Om det fanns 0 stjÀrnor skulle jag ge tjÀnsten det. Att en annons prissÀtts pÃ¥ det sÀttet Àr helt vÀrdelöst. Finns inget underliggande kundvÀrde som motsvarar priset. Hoppas Boolia kan göra nÃ¥got Ã¥t... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Högst irriterande nÀr det stÃ¥r pris saknas Sedan uppmanas man göra en kostnadskalkyl. Hur ska det gÃ¥ till nÀr det inte finns underlag för kalkylen? Naturligtvis vet jag att utgÃ¥ngspriset inte Àr det s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det vÀrsta jag har varit med om. Hemnet kostar otroligt mycket och det Àr inte vÀrt det. Ner du vÀll köper en paket sÃ¥ visar de till dig spokiga views och personer som Àr intresserade som ingen kan se... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Utnyttjande av sin marknadsdominerande stÀllning genom oskÀliga och regressiva avgifter. Kostnaden, som ofta motsvarar över 2% av försÀljningspriset för billigare bostÀder, slÃ¥r oproportionerligt hÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
På Hemnet hittar du bostÀder som lÀgenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmÀklare.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Om det fanns 0 stjÀrnor skulle jag geâŠ
Om det fanns 0 stjÀrnor skulle jag ge tjÀnsten det. Att en annons prissÀtts på det sÀttet Àr helt vÀrdelöst. Finns inget underliggande kundvÀrde som motsvarar priset. Hoppas Boolia kan göra något åt elÀndet.
FruktansvÀrd uppelvelse
Jag skriver detta med en stor kÀnsla av uppgivenhet och frustration.
Vi valde initialt ett annonspaket för 9 660 kr efter tydlig uppmaning frÃ¥n vÃ¥r mÀklare, trots att vi egentligen inte ens ville annonsera pÃ¥ Hemnet frÃ¥n början pÃ¥ grund av den stora kostnaden en annons innebÀr. NÀr det sedan blev frÃ¥ga om att behöv förnya annonsen fick vi beskedet att det inte fanns nÃ¥got annat alternativ Àn att uppgradera till Premium â vilket innebar ytterligare 5 697 kr.
Totalt nÀrmar vi oss nu 15 000 kr i kostnader för en försÀljning dÀr vi inte kommer göra en krona vinst. Det kÀnns oerhört tungt och, framför allt eftersom det inte upplevs som att vi haft någon verklig möjlighet att påverka situationen eller vÀlja andra, mer rimliga alternativ.
Det jag har mest svårt att förstå Àr varför det inte finns ett system dÀr man bara betalar mellanskillnaden vid uppgradering mellan paket. Hur kan det vara rimligt att först betala nÀstan 10 000 kr och sedan tvingas betala ytterligare nÀstan 6 000 kr för nÀsta nivå?
Det handlar om vÀldigt stora summor pengar för privatpersoner, sÀrskilt i en situation dÀr bostaden inte ens verkar bli sÃ¥ld. Att samtidigt se att ett nytt upplÀgg Àr pÃ¥ vÀg â dÀr man inte behöver betala förrÀn bostaden Àr sÃ¥ld â gör det hela Ànnu mer frustrerande.
Jag önskar verkligen att ni tar detta på allvar och Àr villiga att diskutera vår situation. För som det kÀnns nu Àr det hÀr en kostnad vi inte hade rÀknat med, inte kunnat påverka, och som slår vÀldigt hårt ekonomiskt.

BOJKOTTA HEMNET
LÀgg ner! KrösuHemnet. Fick betala 10.000kr fast det inte blev sålt.

Hoppas ni gÃ¥r i konkurs ð€
Hoppas ni gÃ¥r i konkurs ð€
Heja Booli

Ockerpriser
Ockerpriser, att köpa "premium" hjÀlper inte heller eftersom de flesta som lÀgger ut Àven köper premium. Så man får inget mervÀrde. Bojkotta Hemnet.

Orimligt dyrt
Orimligt dyrt, försöker utnyttja sin storlek för att driva upp pris för samma sak utan att erbjuda något mervÀrde. Undvik, anvÀnd mÀklarens nÀtverk och Boli mm.

Hemnet ããã®åç
Det vÀrsta jag har varit med om
Det vÀrsta jag har varit med om. Hemnet kostar otroligt mycket och det Àr inte vÀrt det. Ner du vÀll köper en paket så visar de till dig spokiga views och personer som Àr intresserade som ingen kan se enlighten sÀljare eller mÀklare. Så det Àr omöjligt för mÀklare att följa upp de intresserade av bostaden. Varför skulle man köpa er tjÀnst medan ni ville bara ta betalt jÀttemycket pengar me hjÀlper inte alls. VÀrdelös, Har du möjlighet så anvÀnd nån anna sida och inte hemnet.

Fick inte problemet löst
Ville ha hjÀlp att skjuta på en fakturas förfallodatum men fick inte Àrendet löst på grund av en mycket ovillig och oansvarig attityd från kundtjÀnst.

Hemnet lurar folk
Hemnet samarbetar med Klarna och fakturan på annonsen går automatiskt till Klarna. Det måste finnas möjlighet att betala på ett annat sÀtt. Enligt Hemnet ska jag betala annonsen nÀr jag har sålt lÀgenheten men Klarna nekade mig, jag skulle betala på en gång och på grund av detta valde jag en billigare annons. Hemnet hindrar mig att sÀlja lÀgenheten.

Utnyttjande av sin marknadsdominerandeâŠ
Utnyttjande av sin marknadsdominerande stÀllning genom oskÀliga och regressiva avgifter. Kostnaden, som ofta motsvarar över 2% av försÀljningspriset för billigare bostÀder, slår oproportionerligt hårt mot enskilda sÀljare med små marginaler. Modellen tvingar i princip sÀljare till dyra tillÀggstjÀnster för grundlÀggande exponering, vilket ifrågasÀtter dess långsiktiga hållbarhet och skÀlighet.
Men för all del, cash is king.

AnvÀnd inte hemnet
AnvÀnd inte hemnet. VÀlj en konkurrent och en seriös mÀklare som inte anvÀnder sig av hemmets ockerupplÀgg med annonser. Hemmet har gått från ett ungefÀrligt pris på 1500 kr 2021 till minst 7500 kr idag 2025, vÀljer man det bÀsta paketet för att öka förutsÀttningen att sÀlja sin bostad uppgår summan till strax över 32000 kr. VÀlj mÀklarens egna spekulationsregister eller en konkurrent. För hemnet får en att koka. Utöver dessa hutlösa priser ska den lille lille mÀnniskan i kostym, mÀklaren ha sin 60k-120k. Du hör ju sjÀlv. Skam.

FullstÀndigt orimliga priser
FullstÀndigt orimliga priser, inget går att motivera detta annat Àn ren girighet. Hemnet skjuter sig sjÀlva i foten och kommer strax eliminera sig sjÀlva från marknaden. Good riddance.
Som svar pÃ¥ erat svar: ð€·ââïž
2025-02-28
"Hemnet ner 71% pÃ¥ ett Ã¥r â nu mest blankat pÃ¥ börsen | Placera.se"

Hemnet borde bojkottas
Maffia priser genom att Hemnet idag i princip har monopol på den svenska marknaden. Samtliga mÀklarfirmor borde gå ihop och bojkotta hemnet. Finns ingen rimlighet att priserna ökat sÀkerligen med 2000% på 5-10 år för att annonserna på en web-plattform.
Svar på hemnets svar till mig:
Jo ni har i princip monopol eftersom ni Àr den stora aktören och plattformen dÀr "alla" letar bostad. Jag pratar inte ett olagligt monopol utan bara att för en ny aktör att försöka få över annonsörerna till deras plattform Àr nÀstan omöjligt. Som att försöka slå ut blocket på bil-annonser. Ni har fått en så stark position på marknaden att man Àr i princip tvungen att annonsera hos er för att nå ut. Och då Àr det vidrigt att ni utnyttjar eran starka position på marknaden till att ta ut dessa ockerpriser på annonserna. Att betala mellan ca 5- 18000kr för en digital annons Àr vansinne.
Samtliga mÀklarfirmor borde gå ihop och göra bojkott mot Hemnet åt sina kunders vÀgnar. SÀnk dessa ockerpriser eller flytta all annonsering.
Hemnet har 1,3 i betyg på över 100 reviews nÀr jag skriver detta. Det Àr vÀl Àndå ganska talande för att Hemnet idag Àr ett ful-företag som inte levererar det kunderna önskar. Och jag Àr tÀmligen sÀker på att prislappen Àr det stora felet.

Placerar bostÀder i felaktigtâŠ
Placerar bostÀder i felaktigt geografiskt område - skyller på Stockholms Stad! Trots att felaktigheterna Àr uppenbara och synnerligen enkla att upptÀcka vill/ kan inte Hemnet rÀtta till dessa! Bedrövligt!

Hemnet ããã®åç
Letar fritidshus men det gÃ¥r ju inteâŠ
Letar fritidshus men det går ju inte ens att hitta de som jag vet ligger ute. Otroligt dålig sökmotor. Helt vÀrdelöst.

Hemnet ããã®åç
Alldeles för dyrt för en försÀljningâŠ
Alldeles för dyrt för en försÀljning som redan innebÀr en förlust. Hela bostad systemet Àr en bluff.Jag kommer aldrig att köpa någon bostad igen.

15000 inte prisvÀrt för en premiumâŠ
15000 inte prisvÀrt för en premium annons , fördyrt.

Hemnet ããã®åç
Aldrig kommer att köpa bostad igen!
Aldrig kommer att köpa bostad igen!! MÀklararvode 50K, och 9K kr för Hemnet-annons â bara för att i slutÀndan sÀlja med förlust. BostsdsrÀtt Àr bluff! hyresrÀtt Àr bÀst!

DYRT, DÃ LIGT, o DYRT!
Sålde mitt hus i augusti. Men inte tack vare Hemnet i alla fall. Svindyrt, måste betala en massa extra för att ens dyka upp i sökfÀltet. (se "Raketen!) Skitdyr extratjÀnst som inte ger något. Min mÀklare rekommenderade mig att byta till Booli, eller sjÀlv annonsera på marketplace. Jag delade ut lappar i nÀrområdet och spred ordet via facebook. Och sådÀr. Hittade en seriös köpare.
Svar till Hemnet nedan:
NÀr jag nu sökte villor kring mina trakter, radie + 100 km, så hittade jag många fler bostÀder på Booli Àn på Hemnet. Hur kan ni då påstå 9 av tio kunder vÀljer er?

avsaknad av priser bostÀder
Högst irriterande nÀr det står pris saknas Sedan uppmanas man göra en kostnadskalkyl. Hur ska det gå till nÀr det inte finns underlag för kalkylen? Naturligtvis vet jag att utgångspriset inte Àr det samma som försÀljningspriset, men man rÀknar ju på utgångspriset och på så vis ger det mig en hint om jag har råd och en anledning att rÀkna på bostaden samt att gå på visningen.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ