De kommer som planlagt og udfÞrer de aftalte opgaver. Indehaveren er dansk. Og med ham aftales opgaverne. De ansatte taler ikke dansk. Men klarer engelsk. Har vÊret kunde i over 10 år.
Fik fÊldet et trÊ - det blev udfÞrt meget hurtigt og kompetent. Alt affald blev bortskaffet og stamme efterladt i de aftalte 30cm stykker. En meget tilfredsstillende oplevelse.
Ulf - som kom og gennemgik vores Þnsker, og som beregnede tilbuddet - var meget venlig og omhyggeligt med vores aftale. Det var dejligt betryggende. Arbejdet blev udfÞrt, som vi havde aftalt. Oprydn... ãã£ãšèŠã
5 STJERNER - hvad ellers? Vi giver dem med glÊde til Silvatica Aps for den fornemme klipning af hÊkke og rabatter samt rensning af terrasse og indkÞrsel pÃ¥ en stor hjÞrnegrund. Medarbejderne var v... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tilbyder professionel hjÊlp til lÞsning af opgaver inden for trÊfÊldning, anlÊgsgartnerarbejde, murerarbejde samt tÞmrer- og maleropgaver
Lillevangsvej 102, 3520, Farum, ãã³ããŒã¯
- 70222090
- Admin@silvatica.dk
- www.silvatica.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Et mindre ekstraarbejde blev ikkeâŠ
Et mindre ekstraarbejde blev ikke prissat og var overraskende dyrt. Kvalitet var helt ok.
Flot beskÊring af blodbÞg
Fik fÊldet et trÊ
Entreprise af hÞj kvalitet.
De to arbejdere var meget hurtige og effektive. Arbejdet blev godt udfÞrt og absolut i topklasse. Resultatet meget tilfredsstillende.
Effektivt og flot arbejde og venligeâŠ
Effektivt og flot arbejde og venlige medarbejdere.
Det var en god pris og de kom tilâŠ
Det var en god pris og de kom til aftalt tid.Oprydningen kunne godt have vÊret bedre, men de havde travlt med at komme videre til nÊste opgave.
TrÊbeskÊring
Arbejdet blev udfÞrt, som vi havde aftalt. Oprydningen og bortkÞrsel var nogenlunde.
Denne gang beskar han toppen ikke soâŠ
Denne gang beskar han toppen ikke so godt som sidste gang. trÊstuppen blev heller ikke fjernet.
Alt arbejdet var udfÞrt medâŠ
Alt arbejdet var udfÞrt med professionalisme og efter vores anvisninger. Alt i alt et flot arbejde. Og lidt dyrt.
Find en anden gartner 2
I min anmeldelse skriver jeg, at SILVATICA ikke lever op til indgÃ¥ede aftaler, og at det ikke er et trovÊrdigt selskab. SidstnÊvnte fremgÃ¥r tydeligt af SILVATICAS svar. Som anfÞrt, leverede SILVATICA pÃ¥ ingen mÃ¥de den aftalte ydelse. Desuden er SILVATICAS udsagn om, at Byggeriets AnkenÊvn har afvist sagen stÊrkt manipulerende â AnkenÊvnets fyldestgÞrende svar kan lÊses her:
âFormanden finder, at der er en sÃ¥dan uenighed mellem parterne om aftalegrundlaget, at der er usikkerhed om bedÞmmelsen af de fremkomne oplysninger. Sagen er derfor uegnet til ankenÊvnsbehandling pÃ¥ skriftligt grundlag. Sagen mÃ¥ herefter i givet fald finde sin afgÞrelse ved domstolene, hvor der er mulighed for bevisfÞrelse i form af parts- og vidneforklaringer.â
Vi overvejer i Þjeblikket seriÞst at indbringe sagen for de civile domstole, og det bÞr SILVATIC tage til efterretning.
Jan Frifelt.
Hurtig eksekvering og fair priser
Hurtig eksekvering og fair priser. Vi fik god rådgivning i forhold til trÊbeskÊring, så det blev pÊnt.
Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektivt. PÊnt resultat og oprydning efter beskÊring af trÊ.