䌁業情報

2.6

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

17件のレビュヌ

Vi har haft en medarbejder ude og

Vi har haft en medarbejder ude og gennemgå et haveprojekt, vi hÞre ikke noget efterfÞlgende og kontakter dem igen, efter flere kontakt forsÞg bliver vi ringet op og får afvide at medarbejderen desvÊrre er sygemeldt og de vil komme ud igen, det takker vi ja til ( det står på henover måneder )
Vi får Brian ud som bruger tid på at gennemgå have projektet og undskylder mange gange, han er super sÞd og virker rigtig dygtig.
Han vil efterfÞlgende sende tilbud, som vi får afvide vi kan justere i som vi vil.
Undervejs i justeringerne hÞrer jeg ikke mere og derfor landet tilbuddet ikke.
Jeg ringer derfor op igen og får i telefonen afvide at de har rigtig travlt og ikke har tid fÞr tidligst marts måned, men vi kan forsÞge at lande tilbuddet alligevel.
Jeg får oplevelsen af, at der nÊrmest ikke er tid til at tale tilbuddet igennem og bliver noget skuffet over at få afvide projektet fÞrst kan starte om 6-7 måneder.
Jeg afslutter samtalen og siger jeg lige vil tÊnke over det.
Vi giver en stjerne for at vende tilbage og fortÊlle at der ikke er kommet tilbud pga en sygemelding og tilbyde ny gennemgang og en stjerne for en omhyggelig gennemgang.
Men kommunikation, ansvar for at lande tilbudet og udfÞre opgaven som lovet indenfor en forholdsvis kort tidsramme mangler i den grad.
Det havde vÊret god stil at prioritere en opgave, hvor kunden i forvejen har ventet måneder, brugt tid på at kommunikere og lave to lÊngere gennemgange af projektet og ikke andre opgaver som åbenbart pludselig er kommet til.
Det virker useriÞst.
Det var undervejs svÊrt at få fat i en medarbejder både på skrift og telefonen.
Arbejdet landede aldrig så vi kan ikke anmelde selve arbejdet desvÊrre.

2024幎9月2日
Det GrÞnne Team ApS ロゎ

Det GrÞnne Team ApS からの回答

Hej Anne Dorte, fÞrst og fremmest beklager vi selvfÞlgelig den dårlige oplevelse du har haft med Det GrÞnne Team. Vi yder normalt et professionelt og stabilt kvalitetsniveau hele vejen fra tilbudsgivning til udfÞrt arbejde. Som du skriver, gik vores ene tilbudsgiver desvÊrre ned med stress i den her periode, som du også blev informeret om. Alt arbejde tilhÞrende denne medarbejder overgik til Brian, som har vÊret behjÊlpelig med at fremsende flere tilbud frem og tilbage til dig. Da der ikke har vÊret mulighed for at lande en aftale hurtigt, er der naturligvis lÞbet ordre i kalenderen, der gÞr at arbejdet ikke kunne udfÞres inden for jeres tidsramme. Vi vil mene det er en lidt hård anmeldelse, da der har vÊret kontakt gennem hele forlÞbet. Vi er dog klar over forlÞbet har taget lÊngere end normalt, men med en stressramt medarbejder har vi gjort det bedste vi kunne. Vi håber dog du har fået udfÞrt et tilfredsstillende arbejde.

Med venlig hilsen Jonas

Har fÃ¥et anlagt omfangsdrÊn omkring

Har fået anlagt omfangsdrÊn omkring vores kÊlder i sidste forår. Der skulle re - etablere belÊgning efterfÞlgende. En ting var at de var fÊrdig til tiden, men svinede helt vild meget og aldrig ryddede op tords opkald til firmaet chef flere gange. Brostenene og belÊgningen blev lagt skÊvt og allerede 4 mnd efter alt bevÊgede sig og stod skÊvt uden det regnede. Der blev repareret fordi vi beholdte en del af belÞbet. De tog en kÊmpe regning for udskiftning af pumpen i vores brÞnd og belÊgningen efter 3 måneder var skÊv igen og med forkert fald . En af medarbejderne fortÊlle os at det var godt de var kommer anden gang og rettet , fordi hÊldningen var helt forkert og vandet vil lÞbe mod huset og ik vÊk fra huset. Efter anden reparation og 3 yderlige måneder og regn nu er det igen kÊmpe huller og skÊvheder i belÊgningen alle veje hvor de lagde drÊn. Skulle ringe for 3 gang på under 1 år for at få det repareret. Brian / ejer siger hele tiden at alt er normalt trods vores lille datter falder i kÊmpe huller og slå sig flere gange. Tydeligvis er belÊgningen og underlag ik lagt rigtigt og vi taler om en anlÊgs og brolÊggerfirma. Håber drÊnet holder. Men enig med andres beskrivelse, de kom uden varsel , efterlod masser af affald så mine to naboer var så kede af det og jeg skulle redegÞre for dem.
Nu venter jeg på om de vil komme for 3 gang og reparere tingene engang for alt. Er ikke sikker, ligesom de har fået deres penge og ikke tager tlf/ svarer på mails.

2023幎1月3日
Det GrÞnne Team ApS ロゎ

Det GrÞnne Team ApS からの回答

Hej Emanuela
Tak for din anmeldelse her pÃ¥ Trustpilot vedr. etablering af omfangsdrÊn. Jeg vil prÞve at besvare din anmeldelse i kronologisk rÊkkefÞlge. Jeg er rigtig glad for at hÞre at dit arbejde blev fÊrdigt til tiden og jeg kan garantere dig at alt arbejde er udfÞrt korrekt og i henhold til vejledninger fra teknologisk institut og med udfÞrt kvalitetssikring og anmeldelse til stedlig myndighed, som krÊves af en autoriseret virksomhed. Vi er klar over at arbejdet svinede rigtigt meget, men det er desvÊrre en fÞlgevirkning, nÃ¥r der udgraves meget jord og pladsen var trang. Det er desvÊrre et arbejde som afstedkommer en hel del affald i etableringsfasen og der blev naturligvis ryddet op efter arbejdets afslutning, som vi ogsÃ¥ lover i vores tilbudsbeskrivelse. Jeg vil gerne pointere at jeres kirsebÊrtrÊ og skur som i Þnskede bevaret stadig stÃ¥r der, trods de andre entreprenÞrer Þnskede dette fjernet/fÊldet og jeg ved vi intet affald har efterladt hos jer, sÃ¥ dette er altsÃ¥ ikke korrekt. Med hensyn til belÊgningerne langs huset, sÃ¥ er det helt korrekt, som du ogsÃ¥ nÊvner, at belÊgningerne har sat sig langs husmuren. Uden pÃ¥ det kapillÊr brydende lag som du har fÃ¥et udlagt mod din diffusionsÃ¥bne fugtspÊrre og isolering, er der blevet fyldt op igen med en del af den opgravede muld. Da man ikke kan vibrere muldjord pÃ¥ samme mÃ¥de som stabilgrus, vil det desvÊrre forekomme, at belÊgningen kan sÊtte sig en smule og det kan gÞre at der kommer bagfald mod huset. Dette er meget naturligt, medmindre man venter 4-6 mÃ¥neder med at lÊgge belÊgningen igen og indtil jorden har sat sig. Vi har rettet belÊgningen op efterfÞlgende og har ogsÃ¥ lovet at komme igen og rette det sidste. Du burde naturligvis allerede i tilbudsfasen vÊret blevet gjort opmÊrksom pÃ¥, at enten skulle vi vente med etablering af belÊgningerne eller ogsÃ¥ mÃ¥tte i forvente at der skulle rettes efterfÞlgende. Normalt gÞr vi opmÊrksom pÃ¥ dette forhold i vores tilbud fÞr udfÞrelsen af arbejdet, men det er ikke sket i dit tilfÊlde. Jeg har dog nÊvnt denne problematik overfor dig telefonisk. Det tager vi pÃ¥ os som en fejl og derfor retter vi ogsÃ¥ belÊgningen uden beregning. BÊrelaget er udfÞrt i henhold til normer for Danske AnlÊgsgartnere, men det er det underliggende muldlag som har sat sig efterfÞlgende. Jeg vil dog tillade mig at nÊvne, at jeg ikke kan genkende din beskrivelse om ”kÊmpe huller”, da det snarere drejer sig om max 5 cm belÊgningen har sat sig pÃ¥ de billeder du har fremsendt til os. Det er ligeledes korrekt, som du skriver, at du har pÃ¥talt, at du syntes at udskiftning af din gamle drÊnpumpe efter din mening var for dyr. Vi kan aldrig vÊre billigst pÃ¥ alt hvad vi udfÞrer, det er vist en umulighed for alle firmaer, men for at imÞdekomme dig og forhÃ¥bentlig fÃ¥ en tilfreds kunde, har vi uagtet at du havde fÃ¥et en fast pris pÃ¥ arbejdet og havde mulighed for at indtage mange flere tilbud pÃ¥ dette arbejde, givet dig et afslag pÃ¥ prisen. Det var ikke alle firmaer der havde valgt denne lÞsning. Sidst men ikke mindst, sÃ¥ kan jeg garantere dig at dit drÊn vil holde og at arbejdet er udfÞrt korrekt og som jeg har skrevet til dig pÃ¥ mail, sÃ¥ kommer vi ogsÃ¥ og retter pÃ¥ din belÊgning, selvom du har betalt regningen som vi aldrig har afvist! Jeg anerkender din frustration og de ting som her er nÊvnt, men synes ogsÃ¥ at vi har gjort hvad vi kan for at fÃ¥ dig tilfreds. Vi har i de 27 Ã¥r vi har eksisteret, flere tusinder kunder i vores kundekartotek og med det in mente, sÃ¥ ligger vi stadig under 0.5% kunder som har vÊret utilfredse med Det GrÞnne Team. Vi mener stadig at 0.5% er for meget og vil efter din anmeldelse se pÃ¥ om vi kan forbedre vores kommunikation og arbejdsgange endnu mere.

mvh brian jensen det grÞnne team

Super tilfreds.

Har fået lavet flere projekter af dette firma og sidst fik forhaven en fantastisk forvandling. Er så tilfreds med alle de projekter Det grÞnne team har lavet for os. SÞdt personale og overholder aftaler. Kan kun anbefale at bruge dem.

2020幎11月3日
自発的なレビュヌ

De varmeste anbefalinger herfra til

De varmeste anbefalinger herfra til Drengene fra Det GrÞnne Team 🍀🌞🌿.
Efter uheldige oplevelser med anden Havemand har vi endelig fÃ¥et anlagt den grÊsplÊne vi har gÃ¥et og drÞmt om siden sidste sommer. Aftaler og tidsplaner blev overholdt. 👍😀

2020幎9月12日

UseriÞse, uproffesionelle, dårlig kommunikation

Vi har brugt Det GrÞnne Team til flere projekter. Den fÞrste del af arbejdet med at rydde buske og etablere nye bede og lÊgge rullegrÊs i efteråret 2019 forlÞb udmÊrket. Arbejdet efterfÞlgende her i forår/sommer har vÊret alt andet end tilfredsstillende. De holder ikke deres aftaler, laver ikke alt det de lover og dem som kommer for at udfÞre arbejdet, har kun delvist fået at vide hvad de skal lave, hvilket har betydet at det er blevet yderligere forsinket. De laver ikke arbejdet ordentlig i fÞrste omgang; bla. Skulle vores terrasse lÊgges helt om én gang pga. af dårligt håndvÊrk og forkert farve fuge. Fugerne skulle delvist kradses op og lÊgges igen yderligere 2 gange. Derudover har de vÊret på et uanmeldt besÞg en weekend, gået rundt i haven for at kigge uden at vi var hjemme, hvilket i vores bog ikke er acceptabelt.
De fremstår som useriÞse, uprofessionelle og kun lige vil gÞre hvad reglerne krÊver og ikke at have tilfredse kunder. Vi kan også kun bekrÊfte tidligere anmeldelser om dårlig kommunikation, vi har skulle rykke dem mange gange for svar på vores henvendelser. Vi kan ikke anbefale dem!

2020幎9月4日

Uprofessionel og dårlig kommunikation

Jeg har tidligere benyttet Det GrÞnne Team og vÊret tilfreds med arbejdet, som kun blev delvis afsluttet pga. travlhed i virksomheden. De vendte dog ikke tilbage fÞr utallige rykkere, hvor de ville kigge på det igen og efterfÞlgende ikke kommet retur og svarer ikke på beskeder - hverken via sms eller telefonsvarer. Ved direkte henvendelse til hovedkontoret, blev jeg dog lovet (igen) at jeg ville blive kontaktet efter ferieperioden, men selv efter rykker, sker det ikke. Så jeg kan desvÊrre kun bekrÊfte nedenstående anmeldelser. Virksomheden må tilsyneladende have så stor ordretilgang, at de kan "vÊlge og vrage" imellem deres kunder, virkeligt uprofessionelt.

2020幎8月20日

Firmaet kan ikke anbefales

Har benyttet Det GrÞnne Team med stor tilfredshed en rÊkke gange. Samarbejdet er dog stoppet, da hÊk og buske blev Þdelagt grundet mangel på kendskab til det arbejde, der skulle udfÞres.
Firmaet kan ikke anbefales.

2020幎8月3日
自発的なレビュヌ

Super professionelle - hÞj kvalitet til konkurrencedygtig pris. Jeg har brugt "Det GrÞnne Team" til

Jeg har brugt "Det GrÞnne Team" til fÊldning af to store trÊer, bortfrÊsning af nogle gamle buske og opsÊtning af nyt raftehegn. De kom på besÞg inden for få dage efter fÞrste kontakt og samtalen om opgaven var god og professionel. Jeg fik nogle nyttige havetips med på vejen, også under "mesters" lÞbende tilsyn med,hvordan arbejdet skred frem. Tilbud kom som lovet og prisen var konkurrencedygtig. Arbejdet er udfÞrt til min fulde tilfredshed og kontakten med folkene har vÊret fin. De har fejet og holdt området ryddeligt af hensyn til naboerne og der har ingen brok vÊret overhovedet. En medarbejder kom til at glemme sin jakke her og på et tidspunkt kom de fÞr det aftalte tidspunkt, men det kan ikke Êndre min samlede bedÞmmelse, som er en varm anbefaling. De vil vÊre mit foretrukne valg en anden gang.

2018幎11月8日
自発的なレビュヌ

For sjusket og dårlig kommunikation

Jeg skulle have udvidet terassen og lidt andet flisearbejde. Jeg fik at vide at de kunne begynde i slutningen af uge XX og jeg ville hÞre nÊrmere. Det kom så mandag morgen i den uge uden varsel kl. 7.30 om morgenen. Ikke så tjekket.

Selve processen var fin, men det viste sig at der var forkert hÊldning på terassen. Jeg skulle maile frem og tilbage med firmaet, som fÞrst afviste at det var grundet deres arbejde at der nu var et problem og at de "betragtede sagen som afsluttet". De endte med at komme ud og udbedre problemet, hvor jeg havde tilbageholdt 1/3 del af belÞbet.

EfterfÞlgende opdagede jeg så en flÊkket sten i terassen, desvÊrre fÞrst efter jeg havde betalt hele belÞbet. Jeg skrev til dem om stenen og sagde at jeg formentlig selv kunne skifte den ud, hvis de kunne fortÊlle mig hvordan jeg skulle få den gamle sten op. Det er nu 10 dage siden og jeg har rykket flere gange uden respons.

Jeg har i Þvrigt heller ikke fået en regning med korrekt adresse endnu, trods flere rykkere.

Alt i alt er jeg ikke sÊrlig imponeret.

2016幎5月30日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。