Maria er super dygtig og professionel. Altid bliver man mødt af et skønt smil og der bliver spurgt ind til, om den sidste behandling fungerede eller om det skal ændres. Mine gigtsmerter er næste... もっと見る
企業が回答しました
Maria er mega dygtig og super proffesionel i alle de behandlinger jeg har fået hos hende de sidste mange år. Hun står altid klar med gode råd og løsninger på ens udfordringer. Derudover har hun nogle... もっと見る
企業が回答しました
Det fungerer altid at bestille. Tingene står klar og Maria er altid sød og venlig. God stemning og atmosfære i klinikken
Maria er dygtig og super venlig. Jeg har primært brugt gigalaseren, med selvbetjening, men også andre behandlinger. Klinikken er pæn og ren og den ligger rigtig smart med gode parkeringsmukighede... もっと見る
企業が回答しました
Jeg tilbyder fysiurgisk RAB massage og Zoneterapi hvilke jeg også er RAB godkendt i. Har en masse ekstra kurser indenfor massage og zoneterapi. Jeg tilbyder også akupunktur 2000, mod smerter og hjælp til fertilitet. Derover har jeg en gigalaser til skades og smertebehandling. Fedtfrysning. EMSSeat og EMSSculpting. Beauty Angel lys. Tilbyder også pedicure, manicure, hårfjerning med voks og sugaring, farve af vipper og bryn og Lash lift og japansk liftning. Derover har jeg en webshop med produkter til hjemmepleje fra BCL spa Danmark, Voesh, Tolure, Deluxe mascara, Hemp Nation. HEVI sugaring. Salcura. Outload. Smør dig ind.
Hedevej 1, 2640, Hedehusene, デンマーク

Hedehusene Massage og zoneterapi からの回答
Super glade for produkterne, altid de bedste:)
Hurtig levering - anbefaling herfra

Hedehusene Massage og zoneterapi からの回答
God og sød behandler. Kan helt klart anbefale Maria, hun har fjernet mine rygsmerter! Kæmpe anbefaling

Hedehusene Massage og zoneterapi からの回答
Maria Zeyn er en stjerne - altid tilgængelig, hjælpsom og tid til en lille sludder. Maria har lavet en “ “julekalender” med nye gode tilbud hver dag i december - kæmpe hit, synes jeg.
Man føler sig meget velkommen hos Maria.

Hedehusene Massage og zoneterapi からの回答
Lækre produkter til gode priser.
Maria er altid klar med gode råd, kan klart anbefale.

Hedehusene Massage og zoneterapi からの回答
Handlet på nettet om aftenen. Dagen efter om formiddagen var ordren klar til at blive afhentet (jeg havde selv valgt at afhente). Super hurtig ekspedition.

Hedehusene Massage og zoneterapi からの回答
Altid tid til gode råd og altid smilende og imødekommende. De bedste produkter.

Hedehusene Massage og zoneterapi からの回答
Super sød og professionel massør.
Hun er så dygtig, lytter og ved hvad hun gør. Fik 120 minutter. Det var hårdt, men meget meget godt. Kan varmt anbefales

Hedehusene Massage og zoneterapi からの回答
Kæmpe anbefaling! Fik lavet lash lift inkl farve og mine vipper er blevet så pæne. Klinken er dejlig ren og man føler sig i så gode hænder. Kommer klart tilbage

Hedehusene Massage og zoneterapi からの回答
Altid god service både når der er brug for behandling og køb i webshoppen 👍

Hedehusene Massage og zoneterapi からの回答
Mange lækre varer i webshoppen, som hurtig gøres klar til afhentning eller forsendelse

Hedehusene Massage og zoneterapi からの回答
Klinikken er pæn og ren og den ligger rigtig smart med gode parkeringsmukigheder.
Jeg kan varmt anbefale. Hun er godkendt til at man kan få behandling gennem sin helbredssikring.
Psst: hun er forhandler på verdens bedste håndcreme!!

Hedehusene Massage og zoneterapi からの回答
Maria er helt fantastisk og meget fleksibel.
Jeg tog kontakt til Maria mellem jul og nytår og fik en tid med det samme. Hun har givet mig zoneterapi og har hjulpet min krop tilbage i balance. Selvom jeg flytter ud af byen vil jeg stadig gå fast hos Maria. Kæmpe anbefaling herfra

Hedehusene Massage og zoneterapi からの回答
Jeg kan varmt anbefale ryg massage hos Maria. Jeg går der fast en gang om måneden og det hjælper på en kontorryg/nakke

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。