レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastiske produkter. Har kÞbt anti age dagcreme og serum samt begge olier - isÊr den med CBD er fremragende til kroppen. Hemphilia er meget gavmilde med prÞver nÃ¥r du bestiller, sÃ¥ skÞnt at fÃ¥ mul... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super gode produkter. Har brugt dem i er halvt Ã¥rs tid. Holder huden ren, ensartet og fjerner isÊr mÞrke porre i T zonen. God neutral duft og god emballage. Kunne vÊre skÞnt hvis rensemÊlken havde sam... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg dÞjede med urenheder efter hormonspiral, men disse creamer har virkelig hjulpet mig! Jeg har prÞvet et utal af dyre produkter, hudlÊge og mere, men disse produkter er uden tvivl de bedste for mig.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har nu igennem ca. en mÃ¥ned brugt Hemphilia’s produkter. Jeg har kÞbt bÃ¥de rabatpakken til hudproblemer og rabatpakken med antiage. Jeg har set tydelig forskel pÃ¥ mÊngden af sorte hudorme og ur... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容補品提䟛業者
  2. 矎容補品卞業者
  3. 化粧品・銙氎提䟛業者
  4. 日垰りスパ
  5. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

HEMPHILIA er Danmarks fÞrste og eneste helt rene, naturlige og Þkologiske plejeserie, der foruden mange andre nÊrende ingredienser også indeholder den lille grÞnne superplante, som lige nu er på alles lÊber. Den organiske hampolie og naturlige CBD er udvundet af Cannabis Sativia, som har en yderst gavnlig effekt på både din hud og hår. Den er komplet non-euforisk, da det euforiserende stof, THC er fjernet helt fra produkterne. Det er kun de gavnlige ingredienser fra CBS olien, som nÊrer, beskytter og plejer din hud og dit hår gennem vores komplette plejeserie fra HEMPHILIA. Intet andet. Styrken i vores produkter er de gavnlige stoffer fra hamp og CBD kombineret med de mange andre helt naturlige og nyttige ingredienser i produktserien, som lÞbende bliver testet, opdateret og forbedret, således at produktkvaliteten er i top. Hos HEMPHILIA sÊtter vi to ting i fokus. Vores kunder og miljÞet. Det betyder, at vi altid bestrÊber os på at levere produkter i hÞjeste kvalitet med fokus på både social- og klimavenlig bÊredygtighed. Vi tager dette meget seriÞst. Derfor har vi et mantra, der hedder at alt, der har en negativ påvirkning på vores miljÞ, og som ikke er nÞdvendigt for produkterne, ikke er tilladt i HEMPLILIA og vores plejeserie. Det er din sikkerhed for, at du kun får ansvarlige, rene, naturlige og Þkologiske produkter. Alle vores produkter er produceret i Italien. Vi er en del af det Þkologiske kosmetikfirma FRADA; et af Europas fÞrende hudplejeproducenter og specialister med mere end 30 års erfaring indenfor skÞnhedsbranchen. Der foretages lÞbende test og valideringer efter strenge krav og lovgivning. HEMPHILIA er godkendt af sundheds- og miljÞstyrelsen, og vi overholder selvfÞlgelig alle regler om brug af CBD i plejeprodukter i både Danmark og EU. Vi Þnsker at imÞdekomme den stigende efterspÞrgsel på hÞjkvalitetsprodukter med CBD og hamp. Og vi Þnsker at så mange som muligt for gavn af vores kvalitetsprodukter. Derfor har vi kun produkter, der er yderst prisvenlige. Vi garanterer, at indholdet har en hÞj koncentration af CBD og andre gavnlige ingredienser, der vil styrke og nÊre din hud. Vejledning, trovÊrdighed og kundetilfredshed er utrolig vigtigt for os. Vi står til rådighed på mail, telefon eller vores live-chat, hvis du har spÞrgsmål om HEMPHILIA og vores produkter. Har du brug for vejledning omkring hvordan produkterne skal kombineres og anvendes, skal du ikke tÞve med at tage fat i os, da det er vores Þnske, at du får de Þnskede resultater med vores produkter. Hos HEMPHILIA Danmark er vi stolte af at reprÊsentere et gennemarbejdet og veldokumenteret produkt som HEMPHILIA, og vi håber, I får lige så mange glÊder ved at bruge vores komplette plejeserie, som vi har ved at arbejde med produkterne. Vores hjemmeside indeholder detaljerede beskrivelser af produkterne og liste over naturlige råmaterialer.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

378件のレビュヌ

Nemt at bestille og hurtig levering.

Nemt at bestille og hurtig levering.
Det ville vÊre allerbedst for mig,
hvis man brugte DAO til transport,
så jeg kunne få bragt varerne til
dÞren, men bortset fra det, er jeg godt tilfreds.

2023幎4月23日

Hej Elsebet.

Tak for din anmeldelse. Du kan skam sagtens få dine varer bragt direkte til dÞren med GLS, som er det fragtselskab vi benytter, da vi oplevede flere problemer med at pakker forsvandt, da vi brugte DAO.

SkÞnne produkter, god pris

Er glad for produkterne, har en fair pris, ok drÞje i brug, alt i alt mega godt! 🧡

2023幎4月23日

Hej Lise

Mange tak for din fine anmeldelse💚 Dejligt at hÞre du er tilfreds og glad for produkterne.

Kh Stine

Produktet fÞles lÊkkert men har

Produktet fÞles lÊkkert men har desvÊrre ikke den Þnskede effekt , vi sÞgte på hud problemet

2023幎4月16日

Hej Sanne

Godt at hÞre du synes vores produkter er lÊkre💚 Men det er selvfÞlgelig Êrgerligt, at de endnu ikke har haft den Þnsker effekt.

Jeg kan dog se, at I modtog produkterne den 18 april. Det er meget forskelligt hvor hurtigt man kan se resultater, og 9 dage er lidt tidligt at sige, om de virker eller ej :-)

Jeg vil normalt anbefale, at man tester dem af i minimum en måned.

Du er meget velkommen til at sende mig en mail, så vil jeg gÞre mit bedste for at hjÊlpe.

Nogle gange er det små justeringer, der skal til, eksempelvis ift. hvordan man bruger produkterne.

Indfriede mine forventningerne

Hurtig levering og produktet opfyldte mine forventninger.

2023幎4月2日

Hej Britta.

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os og vores produkter💚 Det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Kh Stine

Gode produkter - men duften er ikke optimal

Jeg har kÞbt Body Cream og synes der er konsistensen er god og den suger godt ind i huden som fÞles blÞd bagefter - dog er jeg ikke vild med duften!
Jeg har også kÞbt New Skin Maschera Oli-Control og Radiance Maschera al CBD E Canapa og synes det er gode produkter, MEN at det står på udenlandsk er irriterende - tysk og Italiensk!!

2023幎3月26日

Hej Nete

Tak for din anmeldelse💚 Godt at hÞre du er fint tilfreds med produkterne, du har kÞbt.

Duft er en meget individuel ting, og da vi ikke tilsÊtter kunstig duft til vores produkter, dufter de af de ingredienser, de er lavet af.

Ift. tekst på produkterne, lyder det som om, du har fået tilsendte produkter, som var tiltÊnkt det tyske og italienske marked. Normal står teksten, på de produkter vi sÊlger, på engelsk og italiensk.

Det ville vÊre skÞnt, om det blot kunne stå på dansk, men da produkterne er produceret i Italien af et Italiens firma, vil det vÊre ret omkostningsrigt at få lavet emballage på dansk. Det er vi pt ikke store nok til og prisen på produktet ville blot blive hÞjere for os og forbrugerne :-(

Jeg håber du kan leve med det indtil videre💚 Måske det bliver anderledes i fremtiden, hvis vi bliver store nok på det danske marked😊

Rigtig dejlige produkter

Jeg bruger Anti-aging produkterne - rensemÊlk, dag/natcremer, serum, ansigtsscrub, CBD extended relief creme og fugtgivende maske - og de gÞr alle noget godt for min hud.

2023幎3月26日

Hej Britta

1000 tak for din fine og uddybende anmeldelse💚

Den sÊtter vi stor pris på, da andre kunder herved også kan få glÊde af din erfaring med produkterne.

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Jeg bestilte om eftermiddagen, og fik levering dagen efter.

2023幎3月23日

Hej Helga

Mange tak for din anmeldelse💚 Jeg håber du bliver glad for produkterne.

Skrev mail med spm

Skrev mail med spm. om produkterne og fik straks svar. Super betjening og super hurtig levering.

2023幎3月23日

Hej Katrine

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os💚

Dejligt du kunne bruge min vejledning om produkterne.

Jeg håber du bliver glad for dem. Sig endelig til hvis der skulle opstå spÞrgsmål undervejs.

Kh Stine

Handler gerne igen, gode produkter

Rigtig fint med rabatkode med jÊvne mellemrum, det var det der gjorde at jeg fik handlet denne gang. Let handel og levering indenfor forventet tidsramme. Produktet (CBD relief creme) virker meget drÞj i brug, min hud fÞles dejlig mÊttet og fugtet efter den er trÊngt ind - dens Þvrige effekter kan jeg ikke sige noget om efter så kort tids brug. Man skal dog lige vÊnne sig til den kraftfulde duft og tendens til lidt svien i Þjnene hvis man kommer for tÊt herpå, men det oplevede jeg gik rimelig hurtigt.

Alt i alt glad og tilfreds med kÞbet, har også fÞr anvendt deres serum, og vil gerne handle her igen.

2023幎3月20日

Hej Helena

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde vores produkter💚

Jeg håber, at du ligesom rigtig mange andre kunder vil opleve, hvor fantastisk CBD relief cremen er😊

Det er helt ufarligt (dog ikke sÃ¥ behageligt) at cremen svier lidt i Þjnene, hvis du kommer for tÊt pÃ¥, da den indeholder pebermynteolie. Det er nok ogsÃ¥ den kraftige duft, du beskriver☺ Men som du selv skriver forsvinder svien hurtigt igen.

Dejligt at hÞre, du gerne vil handle hos os igen💚

Kh Stine

Jeg har kÞbt hos jer fÞr og ved ikke

Jeg har kÞbt hos jer fÞr og ved ikke - om I ved - at jeres produkt er fantastisk for psoriasispatienter.
Allerede fÞrste gang virkede det, alt gik vÊk og efter 10 forfÊrdelige år, har de sidste 3 år vÊret fantastiske. Min psoriasis er lÊngst vÊk, men jeg bliver ved med at bruge prÊparatet. Min lÊge anbefaler det til sine patienter nu. m,vh . Grethe Christensen

2023幎3月21日

KÊre Grethe

1000 tak for din fine anmeldelse, og at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med andre, som nu ogsÃ¥ kan fÃ¥ glÊde af den💚

Hvor er jeg glad for at hÞre, at vores produkter har hjulpet dig, og at du stadig bruger dem. At din lÊge nu anbefaler dem til andre patienter er jo helt fantastisk!

Fantastisk kundeservice og produkter

Service helt i top og super gode produkter!! Kan anbefale det til alle!

2023幎3月21日
自発的なレビュヌ

Hemphilia Nordic ApS からの回答

1000 tak for din flotte anmeldelse, og at du vil anbefale os til andre, det er vi rigtig glade for💚

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。