Jeg betalte ekstra frakt for Ã¥ fÃ¥ tilsendt varen raskere . (3-4 dager) som det stod spesifisert. Den kom ikke til tiden , pga den var tom pÃ¥ lager , noe jeg ikke ble informert om eller det stod ikke o... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
VÀldigt svÃ¥rt att suga upp mer Àn 1 droppe blod med pipetten dÃ¥ den blÃ¥ser ut den gamla nÀr man provar att suga in nÀsta. Fungerade inte als. Hade varit enklare att bara droppa blodet direkt ner i tes... ãã£ãšèŠã
FÃ¥r inte varorna. Mailat 5 gÃ¥nger nu dÃ¥ jag angav fel adress. Fick svar pÃ¥ första mailet och dem svarade att dem skulle skicka det till den felaktiga adressen sÃ¥ dem lÀste inte ens vad jag skrev. SÃ¥ b... ãã£ãšèŠã
BestÀllde ett PSA prov som inte funkade riktigt men Hemtest skickade mig omgÃ¥ende nytt test kit - utan kostnad. KÀnde att jag fick ett vÀldigt bra bemötande, seriöst och snabbt. Kommer att anlita Hem... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hemtest Àr ett svenskt med-tech bolag och tillhandahåller hemtester av hög kvalité med snabba leveranser. Alla våra tester utförs i hemmet och kan utföras utan tidigare erfarenhet.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ikke kjÞp her
Bestilte noe med leveringstid på 3-7 dager for mer enn 20 dager siden, enda ikke kommet. Dårlige greier
Great product
Kind and responsive customer service, as well as a great product. Would recommend.
Ikke mottatt vare
Det har gått 26 dager og jeg har fremdeles ikke fått varen.
Tog 2 veckor att få paketet
Jeg betalte ekstra frakt for Ã¥ fÃ¥âŠ
Jeg betalte ekstra frakt for å få tilsendt varen raskere . (3-4 dager) som det stod spesifisert. Den kom ikke til tiden , pga den var tom på lager , noe jeg ikke ble informert om eller det stod ikke opplyst at det var tomt. Har gitt beskjed om at jeg betaler vanlig frakt og ikke for raskere leverings. Men dette virker det ikke som jeg kommer noen vei med.
Fortfarande inte fÃ¥tt mina varor efterâŠ
Fortfarande inte fått mina varor efter två veckor
Tog alldeles för lÃ¥ng tid att fÃ¥âŠ
Tog alldeles för lång tid att få produkten.
Ingen beskrivning var med och testetâŠ
Ingen beskrivning var med och testet var inte riktigt
Dere leverer ikke varene vi betalerâŠ
Dere leverer ikke varene vi betaler for. Svindel
Jag har fortfarande inte fÃ¥tt detâŠ
Jag har fortfarande inte fått det efter 5 dagar.
TvÃ¥ gÃ¥nger i rad har jag bestÀlltâŠ
Två gånger har jag bestÀllt hem test. Två gånger i rad har jag i efterhand fått det till mig att det inte finns i lager.
Snabb leverans ð men jag har inteâŠ
Snabb leverans ð men jag har inte provat Àn fick halsfluss och pÃ¥ VC sa dom att det berodde pÃ¥ virus jag fick nÃ¥t att skölja med men nu har jag i reserv ifall det kommer tillbaka
Ikke mottatt test
Bestilte for over en måned siden
Bestilte for over en måned siden, har ennå ikke fått pakken, ingen oppdatering på forsendelsen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ