レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastiske produkter. Har kÞbt anti age dagcreme og serum samt begge olier - isÊr den med CBD er fremragende til kroppen. Hemphilia er meget gavmilde med prÞver nÃ¥r du bestiller, sÃ¥ skÞnt at fÃ¥ mul... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super gode produkter. Har brugt dem i er halvt Ã¥rs tid. Holder huden ren, ensartet og fjerner isÊr mÞrke porre i T zonen. God neutral duft og god emballage. Kunne vÊre skÞnt hvis rensemÊlken havde sam... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har nu igennem ca. en mÃ¥ned brugt Hemphilia’s produkter. Jeg har kÞbt bÃ¥de rabatpakken til hudproblemer og rabatpakken med antiage. Jeg har set tydelig forskel pÃ¥ mÊngden af sorte hudorme og ur... もっず芋る

䌁業情報

1. 矎容補品提䟛業者
  2. 矎容補品卞業者
  3. 化粧品・銙氎提䟛業者
  4. 日垰りスパ
  5. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

HEMPHILIA er Danmarks fÞrste og eneste helt rene, naturlige og Þkologiske plejeserie, der foruden mange andre nÊrende ingredienser også indeholder den lille grÞnne superplante, som lige nu er på alles lÊber. Den organiske hampolie og naturlige CBD er udvundet af Cannabis Sativia, som har en yderst gavnlig effekt på både din hud og hår. Den er komplet non-euforisk, da det euforiserende stof, THC er fjernet helt fra produkterne. Det er kun de gavnlige ingredienser fra CBS olien, som nÊrer, beskytter og plejer din hud og dit hår gennem vores komplette plejeserie fra HEMPHILIA. Intet andet. Styrken i vores produkter er de gavnlige stoffer fra hamp og CBD kombineret med de mange andre helt naturlige og nyttige ingredienser i produktserien, som lÞbende bliver testet, opdateret og forbedret, således at produktkvaliteten er i top. Hos HEMPHILIA sÊtter vi to ting i fokus. Vores kunder og miljÞet. Det betyder, at vi altid bestrÊber os på at levere produkter i hÞjeste kvalitet med fokus på både social- og klimavenlig bÊredygtighed. Vi tager dette meget seriÞst. Derfor har vi et mantra, der hedder at alt, der har en negativ påvirkning på vores miljÞ, og som ikke er nÞdvendigt for produkterne, ikke er tilladt i HEMPLILIA og vores plejeserie. Det er din sikkerhed for, at du kun får ansvarlige, rene, naturlige og Þkologiske produkter. Alle vores produkter er produceret i Italien. Vi er en del af det Þkologiske kosmetikfirma FRADA; et af Europas fÞrende hudplejeproducenter og specialister med mere end 30 års erfaring indenfor skÞnhedsbranchen. Der foretages lÞbende test og valideringer efter strenge krav og lovgivning. HEMPHILIA er godkendt af sundheds- og miljÞstyrelsen, og vi overholder selvfÞlgelig alle regler om brug af CBD i plejeprodukter i både Danmark og EU. Vi Þnsker at imÞdekomme den stigende efterspÞrgsel på hÞjkvalitetsprodukter med CBD og hamp. Og vi Þnsker at så mange som muligt for gavn af vores kvalitetsprodukter. Derfor har vi kun produkter, der er yderst prisvenlige. Vi garanterer, at indholdet har en hÞj koncentration af CBD og andre gavnlige ingredienser, der vil styrke og nÊre din hud. Vejledning, trovÊrdighed og kundetilfredshed er utrolig vigtigt for os. Vi står til rådighed på mail, telefon eller vores live-chat, hvis du har spÞrgsmål om HEMPHILIA og vores produkter. Har du brug for vejledning omkring hvordan produkterne skal kombineres og anvendes, skal du ikke tÞve med at tage fat i os, da det er vores Þnske, at du får de Þnskede resultater med vores produkter. Hos HEMPHILIA Danmark er vi stolte af at reprÊsentere et gennemarbejdet og veldokumenteret produkt som HEMPHILIA, og vi håber, I får lige så mange glÊder ved at bruge vores komplette plejeserie, som vi har ved at arbejde med produkterne. Vores hjemmeside indeholder detaljerede beskrivelser af produkterne og liste over naturlige råmaterialer.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

378件のレビュヌ

Nem hjemmeside at finde rundt i

Nem hjemmeside at finde rundt i. Hurtig levering. Kan kun anbefale Hemphilia.

KÊre Tina,

Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget for os 💚

Hav en god aften ☀

LÊkkert

Virkelig lÊkre produkter

KÊre Jacob,

Tusind tak for din anmeldelse 💚 Det betyder meget for os!
Dejligt, at du er glad for produkterne!

De bedste hilsner fra Mia - Hemphilia

Jeg er helt forelsket i jeres

Jeg er helt forelsket i jeres produkter. Jeg lider meget af allergi og kan tåle alle de produkter jeg har prÞvet.Så nu har jeg også kÞbt til min sÞn, som lider meget af akne. Så jeg er meget spÊndt på resultatet.

KÊre Tanja,

Mange tak for din fine anmeldelse 💚 Det betyder meget for os, når i deler jeres oplevelser!
Det er dejligt at hÞre, du er blevet glad for produkterne. Hvis I får spÞrgsmål, er i altid velkomne til at kontakte os.

De bedste hilsner fra Mia - Hemphilia

SkÞnne produkter og kundeservicen sparker r**! :)

Jeg kÞbte en ansigtscreme og en serum fra Hemphilia som skulle vÊre god til tÞr hud, da det er noget jeg dÞjer en del med. Jeg syntes desvÊrre ikke at produkterne afhjalp min tÞrre hud. Jeg skrev til dem på instagram, forklarede dem situationen og om de evt. kunne guide mig i en anden/ny retning med produkter. Jeg fik svar med det samme og fik at vide at jeg ville modtage en besked senere med lidt tips og tricks osv. Og det gjorde jeg. Jeg modtog en lang mail, med tips og tricks, links til forskellig produkter osv. Jeg endte med at kÞbe en olie fra dem også og den er jeg bare sindssygt glad for! Lige olien lugter meget specielt, men er til at leve med, når man fÞrst har set resultater med den!
ansigtscremen kommer jeg ikke til at kÞbe igen, men serum og olien er kommet for at blive ;)
Magen til kundeservice skal man lede lÊnge efter andre steder. Det er bare TOP og hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 stjerner :)

2022幎3月30日

KÊre Sissel

1000 tak for de rosende ord og den flotte anmeldelse💚 Det betyder rigtig meget for mig/os, at du kunne bruge mine råd, og at du er glad for olien du tilvalgte.

SkÞnt at du tog dig tid til at dele din begejstring❣

Kh Stine

Min datter har slem bÞrneeksem

Min datter har slem bÞrneeksem, så det skulle prÞves. Det blev bare forvÊrret og blev dobbelt så slemt efter bare en gang. Vi stoppede med det samme, og gik tilbage til den gamle creme, og det hjalp på hendes hud efter et par dage.

2022幎3月25日

Hej Thomas

Vi er selvfÞlgelig kede af, at produktet ikke lever op til dine forventning. Jeg forsÞgte at finde dig i vores ordresystem, for at se hvilket produkt du har kÞbt, men dit navn kommer ikke op.

Som man kan se på Trustpilot og hjemmesiden, er flere af vores kunder rigtig glade for at bruge CBD relief cremen til bÞrneeksem, da de oplever en positiv effekt og helst vil undgå at bruge hormoncreme, som ofte er det lÊgen udskriver.

Cremen har et hÞjt indhold af CBD, som er et aktivt stof, der pga. sine antiinflammatoriske egenskaber kan lindre udslÊt og klÞe.

I visse tilfÊlde kan det aktive stof godt få huden til at blusse op til en start. Her anbefaler vi, at man begynder lidt forsigtigt og en gang om dagen smÞrer et ganske tyndt lag på området, lader det tÞrre ind i 2-3 min og herefter bruger en god fugtgivende creme.

Jeg håber dette råd kan vÊre en hjÊlp. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en lÞsning.

Mvh Stine

Stor anbefaling :)

Har aldrig haft så pÊn hud, som efter jeg er begyndt at bruge deres produkter!

Da jeg havde et problem med en emballage som et produkt var i, så fik jeg hurtig og god hjÊlp!
Virkelig god service! :)

Kan klart anbefale Hemphilia

2022幎3月17日

KÊre Susanne

Sikke en skÞn besked at lÊse❣ Jeg er glad for, at vi fandt en lÞsning og ay du er tilfreds med vores service. Hvor er det dejligt, at produkterne har hjulpet din hud.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Redning efter hormonspiral

Jeg dÞjede med urenheder efter hormonspiral, men disse creamer har virkelig hjulpet mig! Jeg har prÞvet et utal af dyre produkter, hudlÊge og mere, men disse produkter er uden tvivl de bedste for mig. Min hud havde fÞr rÞde mÊrker efter udbrud, og nu er de helt vÊk ved hjÊlp af CBD extended relief creme og Anti-age Serum med Hamp og CBD.

2022幎3月17日

KÊre Maria

Stort tillykke🎉 Du er den heldige vinder af marts mÃ¥neds Trustpilot konkurrence. Du har vundet et gavekort svarende til det belÞb, du kÞbte produkter for i din seneste ordre💚

Send mig en besked på mail stinehk@hemphilia.dk, så sender jeg gavekortet til dig.

Kh Stine
*****************************************************************************************
KÊre Maria

Hvor er det dejligt at hÞre, vores produkter har gjort en positiv forskel pÃ¥ din hud💚

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, som helt sikkert også kan vÊre til gavn for andre, som dÞjer med hudproblemer.

Umiddelbart har produkterne ingen

Umiddelbart har produkterne ingen virkning for mig.

2022幎3月11日

KÊre Charlotte

Det er vi kede af at hÞre. Vi bestrÊber os altid på, at vores kunder får den bedste oplevelse med vores produkter.

Jeg kan se, at du 1. marts lagde en ordre på rabatpakken til hudproblemer.

Uden at vide prÊcis hvilke hudproblemer, du dÞjer med, vil jeg sige, at det altid er en god ide at vÊbne sig med lidt tÃ¥lmodighed😊

Jeg kan sagtens forstå at du gerne vil se resultater hurtigt, og vi har da også kunder, der kan se en forbedring allerede indenfor en uge. Dette kommer dog an på mange forskellige ting, og derfor plejer vi at sige, at der gerne skal gå en månedstid, fÞr du kan se, om produkterne har en virkning på netop din hud.

Jeg håber, at du er fortsat med at bruge produkterne efter de 9-10 dage, du har haft dem, og at resultatet er blevet mere som du havde håbet.

Du må endelig sige, til hvis vi kan vÊre til yderligere hjÊlp og rådgivning både ift. brug af produkterne, eller om du har fået de produkter, der passer bedst til det resultat du Þnsker.

Er glad for produktet

Er glad for produktet, og det var hurtig levering.
Skal prÞve nogle flere ting derinde fra i fremtiden 👌🏻

2022幎3月10日

KÊre Anne

Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget❣

Hvis du får brug for vejledning eller råd ift. andre producer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kundeservice i top!

Havde desvÊrre fået tilsendt et forkert produkt, da jeg modtog pakken.
Skrev til kundeservice om dette, fik hurtigt svar tilbage og lidt efter modtog jeg en mail om at produktet var på vej med posten.

Simpelthen så god service!

2022幎3月3日

KÊre Sabina

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at hÞre det endte med en god oplevelse, og at du hurtigt modtog det rigtige produkt💚

Kh Stine

Gode produkter og fantastisk service

Har kÞbt mange produkter hos Hempfilia og jeg er vild med dem alle. Senest fik jeg en bÞtte der var utÊt, men efter henvendelse blev en ny straks sendt afsted. Virkelig god og hurtig kundeservice.
Mette

2022幎2月18日

KÊre Mette

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at hÞre, at vi hurtigt fik lÞst problemet, og at du er vilde med vores produkter💚

Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

DÃ¥rlig kundeservice

Har bestilt 4 produkter med pumpe & der er problemer med 3 af dem.
2 af dem skyder serum ud over det hele & den ene creme kommer der intet ud af, hvis ikke man klemmer tuben hårdt samtidig.
Har kontaktet kundeservice, men bliver mÞdt med at det lyder meget utÊnkeligt med fejl på flere produkter & at jeg i såfald ikke bruger produkterne ordentligt.
Jeg er slet ikke tilfreds med denne respons!

2022幎2月17日

Hej Mette

FÞrst og fremmest er vi selvfÞlgelig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med produkterne. Jeg kan se, at du har vÊret i dialog med os angående udfordringen med pumperne, hvor vi har forsÞgt at hjÊlpe. Seneste svar fik du tidligere i dag fra os, og det lyd således:

"Hej Mette

Ja, vi oplever at nogle har problemer med pumperne, men faktisk bliver det nÊsten lÞst 100 % når folk har set vores video. Har du set den?

For det lyder mÊrkeligt at det er 3 ud af 4 som ikke virker overhovedet. Alternativt så må du sende dem retur, og så sender vi dig nogle nye."

Her tilbyder vi dig at fremsende nye produkter, dog står der selvfÞlgelig intet om, at vi mener, at du bruger produkterne forkert.

Vi gÞr meget ud af at imÞdekomme vores kunder, og at de har en god oplevelse med os og vores produkter, derfor beklager jeg meget, hvis du fik denne opfattelse. Som vi skriver i vores svar, vil vi selvfÞlgelig gerne sende dig nye produkter.

Mvh Stine

De bedste hudpleje produkter jeg har

De bedste hudpleje produkter jeg har prÞvet. Jeg har altid haft en tÞr og uren hud, men efter jeg bruger produkterne fra Hemphilia er den blevet så meget pÊnere. Jeg kan virkelig se en forskel.

KÊre Mathilde

Stort tillykke! Du er februar mÃ¥neds heldige Trustpilot vinder og har vundet et gavekort pÃ¥ belÞbet af dit seneste kÞb💚 Send mig gerne din mail med dine detaljer, sÃ¥ sender jeg dig et gavekort til vores webshop.

SkÞnt produkt!

Er netop gået i gang med at prÞve relief cremen, den fÞles lÊkker og virker allerede som om den beroliger min rosacea!

KÊre Elisabeth

Mange tak fordi, at du har taget dig tid til at smide os en anmeldelse herinde. Det betyder altid meget for os, når I vil deler jeres oplevelser.

Jeg hÃ¥ber at cremen fortsat har en god effekt pÃ¥ din rosacea. Hvis der skulle opstÃ¥ spÞrgsmÃ¥l eller du mangler vejledning, mÃ¥ du endelig skrive💚

Kh Stine

Jeg er kÊmpe fan af deres produkter

Jeg er kÊmpe fan af deres produkter. De er simpelthen sÃ¥ gode, og bedst af alt Þkologisk og 100% naturligt! KÊmpe anbefaling herfra 😍

KÊre Stefanie

Hvor er det skÞnt at hÞre, du er vild med vores produkter💚 Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at anbefale dem videre til andre😍

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering og skÞnne produkter.

2022幎2月7日

KÊre Susan,

Mange tak for din anmeldelse herinde, den er vi glade for :) Dejligt, at du kan lide vores produkter!

Super hurtig levering

Super hurtig levering - lÊkker produkt

2022幎2月7日

KÊre Rikke,

Tak for din anmeldelse herinde, det betyder meget for os :)

De bedste hilsner fra Mia - Hemphilia

Jeg er blevet helt vild med Hemphilia

Jeg er blevet helt vild med Hemphilia produkterne eller jeg vil mere sige jeg elsker bare disse produkter. Jeg har skrevet samme med Stine på Instagram, hun svar altid om det er sent aften, lÞrdag eller sÞndag. Hun giver de bedste råd og vejledning. Jeg har en meget sart og rÞdme hud, men efter jeg begyndte med disse creme, er min hud blevet meget pÊnere. Jeg har stadig lang vej endnu da jeg aldrig har vÊret god til at passe på mit ansigt. men efter Stine har vejlede mig, har jeg nu lyst til at arbejde meget mere med mit ansigt. Hun har fuld forståelse for min fortid og har også anbefalet at jeg i starten bare skulle rense mit ansigt 1 x om dagen, men efter nogen dage har jeg bare lyst til at rense 2 x om dagen, og bruge fugt maske og passe på mit ansigt, nu er det blevet en rigtig god rutine for mig og elsker produkterne er så velduftende.. Jeg kÞber anti-age serien, dagcreme, natcreme, fugtgivende serum samt rensemÊlk. Jeg har idag med råd fra Stine kÞbt ansigtsscrub hvilket jeg glÊder mig til at modtage og til at prÞve den.
Vil helt klart anbefalet produkterne til alle jeg kender :-) :-)

2022幎1月30日

KÊre Stine,

Tusind tak for din fine anmeldelse :)
Det er da bare helt fantastisk, at du har så stor glÊde af vores produkter. Og jeg vil melde tilbage til Stine, så hun lÊser din fine anmeldelse.
Jeg vil Þnske dig held og lykke med det og håber, at du bliver lige så glad for scrubben, som de andre produkter. Personligt ELSKER jeg vores scrub :D

Håber, at vi "ses" igen på shoppen :)
God dag!

KÊrligst Mia - Hemphilia

Super lÊkre produkter

Super lÊkre produkter. LÊkker duft, god pris også har min kosmetolog for fÞrste gang sagt, at min hud IKKE mangler fugt.
Jeg kÞber anti-age serien. Dagcreme, natcreme, fugtgivende serum samt rensemÊlk og ansigtsscrub.
Har anbefalet produkterne til mine veninder.
Elsker dem

2022幎1月21日

KÊre Heidi,

Sikke en dejlig besked at lÊse. Det er fedt, at du vil dele din oplevelse med os herinde. Tak for det.
Det lyder til, at du har fundet de helt rigtige produkter for din hud.
Tak fordi, at du har anbefalet dem videre.

Rigtig god dag.
KÊrligst Mia - Hemphilia