レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg lagde en ordre hos sÞde Stine, men oplevede desvÊrre et par problemer med pakning af ordren og lageret som pakker dem. Jeg har vÊret i en lÊngere dialog med Stine, som kun har vÊret hjertevarm og... もっず芋る

Fantastiske produkter. Har kÞbt anti age dagcreme og serum samt begge olier - isÊr den med CBD er fremragende til kroppen. Hemphilia er meget gavmilde med prÞver nÃ¥r du bestiller, sÃ¥ skÞnt at fÃ¥ mul... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super gode produkter. Har brugt dem i er halvt Ã¥rs tid. Holder huden ren, ensartet og fjerner isÊr mÞrke porre i T zonen. God neutral duft og god emballage. Kunne vÊre skÞnt hvis rensemÊlken havde sam... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg dÞjede med urenheder efter hormonspiral, men disse creamer har virkelig hjulpet mig! Jeg har prÞvet et utal af dyre produkter, hudlÊge og mere, men disse produkter er uden tvivl de bedste for mig.... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容補品提䟛業者
  2. 矎容補品卞業者
  3. 化粧品・銙氎提䟛業者
  4. 日垰りスパ
  5. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

HEMPHILIA er Danmarks fÞrste og eneste helt rene, naturlige og Þkologiske plejeserie, der foruden mange andre nÊrende ingredienser også indeholder den lille grÞnne superplante, som lige nu er på alles lÊber. Den organiske hampolie og naturlige CBD er udvundet af Cannabis Sativia, som har en yderst gavnlig effekt på både din hud og hår. Den er komplet non-euforisk, da det euforiserende stof, THC er fjernet helt fra produkterne. Det er kun de gavnlige ingredienser fra CBS olien, som nÊrer, beskytter og plejer din hud og dit hår gennem vores komplette plejeserie fra HEMPHILIA. Intet andet. Styrken i vores produkter er de gavnlige stoffer fra hamp og CBD kombineret med de mange andre helt naturlige og nyttige ingredienser i produktserien, som lÞbende bliver testet, opdateret og forbedret, således at produktkvaliteten er i top. Hos HEMPHILIA sÊtter vi to ting i fokus. Vores kunder og miljÞet. Det betyder, at vi altid bestrÊber os på at levere produkter i hÞjeste kvalitet med fokus på både social- og klimavenlig bÊredygtighed. Vi tager dette meget seriÞst. Derfor har vi et mantra, der hedder at alt, der har en negativ påvirkning på vores miljÞ, og som ikke er nÞdvendigt for produkterne, ikke er tilladt i HEMPLILIA og vores plejeserie. Det er din sikkerhed for, at du kun får ansvarlige, rene, naturlige og Þkologiske produkter. Alle vores produkter er produceret i Italien. Vi er en del af det Þkologiske kosmetikfirma FRADA; et af Europas fÞrende hudplejeproducenter og specialister med mere end 30 års erfaring indenfor skÞnhedsbranchen. Der foretages lÞbende test og valideringer efter strenge krav og lovgivning. HEMPHILIA er godkendt af sundheds- og miljÞstyrelsen, og vi overholder selvfÞlgelig alle regler om brug af CBD i plejeprodukter i både Danmark og EU. Vi Þnsker at imÞdekomme den stigende efterspÞrgsel på hÞjkvalitetsprodukter med CBD og hamp. Og vi Þnsker at så mange som muligt for gavn af vores kvalitetsprodukter. Derfor har vi kun produkter, der er yderst prisvenlige. Vi garanterer, at indholdet har en hÞj koncentration af CBD og andre gavnlige ingredienser, der vil styrke og nÊre din hud. Vejledning, trovÊrdighed og kundetilfredshed er utrolig vigtigt for os. Vi står til rådighed på mail, telefon eller vores live-chat, hvis du har spÞrgsmål om HEMPHILIA og vores produkter. Har du brug for vejledning omkring hvordan produkterne skal kombineres og anvendes, skal du ikke tÞve med at tage fat i os, da det er vores Þnske, at du får de Þnskede resultater med vores produkter. Hos HEMPHILIA Danmark er vi stolte af at reprÊsentere et gennemarbejdet og veldokumenteret produkt som HEMPHILIA, og vi håber, I får lige så mange glÊder ved at bruge vores komplette plejeserie, som vi har ved at arbejde med produkterne. Vores hjemmeside indeholder detaljerede beskrivelser af produkterne og liste over naturlige råmaterialer.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

379件のレビュヌ

Fantastisk og hjÊlpsom kundeservice

Hemphilia har simpelthen en helt fantastisk og hjÊlpsom kundeservice 💚
De svare hurtigt og gÞr alt hvad de kan for at hjÊlpe og levere den bedste service. Og så de lÊkreste produkter, er virkelig blevet fan af CBD-cremen og anti-age serien.
De 5 stjernet gÞr de sig fuldt fortjent til ⭐⭐⭐⭐⭐

2021幎5月13日

KÊre Mathilde.

Tusinde tak for den fine anmeldelse :D Vi gÞr en stor indsats for, at yde den bedste service for vores kunder, så det er altid fantistisk at hÞre, når det lykkes!
Også dejligt, at du er blevet så glad for vores produkter <3

SkÞnneste produkter

Er overrasket over, hvor hurtigt man kan se og mÊrke en forskel. Huden får den fineste glÞd.

2021幎5月13日

KÊre Kristina

Hvor er det bare skÞnt at hÞre!! Mange tak for din anmeldelse 🙏🏻 Vi sÊtter sÃ¥ stor pris pÃ¥, nÃ¥r i vil tage jer tid ♥

De bedste hilsner fra Mia - Hemphilia

De bedste produkter til ansigtet

De bedste produkter til ansigtet. Min sÞn har uren hud i panden. Det forsvinder efter et par dÞgn med CBD cremen. Jeg selv bruger Anti-age serien. Så lÊkker og nem at arbejde med. Desuden er deres kundeservice helt i top. Hurtig svar ved spÞrgsmål. Er ikke sikker på jeg nogensinde finder noget bedre mÊrke til min hud.

2021幎5月12日

KÊre Jette.

Et par dejlige succeshistorier 🀩 Det er bare sÃ¥ fantastisk, nÃ¥r man finder noget, der er det helt rigtige!!
Vi gÞr en stor indsats for, at i fÃ¥r den bedste service, sÃ¥ det er skÞnt at hÞre 😁

De bedste hilsner fra Mia - Hemphilia

Og stort tillykke med at du blev majs vinder af vores månedlige Trustpilot konkurrence🥳

Dejlige produkter

Dejlige produkter. Kan anbefales👌

2021幎5月10日

KÊre Hanne.

Fantastisk at hÞre 🙏🏻 Tusind tak for din anmeldelse. Det er sÃ¥ fedt, nÃ¥r i taget jer tid til dette!!

De bedste hilsner fra Mia - Hemphilia

Jeg er meget glad for produkterne fra

Jeg er meget glad for produkterne fra Hemphilia.
IsÊr CBD cremen gÞr undervÊrker.
Face and eye lift bruges hver dag.
Levering af varer er hurtig og uproblematisk og kontakten med Hemphilia er meget venlig og professionel.

2021幎5月10日

KÊre Ina.

Mange tak for din sÞde anmeldelse, det varmer altid ♥ Vi gÞr, hvad vi kan for, at give jer den bedste service, sÃ¥ det er dejligt at hÞre, det giver pote 😃

Super lÊkre produkter

Super lÊkre produkter! Kan varmt anbefales.

2021幎5月9日

KÊre Christine.

Tusind tak for din anmeldelse ♥ Det er dejligt at hÞre, at du er glad for vores produkter! Fedt at du har taget dig tid til at dele 🙏🏻

Fantastisk kundeservice

Havde en lille utÊthed pÃ¥ er produkt. Skrev til dem og de sendte dagen efter en erstatning 😍
Fantastisk service og lÊkre produkter 😍

2021幎5月6日

KÊre Britt

Tusinde tak fordi du vil dele og smide en anmeldelse ❀ Vi gÞr et stort arbejde i, at vores kunder for den bedst mulige service. Så dejlig at hÞre, at det glÊder..

Ingen effekt

Ingen effekt, kunne lige så godt have brugt en hvilken som helst anden creme.

2021幎4月21日

Hej Susanne

Det er vi selvfÞlgelig kede af at hÞre.
Jeg kan se, at du for lidt under en måned siden bestilte vores relief creme og rensemÊlk/tonic.

Vores relief creme kan bruges til mange forskellige formål, men ud fra det du skriver, er jeg ikke klar over hvilken effekt du Þnskede at opnå. Det betyder meget for os at vores kunder er glade og tilfredse, og vi vil selvfÞlgelig gerne hjÊlpe og vejlede dig omkring, hvordan du får det bedste ud af vores produkter. Du er altid velkommen til at kontakte os enten på mail eller telefon, så du forhåbentlig kan opnå det resultat du sÞger.

Mvh Stine

Har igennem flere år haft problemer med

Har igennem flere Ã¥r haft problemer med eksem i hÃ¥ndflade og under fÞdderne, har smurt med hormoncreme og fed creme,men det har aldrig vÊret rigtig godt ,har nu i 1 uge smurt med CBD extended relief creme x 2 dgl, kan allerede se en forbedring 😀😀😀

2021幎4月19日

KÊre Hanne.

Hvor er det bare super fedt at hÞre 😄 Tusind tak fordi du vil dele din historie. Vi elsker, nÃ¥r i fortÊller om jeres erfaringer.

KÊrligst Mia - Hemphilia

Kan kun anbefale at handle hos

Kan kun anbefale at handle hos Hemphilia.dk De har bare de bedste produkter til isÊr sart hud, hvilket jeg dÞjer med i perioder, og så har de endda en samlet pakke som man kan kÞbe til en super god pris. Derudover er der altid små prÞver med og en lille hilsen som gÞr det mere personligt.

2021幎4月18日

KÊre Maria

Ih hvor er det bare dejligt med sÃ¥dan en anmeldelse. Det gÞr os sÃ¥ glade 😊 Vi gÞr en stor indsats for at glÊde vores kunder, sÃ¥ det er fedt at hÞre, at vores arbejde gÞr glÊde!

De bedste hilsner fra Mia - Hemphilia

Hurtig og prÊcis levering.

Hurtig og prÊcis levering.
produkterne er som lovet.
Netbutikken er også nemt at finde det man skal bruge.

2021幎4月15日

KÊre Anders

Det er bare helt fantastisk at hÞre 😊 Tak for din anmeldelse herinde, det bliver vi sÃ¥ glade for.
Jeg håber, at vi “ses” på shoppen igen.

De bedste hilsner Mia - Hemphilia

Er meget tilfreds og rigtig gode

Er meget tilfreds og rigtig gode produkter.

2021幎4月14日

KÊre Johanne

Det er vi sÃ¥ glade for at hÞre 😊 og dejligt, at du kan lide vores produkter!! Vi hÃ¥ber, at vi “ses” igen pÃ¥ shoppen.

KÊre Marie

Dejligt at hÞre 😊 Tusind tak fordi, du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse herinde, det betyder sÃ¥ meget for os!!

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice! Og deres produkter er fremragende! Serum til hÃ¥r er isÊr helt i top, der gÞr ens hÃ¥r silkeblÞdt😍

2021幎4月2日

KÊre Line.

1000 tak, vi gÞr en stor indsats for, at give vores kunde den bedste service. Dejligt at du er blevet sÃ¥ glad for vores serum, den er ogsÃ¥ fantastisk 😃

Hav en dejlig dag.

Super lÊkre produkter!

Super lÊkre produkter! Jeg kÞbte deres antiage-pakke med dag- og natcreme, serum og scrub. Produkterne har en dejlig (naturlig!) duft og trÊnger hurtigt ind i huden, så den ikke virker fedtet efterfÞlgende. Jeg fortsÊtter helt sikkert med deres produkter og udvider ved nÊste kÞb sortimentet, da de medfÞlgende prÞver har gjort mig nysgerrig på mere :)

2021幎4月2日

KÊre LÊrke.

Hvor er det bare fantastisk at hÞre, at du er glad for vores produkter. Vi bliver så glade for at hÞre om jeres oplevelser og så er det jo skÞnt, når i er tilfredse.
Tusind tak for din anmeldelse og vi glÊder os til at "se" dig igen på shoppen.

De bedste hilsner fra Mia - Hemphilia

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god og hurtig service - opleve desvÊrre mit produkt havde åbnet sig ved fragten. Skrev til dem og de sendte en ny med det samme uden beregning.

2021幎3月13日

KÊre Mette

Jeg er ked af, at du mÃ¥tte opleve det. Dejligt at det er blevet klaret hurtigt ☺ Jeg hÃ¥ber, at du bliver glad for dit produkt og hÃ¥ber, at vi "ses" pÃ¥ shoppen igen!
Tak for din anmeldelse 🙏🏻

FuldstÊndig fantastiske produkter

FuldstÊndig fantastiske produkter.
Nem side og meget hurtig levering.
Jeg startet ud med ( for en uge siden ) . .
Extended relief creme og kan allerede se en forskel på min hud ( den er nomineret til beauty awards) og er en klar vinder.
Men men deres intim sÊbe er nÊrmest til at spise.
SÃ¥ vil klart anbefale siden og deres produkter, jeg er en super glad bruger .
SÃ¥ tjek det ud , ingen hokuspokus og ingen skuffelser

2021幎3月12日

KÊre Cornelia

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏻 Vi bliver simpelthen sÃ¥ glade, nÃ¥r i vil give jer tid til at fortÊlle om os og vores produkter. Vi gÞr alt, hvad vi kan for, at give vores kunder den bedste service og det er jo bestemt det vÊrd, nÃ¥r vi fÃ¥r sÃ¥ fin ros. Mange tak for det! Og skÞnt at du er blevet glad for produkterne allerede 😃

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。