Fantastiske produkter. Har købt anti age dagcreme og serum samt begge olier - især den med CBD er fremragende til kroppen. Hemphilia er meget gavmilde med prøver når du bestiller, så skønt at få mul... もっと見る
企業が回答しました
Super gode produkter. Har brugt dem i er halvt års tid. Holder huden ren, ensartet og fjerner især mørke porre i T zonen. God neutral duft og god emballage. Kunne være skønt hvis rensemælken havde sam... もっと見る
企業が回答しました
Jeg døjede med urenheder efter hormonspiral, men disse creamer har virkelig hjulpet mig! Jeg har prøvet et utal af dyre produkter, hudlæge og mere, men disse produkter er uden tvivl de bedste for mig.... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har nu igennem ca. en måned brugt Hemphilia’s produkter. Jeg har købt både rabatpakken til hudproblemer og rabatpakken med antiage. Jeg har set tydelig forskel på mængden af sorte hudorme og ur... もっと見る
企業が回答しました
HEMPHILIA er Danmarks første og eneste helt rene, naturlige og økologiske plejeserie, der foruden mange andre nærende ingredienser også indeholder den lille grønne superplante, som lige nu er på alles læber. Den organiske hampolie og naturlige CBD er udvundet af Cannabis Sativia, som har en yderst gavnlig effekt på både din hud og hår. Den er komplet non-euforisk, da det euforiserende stof, THC er fjernet helt fra produkterne. Det er kun de gavnlige ingredienser fra CBS olien, som nærer, beskytter og plejer din hud og dit hår gennem vores komplette plejeserie fra HEMPHILIA. Intet andet. Styrken i vores produkter er de gavnlige stoffer fra hamp og CBD kombineret med de mange andre helt naturlige og nyttige ingredienser i produktserien, som løbende bliver testet, opdateret og forbedret, således at produktkvaliteten er i top. Hos HEMPHILIA sætter vi to ting i fokus. Vores kunder og miljøet. Det betyder, at vi altid bestræber os på at levere produkter i højeste kvalitet med fokus på både social- og klimavenlig bæredygtighed. Vi tager dette meget seriøst. Derfor har vi et mantra, der hedder at alt, der har en negativ påvirkning på vores miljø, og som ikke er nødvendigt for produkterne, ikke er tilladt i HEMPLILIA og vores plejeserie. Det er din sikkerhed for, at du kun får ansvarlige, rene, naturlige og økologiske produkter. Alle vores produkter er produceret i Italien. Vi er en del af det økologiske kosmetikfirma FRADA; et af Europas førende hudplejeproducenter og specialister med mere end 30 års erfaring indenfor skønhedsbranchen. Der foretages løbende test og valideringer efter strenge krav og lovgivning. HEMPHILIA er godkendt af sundheds- og miljøstyrelsen, og vi overholder selvfølgelig alle regler om brug af CBD i plejeprodukter i både Danmark og EU. Vi ønsker at imødekomme den stigende efterspørgsel på højkvalitetsprodukter med CBD og hamp. Og vi ønsker at så mange som muligt for gavn af vores kvalitetsprodukter. Derfor har vi kun produkter, der er yderst prisvenlige. Vi garanterer, at indholdet har en høj koncentration af CBD og andre gavnlige ingredienser, der vil styrke og nære din hud. Vejledning, troværdighed og kundetilfredshed er utrolig vigtigt for os. Vi står til rådighed på mail, telefon eller vores live-chat, hvis du har spørgsmål om HEMPHILIA og vores produkter. Har du brug for vejledning omkring hvordan produkterne skal kombineres og anvendes, skal du ikke tøve med at tage fat i os, da det er vores ønske, at du får de ønskede resultater med vores produkter. Hos HEMPHILIA Danmark er vi stolte af at repræsentere et gennemarbejdet og veldokumenteret produkt som HEMPHILIA, og vi håber, I får lige så mange glæder ved at bruge vores komplette plejeserie, som vi har ved at arbejde med produkterne. Vores hjemmeside indeholder detaljerede beskrivelser af produkterne og liste over naturlige råmaterialer.
Har altid fået den bedste oplevelse ved at handle her - super godt produkt og varer der matcher pris og kvalitet
Har brugt de samme produkter i mange, tog chancen og prøvede produkterne fra Hemphilia og det har jeg ikke fortrudt. Bliver ikke sidste gang jeg handler der.
Har købt cbd canabis dråber 30 ml flaske med pumpe . det bedste mod tankemylder og det ikke at kunne falde i søvn - det bedste ved dette produkt er pumpen og de 30 ml - hvor andre sælger cbd i 10 ml, men som dråber - det her med pumpe og forstøver virker virkelig godt

Meget effektivt produkter
Virker super deres creme
Kan virkelig anbefales
☘️✔️👏🏽👏🏽🌹🌹🌹

Hemphilia Nordic ApS からの回答
Indtil videre er jeg glad og tilfreds med de produkter, jeg har købt.

Hemphilia Nordic ApS からの回答
Har brugt deres produkter i over 1 år. Det er bare en game changer.
Giver 10 ud af 5 stjerner.
Lavede en ordre d. 1 maj om aften. Og gennemførte den. Jeg opdager så jeg har glemt noget. Skriver til Stine om hun kan hjælpe. Vågner op d. 2 maj og har fået en mail fra Stine som har fixet det. Samtidig med et Link til at betale det resterende beløb.
Fuldstændig vanvittig service. 🤗🤗 det er der mange online firmaer der kan lære noget af

Hemphilia Nordic ApS からの回答
Jeg har i flere år døjet med perioral dermatitis omkring næse og mund. Har forsøgt ved hvert udbrud at benytte den creme, som lægen har udskrevet, men har aldrig kunne slå det helt ned, så kom det altid hurtigt tilbage. Jeg kontaktede Stine og vi fik en god snak omkring produkterne. Jeg har i lidt over 14 dage nu brugt CBD relief creme og anti rødme cremen samt pure CBD olie i den kritiske fase.
Min hud har aldrig været pænere efter jeg begyndte at bruge det!
Tak!

Hemphilia Nordic ApS からの回答
Altid god og hurtigt ekspedition og produkterne er bare suverænt gode.

Hemphilia Nordic ApS からの回答
Det er nogle rigtig gode produkter som jeg er meget glad for

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。