Det har på ingen måde levet op til det, der blev lovet.
05.02.2026: I min mail af 11.03 står der:
âNÃ¥r vi har fjernet vores trampolin, vil vi meget gerne have, at I laver topdressing i vores have i kommende Ã¥r.â
Dette henviser til kommende Ã¥r, nÃ¥r trampolinen er afmonteret. Den aftale, der gjaldt for i Ã¥r, var gÞdning â ikke topdressing. I forbindelse med gÞdningsbesÞgene blev jeg desuden oplyst om, at jeres medarbejdere ville stÃ¥ for at flytte trampolinen frem og tilbage i forbindelse med behandlingen.
VedrÞrende varsling af besÞg var aftalen, at jeg skulle orienteres i god tid, helst en uge fÞr og minimum tre dage fÞr.
Ved fÞrste besÞg blev jeg fÞrst opmÊrksom på besÞget, da jeg selv mÞdte jeres medarbejder umiddelbart efter, at opgaven var udfÞrt. Medarbejderen oplyste her, at han ikke havde fået besked om, at jeg skulle informeres forud, og han noterede mit telefonnummer direkte fra mig.
Ved andet besÞg modtog jeg heller ingen forudgående besked. Jeg blev i stedet ringet op cirka en halv time fÞr ankomst, hvilket ikke er i overensstemmelse med aftalen.
Ved tredje besÞg modtog jeg en besked med teksten âgreenkeeperen kommer forbi i morgenâ. Dette lever ligeledes ikke op til den aftalte varsling.
Derudover var der tale om en kampagne, hvor man skulle modtage 300 kr. ved henvisning af en nabo. Dette stemmer ikke overens med den beskrivelse, jeg efterfÞlgende har modtaget fra jer. Såfremt der er tale om en misforståelse, er jeg overbevist om, at den ikke stammer fra vores side.
Alt ovenstående er min samlede oplevelse af forlÞbet. Jeg mener ikke, at der har vÊret tale om en misforståelse fra vores side, som I bÞr beklage. Derimod ville det vÊre mere hensigtsmÊssigt at anerkende, at der har vÊret tekniske og kommunikative udfordringer, som I forhåbentlig har taget ved lÊre af, således at kunder fremover orienteres i god tid, og indgåede aftaler overholdes.
Det skal i den forbindelse bemÊrkes, at hvis mine mails eller telefonopkald var blevet besvaret, ville I allerede have vÊret bekendt med, at der forelå en klage. Jeg kan samtidig konstatere, at der reageres hurtigere her, end der er blevet gjort via jeres mailboks eller telefon, hvilket giver indtryk af, at I er mere aktive her end via de kanaler, jeg tidligere har anvendt.
Det skal dog også nÊvnes, at der har vÊret positive elementer. Jeg har modtaget rigtig god rådgivning, og medarbejderne har brugt god tid, selv under tidspres. Det fremstår tydeligt, at I har kompetente medarbejdere med solid faglig viden og det rette udstyr til at udfÞre opgaverne, hvilket fortjener anerkendelse.
Når det er sagt, kan jeg desvÊrre ikke anbefale jer, da henvendelser ikke bliver besvaret konsekvent, og aftaler ikke er blevet overholdt.
Det har på ingen måde levet op til det, der blev lovet.
I forbindelse med behandlingen blev jeg oplyst om, at en trampolin i min have skulle flyttes fra og tilbage på sin plads. Dette skete ikke.
Derudover blev der markedsfÞrt et kampagnetilbud med lovet tilbagebetaling. Denne tilbagebetaling er aldrig blevet gennemfÞrt, på trods af gentagne rykkere både skriftligt og telefonisk.
Serviceniveauet er uacceptabelt, og behandlingen har hverken vÊret tilfredsstillende eller professionelt udfÞrt.
Jeg kan på ingen måde anbefale denne virksomhed. Hold jer vÊk og find en professionel leverandÞr, der faktisk leverer det, de lover, og som overholder deres aftaler.
2025幎7æ1æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ