende fik vi et fint resultat og undervejs viste Havens NÞgle, at de var hÊderlige folk.
Vi hyrede Havens NÞgle til en indkÞrsel og en stÞttemur. De valgte at hyre nogle underentreprenÞrer til at foretage projektet, men desvÊrre viste disse folk sig at vÊre nogle klamphuggere og lÞgnere.
Efter gennemgang af det "fÊrdige" projekt blev der fundet mange fejl og mangler, og i sidste ende blev det besluttet at lave alting om. Havens NÞgle tog ansvaret på dem og satte deres egne folk til at lave det hele forfra uden ekstra omkostninger. Vi vÊrdsÊtter, at dette blev gjort uden store indvendinger, og at Havens NÞgle anerkender nÞdvendigheden ved at udfÞre et godt stykke arbejde.
Havens NÞgle egne brolÊggere var professionelle og udfÞrte en flot stykke arbejde, derfor de 5 stjerner.
Dette review går udelukkende på Havens NÞgle egne folk, jeg har ikke haft gode oplevelser med deres underentreprenÞrer.
professionel og pÃ¥lideligt arbejde ð
Jeg vil varmt anbefale Havens NÞgle! De har udfÞrt et fremragende stykke arbejde med at ordne vores nedsunkne nedkÞrsel. Ikke alene var resultatet meget tilfredsstillende, men deres team var også utroligt professionelle og hjÊlpsomme. De gav os nogle rigtig gode råd til, hvordan vi bedst kunne vedligeholde haven fremadrettet.
Fra starten af projektet fÞlte vi os i trygge hÊnder, da de var grundige med at forstå vores behov og kom med kyndige forslag til den bedste lÞsning. Arbejdet blev udfÞrt effektivt og omhyggeligt, og vi er meget glade for resultatet.
Hvis du har brug for brolÊgning eller anden havehjÊlp, kan jeg kun anbefale Havens NÞgle!
Jeg har haft en super oplevelse med Havens nÞgle. God rådgivning, service og hurtig levering. Kan varmt anbefale
Vi fik lavet en flot indkÞrsel med fliser til gårdhaven. Gode råd undervejs, sÞde og hurtige medarbejdere og et rigtig flot resultat.
Meget tilfredse.

Havens NÞgle ApS ããã®åç
Virkelig god sparing med Yousif og hans personale, alle var utrolig service minded og fokuseret på resultatet. Vi er meget tilfredse.

Havens NÞgle ApS ããã®åç
Det var nem at komme i kontakt med firmaet/Yousif og man kunne aftale besÞg for tilbudet nÊste dag, for beliggenhed passede fint med de aftaler han allerede havde. Jeg fik en rolig og kunde medarbejder i 6 timer ugen derpå og fik ro i sindet med professionelle beskÊring af kirsebÊr og andre trÊr og busker som ville have givet mig sved på panden i flere dag. Al beskÊring blev pÊnt ryddet og kÞrt vÊk. Absolut investeringen vÊrd og regner med at bestille efterår og forår vedligeholdelse fra dem fremover.

Havens NÞgle ApS ããã®åç
Virkelig god service, flot arbejde , alt udfÞrt som planlagt. Service minded personale. KÊmpe anbefaling herfra.

Havens NÞgle ApS ããã®åç
Fed oplevelse, virkelige flot arbejde! BÃ¥de haven, og fliserne er klar til âïž. Tak for denne gang og pÃ¥ gensyn helt sikkert ðð». Varmt anbefaling fra os (Greve).

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã