Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive レビュヌ 3,062

4.1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Op 9 maart onderhoudsbeurt voor Mercedes EQA laten doen. Zeer prettig ontvangen door receptiemedewerker Ayhan. Keurig uitgelegd wat ik kon verwachten (basiskosten en werkzaamheden). Ik kon zelf ook aa... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

連絡先

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk en deskundig

2026幎3月24日

Beste John,

Fijn om te horen dat je de medewerkers als vriendelijk en deskundig hebt ervaren. Daar doen we het voor. Dank voor de review.

Goed is goed

Goed is goed

2026幎3月23日

Beste Patricia,

Dank voor de review. Fijn om te horen dat alles goed is gegaan en dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Wat een service!

Ontzettend goed, vriendelijk en eerlijk bij de balie geholpen en geadviseerd. Vanwege een blessure ben ik daarna door een vriendelijke chauffeur naar huis gebracht en 'smiddags weer op gehaald. Wat een service!

2026幎3月6日

Beste Hans,

Fijn om te horen dat je goed, vriendelijk en eerlijk bent geholpen. Fijn dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review en de mooie woorden.

Vlotte vriendelijke service

Service vlot, netjes en vriendelijk. Juiste raming van kosten zonder verassingen. En nog een goed advies

2026幎3月6日

Beste meneer/mevrouw Groenewegen,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

5぀星のうち4の評䟡

Ayan was uiterst vriendelijk en

Ayan was uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Beste meneer/mevrouw den Oude,

Fijn om te horen dat je vriendelijk en goed bent geholpen. Dank voor de review.

5぀星のうち1の評䟡

als je een auto krijgt voor inspectie

als je een auto krijgt voor inspectie en apk en de klant hoord wat de kosten zijn en hij besluit het alternatief in te zien en ze drukken uit frustratie de auto afgekeurd door terwijl ze hem niet hadden hoeven aanmelden na de controle is het puur treiteren en een naaistreek naar iemand die verdomme een auto bij je koopt. nooit meer!

2026幎3月20日

Beste Jeroen,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn wanneer een voertuig wordt afgekeurd tijdens de APK en vervolgens alsnog moet worden afgemeld. Graag leggen we kort uit waarom dit zo werkt.

Als erkend APK‑bedrijf zijn wij wettelijk verplicht om iedere APK‑keuring te registreren bij de RDW — zowel bij een goedgekeurde auto als bij een afgekeurde auto. Deze registratie zorgt ervoor dat de RDW altijd de juiste keuringsstatus van het voertuig kan vastleggen en dat u een officieel keuringsrapport ontvangt. Dit is onderdeel van de landelijke RDW‑regelgeving die voor alle garages geldt.

We hopen dat deze uitleg het proces duidelijker maakt. Mocht u nog vragen hebben of iets willen bespreken, dan staan wij natuurlijk voor u klaar.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel
Vakkundig geholpen

2026幎3月20日

Beste Dico,

Fijn om te horen dat je vakkundig bent geholpen en dat je ons personeel vriendelijk vindt. Dank voor de review.

Details

Behulpzaam, opmerkzaam en attent om de service optimaal te leveren. Daarnaast duidelijke afspraken over de kosten, je merkt direct dat er aan de auto is gewerkt , oog voor kleine details Top

2026幎2月20日

Beste Richard,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je opmerkt dat er aan de auto is gewerkt. Dank voor de review en mooie woorden.

Tevreden klant

Goed contact gehouden inzake de onderhoudsbeurt en de te verrichte werkzaamheden, keurig op tijd gereed met een telefoontje dat de auto weer gehaald kan worden.

2026幎3月5日

Beste meneer/mevrouw de Zeeuw,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over het contact. Fijn dat de auto weer op tijd opgehaald kon worden.

Was top!

Was top, werd direct geholpen en de reparatie werd keurig en snel in orde gemaakt!

2026幎3月19日

Beste meneer/mevrouw Berragiy,

Fijn om te horen dat je direct bent geholpen en dat de reparatie snel en in orde is gemaakt. Dank voor de review.

5぀星のうち3の評䟡

Sinds mijn auto een grote beurt heeft

Sinds mijn auto een grote beurt heeft gehad augustus jl., zijn er problemen gekomen.
Diverse ‘reparaties’ zijn gedaan, maar de auto toont elke keer weer mankementen.
Natuurlijk is de auto op leeftijd, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Dit is mn derde mercedes en een vierde gaat er zo niet komen. Heel jammer.

Beste meneer/mevrouw Bekooij,

Dank voor de review. We gaan dit intern bespreken en ik heb de vestiging gevraagd of ze contact met je willen opnemen.

5぀星のうち4の評䟡

Ik werd vriendelijk ontvangen en

Ik werd vriendelijk ontvangen en geholpen. De auto is goed nagekeken en daar waar nodig gerepareerd. Wel viel me tegen de antwoorden op een eventuele revisie motor in de toekomst. Men kon ( nog ) geen concreet antwoord geven over de mogelijkheden en indicatie over de kosten.

Beste Peter,

Fijn om te horen dat je vriendelijk bent ontvangen en dat je goed bent ontvangen. Dank voor de review.

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijk en kundig te woord gestaan

Vriendelijk en kundig te woord gestaan, afspraken worden goed nagekomen. Te verwachten kosten worden goed en begrijpelijk doorgenomen.

Beste Petra,

Fijn om te horen dat je vriendelijk en kundig te woord bent gestaan en dat de afspraken goed waren nagekomen. Dank voor de review.

5぀星のうち5の評䟡

Goed service en vriendelijk personeel.

Goed service

Beste meneer/mevrouw Naeem,

Fijn dat je onze service waardeert en dat je vriendelijk bent geholpen. Dank voor de review.

Werkplaats Amstelveen: vriendelijk / behulpzaam / goede service

De medewerkers in Amstelveen zijn zeer vriendelijke en behulpzaam. Zeer goede service.

2026幎3月13日

Beste Bart,

Wat fijn dat onze medewerkers in Amstelveen zo vriendelijk en behulpzaam waren. We zijn blij met je positieve feedback over de goede service. Dank voor de review.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle en goed afgehandelde afspraak

Snelle afspraak, mooi op tijd en meteen op eigen initiatief een terugroepactie meegenomen

2026幎3月16日

Beste meneer van Ooijen,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze werkwijze. Dank voor de review.

5぀星のうち5の評䟡

APK en onderhoud op dezelfde dag

APK en onderhoud op dezelfde dag uitgevoerd.

2026幎3月13日

Beste,

Dank voor de review. Fijn dat de APK en onderhoud op dezelfde dag is uitgevoerd.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。